Hirdetés
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzr1000
tag
a bad sector vegleg rajta maradt, de szerencsere csak 8k... talan ketszer-haromszor futtattam a scandisk-et ugy, hogy fizikailag is ellenorizze a HDD-t, es ha jol emlekszem eloszor nekem sem jelzett ki semmit, aztan utoljara mar igen... de ezek nem egymas utani futtattasok voltak, kozben meg jo parszor kiirta ezt a ''hibas szektor'' uzenetet idonkent... eloszor arra gondoltam, hogy az idonkenti rendszerfagyasok miatt van, de ugy is elofordult, hogy rendes kikapcs utan masnap bekapcsoltam, es a scandisk megintcsak uzengetett... igazabol nem tudom, hogy mitol javult meg: amikor egyszer bekapcsolasnal elkezdett iszonyatosan kattogni, megijedtem, hogy vege van (bar ujrainditas utan mukodott rendesen), ugyhogy vettem egy masik vinyot, tapot stb., beszereltem, illetve ha jol emlekszem, ekkor jelolte meg a bad sector-t a vinyon, amikor utoljara fizikailag is leteszteltem, mikor mar mindket HDD a gepben volt, es innentol megszunt ez a dolog...
PS: win-es scandisk lefut rendesen? ugyanis nalam, amig ez a hiba jelentkezett, csak a DOS-os ment vegig, a win-es feluton mindig elszallt normal ellenorzes kozben...
Új hozzászólás Aktív témák
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest