-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvi0813
tag
válasz
Gyuri27 #13994 üzenetére
Miből áll egy új accountot csinálni? Ha persze ráköltöttél már 50k-t a játékra akkor megértelek, de ha nem akkor hívd meg saját magad csomó bónuszt kapsz ráköltesz 5-10k Forintot ne mond hogy sok mert ha ez a szórakozásod biztos másra is elmegy ennyi, egy normál játék is ennyi. És ha nem vagy béna mint ahogy állítod akkor kikerülsz a gödörből és problem solved.
-
Devas
őstag
válasz
Gyuri27 #13994 üzenetére
Nekem 49%-os a winratem QM-ben, mert kiszámoltam. Nagyon kevés retard játékossal találkozok. Néha már kicsit szégyenlem is magam, ha valami hülyeséget csinálok, mert sokkal feltűnőbb.
Persze nem mindig van így. Múltkori meccsen ketten pusholtak keményen, mindkettő OOM, mondom gyerekek, ezeket most el kéne kapni, írok meg pingelek, de nem jön segítség. Tehát az Matchmaking jó volt, mindkét oldalon noobok voltak.
De nagyon ritka a fogalmatlan játékos.
Legnagyobb gondban a flamelőkkel vagyok. Rühellem. Viszont ha jól játszik és blockolom, akkor legközelebb ellenem fog játszani és nem velem ha jól sejtem. Szerintem ez hibája a játéknak. Nem találtam rá megoldást, hol tudom feloldani a korábbi blokkolásokat, remélem nem kell kukáznom az accountomat miatta. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Gyuri27 #13994 üzenetére
Rank 28 korul vagyok 49% Wrrel, ugy, hogy elso igazi moba es en aztan az elejen olyan voltam, hogy mindig az uj hos, persze role szerint, de megis. Amiota raaltam arra, hogy nem azt nezem, hogy melyik a szimpatikus, meg melyik nem, hanem a csapat erdekeit nezem, javulok rendesen.
Komolyan mondom, az elmult fel evben ha haromszor talalkoztam orosszal sokat mondok.
Es nem ertem a Qm-es problemadat. A Hl szar, a Qm elvezheto, mert legalabb azzal mesz, ami szeretsz. De neked az se jo.
Es tenyleg. Tegyel mar fel egy-ket replayt, hogy lassuk mi a helyzet. Mivel most nem tudok jatszani, de megnezni igen, kivancsi lennek.
Lehet utana en is a tobbieket fogom szidni, de legalabb harmadik fel is atnezi a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Hálózati / IP kamera
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest