Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fzr1000

tag

válasz tibi.82 #8 üzenetére

a bad sector vegleg rajta maradt, de szerencsere csak 8k... talan ketszer-haromszor futtattam a scandisk-et ugy, hogy fizikailag is ellenorizze a HDD-t, es ha jol emlekszem eloszor nekem sem jelzett ki semmit, aztan utoljara mar igen... de ezek nem egymas utani futtattasok voltak, kozben meg jo parszor kiirta ezt a ''hibas szektor'' uzenetet idonkent... eloszor arra gondoltam, hogy az idonkenti rendszerfagyasok miatt van, de ugy is elofordult, hogy rendes kikapcs utan masnap bekapcsoltam, es a scandisk megintcsak uzengetett... igazabol nem tudom, hogy mitol javult meg: amikor egyszer bekapcsolasnal elkezdett iszonyatosan kattogni, megijedtem, hogy vege van (bar ujrainditas utan mukodott rendesen), ugyhogy vettem egy masik vinyot, tapot stb., beszereltem, illetve ha jol emlekszem, ekkor jelolte meg a bad sector-t a vinyon, amikor utoljara fizikailag is leteszteltem, mikor mar mindket HDD a gepben volt, es innentol megszunt ez a dolog...

PS: win-es scandisk lefut rendesen? ugyanis nalam, amig ez a hiba jelentkezett, csak a DOS-os ment vegig, a win-es feluton mindig elszallt normal ellenorzes kozben...

Új hozzászólás Aktív témák