- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Kipróbáltam, a BIOS megszámolta, ott nem írt ki hibát, de sajnos a memtest talált benne hibát. Pedig már kezdtem örülni. Meg pár perc múlva újraindította a gépet, a memtest alatt is.
-
szasza_1
senior tag
Ok.
Amelyik gépből kiszedtem a RAM-okat, abban az alaplap biztos elszált, de a PCI-os kártyák nem. Ezért bízok abban, hogy talán a RAM-ok sem. És ezeket a RAM-okat szeretném kipróbálni egy másik gépben. Csak attól félek, hogy ha zárlatos lett, akkor tönkreteszi az alaplapomat.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy hibás RAM tönkreteheti -e az alaplapot? Ezek a Ramok olyan gépből lettek kiszedve, amiben a táp szállt el, és egy-két dolgot magával vitt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Star Trek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged