Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is csinálták (10 + 8 éves Samsung), amíg ki nem kapcsoltam a menüben a frissítések automatikus keresését. Azóta egyszer sem kapcsolt be éjjel. Ebbe nem kell többet belelátni, mint ami.
Persze biztos vannak kivételek.
Mikrofon az enyémben is van sajnos, sosem használtam, nem is adtam beleegyezést amikor kérdezte, hogy aktiválom-e a hangvezérlés funkciókat. De ha valaki mégis hallgatózik a túlsó oldalon, hát együttérzésem, mert ritka unalmas lehet a családi veszekedéseket hallgatni. -
ekkold
Topikgazda
Kb 10...20 éve kiderült, hogy az LG tv-k kémkednek, az illető aki először megosztotta a neten, bizonyította hogy miután bedugja a pendrájvot, a tv elküldi valahová a rajta levő fájlok listáját (tartalomjegyzéket). Azért volt könnyű bizonyíítani mert ráadásul kódolatlanul küldte, és egy sima wireshark-al meg lehetett nézni a tv által küldött adatokat.
Amikor reklamáltak az LG-nél, annyit válaszoltak, hogy van valahol egy menüpont ahol ez tiltható (egyszerű halandó nem fogja megtalálni). Tehát emberünk tiltotta ezt a funkciót a menüben, és ezek után a tv ugyanúgy küldte az adatokat.... Lett bármilyen következménye a dolognak? NEM. Miért nem? Két okból, azért mert eleve szándékosan így készült, és mert az összes többi tv-ben is van ilyen funkció. Azokban a tv-kben amelyekben van kamera és mikrofon (pl. skype-ot is tudó tv-k) ugyanazok a funkciók benne vannak mint a mobilokban, azaz megfelelő okkal (pl. állambiztonság) ezek aktiválhatók (akkor is ha a tv látszólag stabdby-ban van). Rossz esetben ezt egy ügyesebb hacker is megteheti... Erről is volt netes demonstráció talán youtube vidóban bemutatva, de elég hamar eltűnt - és ennek sem lettgyakorlatilag semmilyen következménye - legalábbis a gyártóra nézve.
Arra gondolom mindenki (na jó a többség talán) figyel, hogy a mobilján milyen adatokat tárol - nos ha valaki a tv-t kiengedi a netre, akkor arra is figyelni kell, hogy a tv mihez fér hozzá (pl. ha van NAS otthon). Pl. én a tv számára csak az itthoni hálózat elérését engedem, a router tűzfalában tiltva van a tv internethez való hozzáférése. De persze mindenki azt csinál amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Raspberry Pi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest