- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
John_Deere
tag
Nem vagy egyedül. Hihetetlen régóta várom már Én is a key-t, sok helyen lecsúsztam az osztogatásokról, vagy dolgozok, vagy alszok vagy éppen nincs eszemben nézelődni, csak amikor már késő...
...szó se róla, megpörgethetnék már a Blizzardnál is az invite-ot, mert ahogy olvasgattam, boldog-boldogtalan játszik már, Én meg durván egy év Dota után még várakozok, pedig szeretem a Moba-t, a BlizzWorldbe oltva meg egyenesen vágyakozok rá. -
tomazin
veterán
jah eszem ágában sincs eladni az accom, csak csillagkapuból a Tauri, mint Föld jutott eszembe és tauri gold = földi valuta
láttam amúgy, hogy 10-15$ körül árulnak a jótét lelkek accokat. (meg azt is, hogy 1k$-ról indították)
nagyon sok nyereményjáték van, ha nem akarod azt a 35eurt kifizetni, ugyan elég időigényes mindre jelentkezni. itt fórumban is linkeltek már többet is. (a német azonnal adunk másnap már nem adott, gondolom pillanatok alatt elkapkodták)
és most heroesfire.com-on láttam egyet.most beléptem és kiderült, hogy ez már véget ért...
-
DaveNo1
veterán
Még nem mentek ki a beta meghívók, gondolom azért mert most jött a beta + d3 is kapott nagyobb patchet, így szerver összeomlások lennének ha egy csomó játékos hirtelen hots-ban is megjelenne.
Btw. ha valakit érdekli, itt az új map térképe, lehet kicsit tanulmányozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest