- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ameda
tag
Bocsika, nem tudom máshol feltenni a kérdést:
Nemtudom, hogy nálatok mennyire ismert ez a ''márka'': Neo. Ilyen a házam és a tápom is. Nem valami. Az egyik munkatársamnak hazavágta a komplett gépét 2 HDD, proci, lap, vga. Az ''apróbb'' részeket.
Mennyire szokott előfordulni, hogy hónapokkal később döglik meg a táp? Vagy már az első napokban meg szokott mutatkozni?
2. Chieftec táp. Kinyiffantott egyik ismerősömnél 2 optikai meghajtót kb 1 év után elment egy NEC DVD-író, majd utánna próbált egy CDírót. Bekapcs, gép látja, egy restart után az is eltünt, örökre. Találkozott már valaki ilyekkel? -
perempe
veterán
Nekem 2x ment tönkre a lapom, csak harmadjára jöttek rá, hogy a memória a hibás. 2x elfüstölt a lap.
Nagyon bosszantó volt új gép esetén. -
szasza_1
senior tag
Kipróbáltam, a BIOS megszámolta, ott nem írt ki hibát, de sajnos a memtest talált benne hibát. Pedig már kezdtem örülni. Meg pár perc múlva újraindította a gépet, a memtest alatt is.
-
biga
őstag
Egy RAM nem csak címhiba miatt lehet hibás. Egy zárlatos, esetleg kiégett (csak nem veszed észre) RAM biza hazavághatja (de nem feltétlenül teszi!) a lapodat.
-
szokei
tag
volt már olyan memóriám SD ami zárlatos volt és tönkrevágta az alaplapot
-
jagada
addikt
Tényleg a procival mi lett???
-
Zoz
őstag
Ilyen táphalál esetén azok a cuccok szoktak elszállni, amik közvetlenűl a tápból kapják a feszt. Ezért a proci, RAM túl szokta élni.
-
szasza_1
senior tag
Ok.
Amelyik gépből kiszedtem a RAM-okat, abban az alaplap biztos elszált, de a PCI-os kártyák nem. Ezért bízok abban, hogy talán a RAM-ok sem. És ezeket a RAM-okat szeretném kipróbálni egy másik gépben. Csak attól félek, hogy ha zárlatos lett, akkor tönkreteszi az alaplapomat.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy hibás RAM tönkreteheti -e az alaplapot? Ezek a Ramok olyan gépből lettek kiszedve, amiben a táp szállt el, és egy-két dolgot magával vitt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Retro ASRock P4VM800 Socket 478 alaplap
- Asus Rog Strix x570-f gaming 1 év jótállással
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged