Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz Ribi #97685 üzenetére

Jól látod, erősebben fűt, meredekebb az emelkedés. A program csak onnan rögzít, hogy megvolt a babok betöltése. De a teljesítményt visszaveszi ha nem kell, mert tegnap csináltam egy tesztpörit 95%-os teljesítménnyel, s ott elszállt a világba a piros vonal. Megégett a kávé is. Ahhoz képet ma szépen hőmérsékleti tartománynban tudtam tartani, működött a szabályzás.

Viszont a második kérdésed nagy jó!
    És ezzel gondom is van. A bab egy dobban forog, s mellett van a fűtőszál. Sajnos a fűtőszál csak alul egy félköríves merevítéssel rögzül, azt kell becsavarni.
    A gyártás nem lett tökéletes, ha teljesen becsavarom a fűtőszálat csavarjait, akkor belép a dobba. Szóval alátétet kellett tennem a félköríves vas mögé ahol a csavar van, hogy picit igazodjon a fűtőszál, közelebb a burkolathoz. A felső csavart pedig nem húztam meg teljesen, mert így maradt pont a forgó dob és a burkolat között a fűtőszál. A dob nem ér hozzá, de nem is áll beton fixen a fűtőszál. Szóval remeghet. Nem a legjobb megoldás. Jó lenne ha a fűtőszál végét is rögzítené valami.

• ViZion

félisten

válasz Ribi #97685 üzenetére

mert sztem nem SSR kellene, azzal ki-be kapcsolgatja. Van az áramkorlátos változat, az kellene. Így ez egy pwm -es vezérlő, túllő és itt a bánat oka.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html

Új hozzászólás Aktív témák