- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Szoros meccs? Hol? Ha csak az utóbbi 20-30 meccset nézem ebben tán volt 3. A többiben vagy mi kaptunk ki 2-3 szint hátránnyal vagy mi nyertünk ennyivel.
Ezt nem akarjátok megérteni mikor mondom, hogy nem jó az mmr és az mm.
Mint ha kinaiul írnám. Felsoroltam az utolsó 3 vesztes playt. Az immo az első tf-nél eldölt, hogy bukta lesz. A bay ahol sylvi előreugrott és insta halt szintén a második die után lehetett tudni, hogy bukta lesz.
Ezeket a playeket minek nézzem? Ezeken én mit tudtam volna javítani? Ezekből mit lehet tanulni?
Nyilván a szoros meccsek mások. De az nekem nem jut! Vagy minket aláznak meg vagy mi alázzuk meg meg a másik csapatot.Amúgy kb minden második hsz-ben leírom, hogy átlagosan játszom és vannak hibáim.
Nehéz értelmezni amit írok? Olvasd el többször. Ha nem értesz valamit kérdezd meg.
Mint ahogy azt is leírom, hogy csak "átlagos" playerekkel szeretnék játszani. 50% körüli wr-l. Nem vágyom nagy dolgokra.Szintén előző meccs. 3 assa 1 tank healer én. A népek felmennek topra és midre. Bot üres. Wtf?
Vagy amikor az én lanémon vannak 3-n. A matek szerint a többi lanén 1v2 van és nem csinálnak semmit. Egy tornyot nem hoznak el. Ebből milyen tanulságot kellene leszürnöm? Mit tanulnék a replay nézegetésből?Most lehet jönni a kilépkedéssel amit az elején csináltam. Viszont annak megittam a levét. Megtanultam. majd lassan meccsenként felmentem rank 30-ra. Mikor is 11 bukó után (ez kb 3 nap volt) rank 40. Nagyrészük orosz volt.
Egy utolsó észrevétel. Amíg valaki nem látott játszani vagy nem játszott velem, ne ossza már az észt. Tartsa meg magának. Mert akivel itt játszottam eddig egy sem mondta, hogy szar lettem volna vagy teljesen reménytelen. Nyilván azokon a meccseken se játszottam hibátlanul. Átlagosan és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest