- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
CarajoEsp #13995 üzenetére
"Komolyan mondom, az elmult fel evben ha haromszor találkoztam orosszal sokat mondok."
Jó neked. Rank 30-ig tudok beszélni. Napközben ált 1-2 van a csapatban. Suli után 3-4. Az utolsó 3 meccsen 4 orosszal mentem. Az ellenfélnél is volt név alapján 2-3.Sosem mentem azzal a hőssel ami szimpatikus ami új. Ezt honnan vetted nem tudom. Mikor megvettem xult se orba szájba azt pickeltem. Minden osztályból van amivel tudok menni. Bármelyikkel, hozok egy jó átlagost. Persze van amivel egy hangyányival jobban megy.
Mindig úgy pickelek, hogy a csapatnak jó legyen. Ha kell warrit hozok, ha kell supportot, ha kell assát.
Ezzel soha nem is volt gondom.A qm-ben ok, hogy azzal megyek amit szeretek. Viszont ez a játék nem arról szól, hogy only tájkusz qm-ben.
DaveNo1: kösz hogy szólsz. Iszom minden szavad.
horvi0813: az elején ezt én basztam el. Nincs is ebből vita. Én is szeretném rendbe rakni. Ha új accot kezdek az azért lesz, hogy na szerveren is legyen valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest