Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzr1000
tag
a bad sector vegleg rajta maradt, de szerencsere csak 8k... talan ketszer-haromszor futtattam a scandisk-et ugy, hogy fizikailag is ellenorizze a HDD-t, es ha jol emlekszem eloszor nekem sem jelzett ki semmit, aztan utoljara mar igen... de ezek nem egymas utani futtattasok voltak, kozben meg jo parszor kiirta ezt a ''hibas szektor'' uzenetet idonkent... eloszor arra gondoltam, hogy az idonkenti rendszerfagyasok miatt van, de ugy is elofordult, hogy rendes kikapcs utan masnap bekapcsoltam, es a scandisk megintcsak uzengetett... igazabol nem tudom, hogy mitol javult meg: amikor egyszer bekapcsolasnal elkezdett iszonyatosan kattogni, megijedtem, hogy vege van (bar ujrainditas utan mukodott rendesen), ugyhogy vettem egy masik vinyot, tapot stb., beszereltem, illetve ha jol emlekszem, ekkor jelolte meg a bad sector-t a vinyon, amikor utoljara fizikailag is leteszteltem, mikor mar mindket HDD a gepben volt, es innentol megszunt ez a dolog...
PS: win-es scandisk lefut rendesen? ugyanis nalam, amig ez a hiba jelentkezett, csak a DOS-os ment vegig, a win-es feluton mindig elszallt normal ellenorzes kozben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest