Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Noha főleg régebben, de én sok helyen jártam (TV-szerelés), onnan tudom, hogy vannak "berregő", azaz AC-zárak, nem is olyan kevés. Vagy lehet csak kattanó, amit néha még a forgalmi zaj miatt is alig hallani. De ha nincs zaj, akkor persze tisztán érzékelhető.
Később pedig én is szembetalálkoztam a síkmágnes brutál erős trükkös megoldással, ami csak addig fogja az ajtót, amíg van áram.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gitáros topic
- Assetto Corsa Rally
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- OTP Bank topic
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold