Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• morzsol

aktív tag

válasz DDL #33 üzenetére

A minőségre való utalás valóban felesleges infó volt.

Szívesen veszek egy listát azokról az erősítőkről, ''amiben a RIAA-t korrektebbül megcsinálták, mint az erősítő többi részét'', mert én 1-et sem ismerek. Max. viszonylag tisztességesen csinálják meg: leginkább úgy, hogy már bele sem teszik! :DD (Ez a legtisztességesebb.)

''Aki nem ért hozzá az elolvasván amit írtál összekapcsolja a két dolgot..'' - úgy gondolom, jól teszi! Ha használnia kell, jusson eszébe, figyeljen rá és szerezzen tapasztalatokat. Ne gondolja, hogy azért, mert benne van a dobozban, azért kénytelen ''le is nyelni'' azt, amit nyújt. Legalább már tudja, hogy (külön) benne van!

Az általánosításról meg... Ez ma nagyon gyakori szlogen, leginkább kedves politikusaink tartják veszélyesnek akkor, amikor éppen nem ők alkalmazzák ''mások ellen''. Persze teljességgel megkerülhetetlen, a gondolkodási/tanulási folyamat része, ''az egyesből az általánosra'' következtetünk (indukció), majd onnan vissza az ''egyesre'' (dedukció). Aki nem tud általánosítani, az nem tud gondolkodni... De lehet, hogy lassan már ezt is meg fogják tiltani!(?) :DDD

Az általánosítástól mászom a falra és áll fel a szőr a hátamon. Én meg attól, ha valaki figyelmetlenül olvas, aztán meg kötözködik... írhatnám, ha még nem kerültem volna ilyen helyzetbe..., de sajnos volt már olyan, hogy vinnyogva nyüszítettem moderátorért, hogy nyírja ki utolsó 2-3 hozzászólásomat, mert..., aztán meg nem győztem eléggé hálálkodni, mikor valóban megtette...
    Úgyhogy... semmi gond, egy szót sem szólhatok. (Sajnos :) )

Kellemes ünnepeket DDL!

(Ja - és persze, ezt így hagyjuk abba! A magam részéről befejeztem.)

És egyáltalán! M végül is megtudta, amit akart?? :))

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák