- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Sügi X
tag
válasz
didyman #2467 üzenetére
msn-re felvettelek csabcsiolah@hotmailllal... nem aktív?
Pedig hideg végfok nem ment.. illetve egy pár másodpercig.. Na mindegy.. 2N3055-öt nem szidtam, éppen az előbb forrasztgattam egyet, labortápom épitem, ez már a második széria, és egy picit többet tud.. Szval szeretem azt a tranyót, csak kár, hogy kisfeszültségü.
Asszimetria általában azért volt, mert nem válogattuk eleinte a BD-t meghajtó tranyókat..
Mostanában ezeket is válogatom.. Volt egy problémám... nyitva volt a 249c, de nem birtam rájönni miért.. fél tápfeszültség rajta volt a kimeneten.. azóta se megy az a vég.
Megkeresem a kapcsolását, hátha tucc segiteni, addig is irjátok le, hogy a francba müxik a képfeltöltés.hu, mert feltöltöttem a képet, de nem volt található..
Bemérést saját magam terveltem ki, a suliban mindig azonnal beállitottunk mindent, mikor hazahoztam, ''döngettem'', elállítódott, utánna kellett jáccani, és müszerezettlenség híjján nehéz volt... Ma már nincs ilyen gondom..
A Quad, mint irtam, nálunk tabutéma volt, ugyhogy nem is tudok tapasztalatokat mondani, anno azt mondta róla a gyakszioktatóm: ''Az a szar vagy beindul, vagy nem!'' Szval.. 16-17 évesen elég hiszékeny az ember..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest