Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PROTRON
üzenetére
Én a Bosch BME680-as gázszenzorát tervezem használni a lakás fűtés-szellőzés vezérlésére (még csak a prototípus vár az összeszerelésre). Én a kanárival ellentétben arra törekedtem, hogy diszkrét, észrevehetetlen érzékelőket tudjak szétszórni a házban, és semmi helyi megjelenítés nincs benne, csak adatok a központnak.
Szerk: Sajnos nagyon sok ígéretes projekt, sokszorosan elért céllal bukott el Kickstarteren, Indiegogon. Mégnagyobb sajnos, hogy sokba befizettem a megvalósítandó termék reményében. Azóta sok hasonló projektet követtem, és úgy voltam vele, hogy inkább dobják össze mások, én meg majd megveszem ha piacon lesz, akár drágábban is. Nem lettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold