Hirdetés
- Milyen joysticket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Érdekes ez a D- D+ összekötés, többször olvastam már ezt, viszont itt van egy elég részletes, és saját tapasztalatom szerint hiteles leírás a különböző töltési megoldásokról (máshol is fellelhető lényegében ugyanez a megvalósítás). Ez alapján az összezárt adatlábak már a dedikált töltőportot jelentik (DCP) ami egyfajta gyorstöltés (még ha mára már lényegesen gyorsabbak is vannak), míg a standard 500 mA-es töltés (SDP), amit mindennek támogatnia illene az ellenállásokkal testre zárt adatlábak lennének. Ugyanakkor van egy régi Nokia E6 telefonom, amit pont erre az 500 mA-es töltőáramra kellene korlátoznom, múlt hétvégén órákat játszottam ezzel, de sehogy se sikerült rávennem, se üresen hagyva az adatlábakat, se rövidre zárva, se ellenállásokkal testre kötve. Próbáltam feszültségosztóval is, de vagy nem tölt, vagy nagyobb árammal töltődik. Más telefonoknál viszont működött az üresen hagyott adatlábakkal az SDP töltés (ideértve a jóval újabb Androidos Xiaomit is), illetve rövidre zárva beálltak 1-1,5 A környékére. Utóbbi a Nokiánál is működik.
-
lanszelot
addikt
Először is köszönöm szépen a választ.
Engem nem a Switch érdekel.

Switch működik a leggagyibb kábellel is, nincs benne tiltás.
Csak gondolom hosszú távon nem tesz neki jót.Engem az érdekel hogy honnan tudom meg, hogy a kábeleim közül melyik 56k kábel, és melyik nem?
Van egy szatyor kábelem, szeretném tudni melyik 56k kábel és külön rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen joysticket vegyek?
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold