- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Nem semmi, hogy mennyit akadékosokodnak. Tegnap rátaláltam erre a leírásra, megpróbáltam ez alapján generálni a gerber fájlokat, hátha a régi verziós Eagle (7.4.0) miatt nem jó nekik a drill fájl. Ekkor már nem jött automata hibaüzenet jó darabig, majd egyszer csak egy ügyintézőtől kaptam levelet. Afelől érdeklődött, hogy a beküldött panel mérete eltér az általam korábban megadottól, módosítsák-e a beküldöttnek megfelelően, vagy újat töltök fel? Gondoltam magamban bármit csak újat ne kelljen feltöltenem, kezdődik elölről az egész. Visszaírtam neki, hogy igen, a panel méret rendben van, többször módosítanom kellett rajta, mivel eredetileg nem volt keret, emiatt is változott a méret, illetve többször újra kellett generálnom a gerber fájlokat a hibás/hiányzó furat fájl miatt. Megemlítettem, hogy a panel nem tartalmaz furatot, csak smd alkatrészekből készült, megelőzve a későbbi problémákat. Ma hajnalban vissza is írt, hogy köszöni, akkor módosítja a méreteket a panelnek megfelelően. Öröm, boldogság, végre talán sínen van a dolog. Aztán rá egy órára megint jön egy levél, egy másik ügyintézőtől, hogy a panel nem tartalmaz furat réteget. Kérdezi, hogy ez normális? Na itt már hangosan felsóhajtottam. Megírtam neki is, hogy nem tartalmaz furatot, mert csak smd alkatrészekből áll. Mi olyan fura ezen 2023-ban? Ha tudom, hogy ennyit problémáznak inkább teszek rá valahová egy nyamvadt furatot, vagy megcsinálom magam azt a pár darab panelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest