- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
ha szabad még irnom akkor még azt szeretném leirni hogy ha netán más kártya lenne modolva akkor azt észre lehetne venni mert akkor az nem ugy nézne ki mint egy His excalibur 9800pro nem?mivel his nem gyártott sima 9800-at és SE-t akkor nem hinném hogy van olyan kártyája ami igy néz ki,mert végignéztem öket és egyik sem hasonlit rá!
+ néztem egy His exc.9800pro ICEQ kártyát amin egyanez a jelzés volt:
PN 109-A07500-00
és ez gyárilag van rajta a nyákon!
egyébként nem hajtok arra hogy minél több hozzászolásom legyen mert nem érdekel,ha megoldodik a probléma akkor el is felejtem ezt az oldalt,hogy másokat ne sértsek!
a melegedés szerintem kizárva mert lentröl hüti az ICEQ, fenntröl egy venti hüti a magot és a memoriabordákat és még olalrol hüti egy másik ventilátor!és alig érezhetö melegség a kártyán!
És mégegyszer elnézést akit megbántottam hogy ismét irtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest