Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gordonfreemN

addikt

válasz dgyuri0123 #99829 üzenetére

Telefonról vagyok, bocs ha nem emelem ki mindenki nevét de akkor válaszolok itt egybe :)

Gyuri, jól ráéreztél a lényegre. Pontosan ahogy mondod, úvy történt és ott történt. :B

TD1600/TD1601 a tipusa, mm fejjel kérte. A másik lejátszót passzolom, nem emlékszem már de régi darab.

Kollégánál amúgy hatalmas lemezgyüjtemény van. Nálam most a focus együttes a menő, kapásból elővett kislemezt, nagylemezt, európait amerikai kiadás, 30éve nem hallgatta mondja. Szó szerint a szartól repülőig, LP-n nála minden ami rock. Úgy 3x2 méteres, 80széles polc van tele lemezekkel, plusz két fal eredeti cd-kkel.
    A beatles-től Mike Pinera-ig, creedence clearwater, deep purple, chicago stb sok minden van, bele se megyek nagyon, egész heteket lehetne nála tölteni, nincs rá idöm.

Berci, mire gondolsz, hogy fotózni kell?

A plakátok igen, korabeliek. A legtöbb európai országból még a rendszerváltás elött elkezdte összegyüjteni a lemezeket, gondolom a poszterek is onnan vannak. De konkrétan nem tudom, én fiatal vagyok ehhez. 85ben születtem.

Új hozzászólás Aktív témák