- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzr1000
tag
a bad sector vegleg rajta maradt, de szerencsere csak 8k... talan ketszer-haromszor futtattam a scandisk-et ugy, hogy fizikailag is ellenorizze a HDD-t, es ha jol emlekszem eloszor nekem sem jelzett ki semmit, aztan utoljara mar igen... de ezek nem egymas utani futtattasok voltak, kozben meg jo parszor kiirta ezt a ''hibas szektor'' uzenetet idonkent... eloszor arra gondoltam, hogy az idonkenti rendszerfagyasok miatt van, de ugy is elofordult, hogy rendes kikapcs utan masnap bekapcsoltam, es a scandisk megintcsak uzengetett... igazabol nem tudom, hogy mitol javult meg: amikor egyszer bekapcsolasnal elkezdett iszonyatosan kattogni, megijedtem, hogy vege van (bar ujrainditas utan mukodott rendesen), ugyhogy vettem egy masik vinyot, tapot stb., beszereltem, illetve ha jol emlekszem, ekkor jelolte meg a bad sector-t a vinyon, amikor utoljara fizikailag is leteszteltem, mikor mar mindket HDD a gepben volt, es innentol megszunt ez a dolog...
PS: win-es scandisk lefut rendesen? ugyanis nalam, amig ez a hiba jelentkezett, csak a DOS-os ment vegig, a win-es feluton mindig elszallt normal ellenorzes kozben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest