Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz razorbenke92 #97844 üzenetére
Üdv.!
"A problémás fázis árama ilyenkor megugrik kb. 1A-aL": Mennyi a Cos φ ?
"kétfázisú dugalj" Az milyen?
mezis
-
demars
addikt
Szia.
1A az szinte semmi.
Ezt a relés főzőlapot nem ismerem készenlétben ha néhány ampert is kapcsol az nem lehetne gond.
AVR lekapcsolás inkább feszültség esés miatt lehet.
Hogy hergeled a relét?? Főzőlapot ki be kapcsolgatod? Ez kicsit megrántja a rendszert, azt a kört.
A kapcsolószekrény az elosztót jelenti? Abban semmi sem "morogahat". Kismegszakító és AVK is "csendben" teszik a dolgukat.
Nézesd át a hálózatot! (Elosztóban a bekötéseket, fözőlapnak illene külön kört húzni, AVR nek én szintén külön vinnék egy kört, ha nincs így szelektálva egy visszalazult kötés is okozhat ilyet. )
Ha az elosztóban morog valami az gond! Szóval hívj egy szakit!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Tamy
senior tag
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
Postas99
senior tag
Először is mekkora teljesítményű az a főzőlap? W? vagy A?
Simán lehet hogy a villanyszekrényben lévő kismegszakitó "nem megfelelő minőségű"
Az AVK-ra nem tudom a választ, de bővel lehet hogy a főzőlap nagyobb telejsítményű mint amit névlegesen ráírtak, az anomáliát ez okozza.A relékkel ne foglalkozz. Valószímű hogy nem egy modern cuccot vettél hanem valami őskövületet amiben még relék vannak modern elektronika hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2019 - Használt, szép állapot
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA/INGYENFUTÁR!!!
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest