- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi erősítő építése
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De mért a LED mögé kell kötni az ellenállást? A nyitófeszültséges probléma miatt? Ilyen marhaságot ki írt?
Srácok, itt olyan kérdések hangoznak el, amiket anno hetedik osztályban tanultam fizikából. Legalább az általános iskolás anyagot vegyük már elő, mielőtt nekikezdünk. -
Kernel
nagyúr
Mögé vagy elé, teljesen mindegy. Két soros alkatrész esetében mindig közömbös a sorrend, amennyiben a találkozási pont sehová nem ágazik el. Utóbbi lényeges, azért is emeltem ki.
Egyéb, praktikussági szempontok játszhatnak szerepet legfeljebb, árnyékolás, zavarsugárzás, szerelési indokok. Például, még a nem elektrolit kondenzátoroknak is szokott lenni egy jelölt vége, ami a feltekercselt fegyverzet külső felületét jelzi, ha azt GND-re kötjük, a kondenzátor mintegy árnyékolja önmagát.
-
-
Lompos48
nagyúr
Fémmel ne próbáld! Általában egy galvanizált védőréteggel van bevonva a csúcsa. Az sérülne. Ha nem bonyolult megpróbálhatsz vásárolni egy cserehegyet. Valamikor úgyis cserélni kell majd. Újonnan tiszta fémes színe kell legyen. Erre valami rá van égve.
Nedves szivaccsal, ronggyal akkor hatásos, ha a páka forró. Sisteregnie kell törlés közben, az akkor keletkező buborékok tisztítják.
-
Lompos48
nagyúr
Szerintem a hőmérséklet megvan. De a hegyén található trutymó miatt a cin nem tudja "nedvesíteni"-befutni azt. Ismétlem (jócskán) vizes rongy (a szivacs is jó) és/vagy gyanta. A hegy hőt jól nagyon vezető anyagból van (ez a lényege). Képtelenség akkora hőmérsékletkülönbség egy centi távolságra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Tesla topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest