-
PROHARDVER!
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
CarajoEsp #13995 üzenetére
"Komolyan mondom, az elmult fel evben ha haromszor találkoztam orosszal sokat mondok."
Jó neked. Rank 30-ig tudok beszélni. Napközben ált 1-2 van a csapatban. Suli után 3-4. Az utolsó 3 meccsen 4 orosszal mentem. Az ellenfélnél is volt név alapján 2-3.Sosem mentem azzal a hőssel ami szimpatikus ami új. Ezt honnan vetted nem tudom. Mikor megvettem xult se orba szájba azt pickeltem. Minden osztályból van amivel tudok menni. Bármelyikkel, hozok egy jó átlagost. Persze van amivel egy hangyányival jobban megy.
Mindig úgy pickelek, hogy a csapatnak jó legyen. Ha kell warrit hozok, ha kell supportot, ha kell assát.
Ezzel soha nem is volt gondom.A qm-ben ok, hogy azzal megyek amit szeretek. Viszont ez a játék nem arról szól, hogy only tájkusz qm-ben.
DaveNo1: kösz hogy szólsz. Iszom minden szavad.
horvi0813: az elején ezt én basztam el. Nincs is ebből vita. Én is szeretném rendbe rakni. Ha új accot kezdek az azért lesz, hogy na szerveren is legyen valami.
-
horvi0813
tag
válasz
Gyuri27 #13994 üzenetére
Miből áll egy új accountot csinálni? Ha persze ráköltöttél már 50k-t a játékra akkor megértelek, de ha nem akkor hívd meg saját magad csomó bónuszt kapsz ráköltesz 5-10k Forintot ne mond hogy sok mert ha ez a szórakozásod biztos másra is elmegy ennyi, egy normál játék is ennyi. És ha nem vagy béna mint ahogy állítod akkor kikerülsz a gödörből és problem solved.
-
Devas
őstag
válasz
Gyuri27 #13994 üzenetére
Nekem 49%-os a winratem QM-ben, mert kiszámoltam. Nagyon kevés retard játékossal találkozok. Néha már kicsit szégyenlem is magam, ha valami hülyeséget csinálok, mert sokkal feltűnőbb.
Persze nem mindig van így. Múltkori meccsen ketten pusholtak keményen, mindkettő OOM, mondom gyerekek, ezeket most el kéne kapni, írok meg pingelek, de nem jön segítség. Tehát az Matchmaking jó volt, mindkét oldalon noobok voltak.
De nagyon ritka a fogalmatlan játékos.
Legnagyobb gondban a flamelőkkel vagyok. Rühellem. Viszont ha jól játszik és blockolom, akkor legközelebb ellenem fog játszani és nem velem ha jól sejtem. Szerintem ez hibája a játéknak. Nem találtam rá megoldást, hol tudom feloldani a korábbi blokkolásokat, remélem nem kell kukáznom az accountomat miatta. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Gyuri27 #13994 üzenetére
Rank 28 korul vagyok 49% Wrrel, ugy, hogy elso igazi moba es en aztan az elejen olyan voltam, hogy mindig az uj hos, persze role szerint, de megis. Amiota raaltam arra, hogy nem azt nezem, hogy melyik a szimpatikus, meg melyik nem, hanem a csapat erdekeit nezem, javulok rendesen.
Komolyan mondom, az elmult fel evben ha haromszor talalkoztam orosszal sokat mondok.
Es nem ertem a Qm-es problemadat. A Hl szar, a Qm elvezheto, mert legalabb azzal mesz, ami szeretsz. De neked az se jo.
Es tenyleg. Tegyel mar fel egy-ket replayt, hogy lassuk mi a helyzet. Mivel most nem tudok jatszani, de megnezni igen, kivancsi lennek.
Lehet utana en is a tobbieket fogom szidni, de legalabb harmadik fel is atnezi a dolgot.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kisgépkezelő #13991 üzenetére
Oh jesus. Hl-be is beírja, hogy fun az orosz. Eszerint is pickel.
Abszolult nem is hajlandó emberi nyelven beszélni. Cirill betükkel ír. Mert hát azt mindenki érti.
Qm-nek én se hasznát, se értemét nem látom. Pont ugyanannyi idő megy el vele. Ha a napi q-t akarnám minimálisan megcsinálni easy ai és kész. Akkor megyek qm-re ha ki akarok próbálni valami újat. Nagyjából fix herókkal és talentekkel játszom.Fél vesém odaadnám 50% körüli wr-t.
Madwe: amit írok ha csak velem történne nem lenne érdekes. Amit irok az elég sok emberrel megtörténik. Hiszen sok ember van low rankon.
Másrészt senkinek a játékát nem kritizálom úgy hogy azt se tudom ki az.
Az meg nem segítség, hogy vakon valaki osztja az észt. Már bocs.Egyébként ez egy fórum. A szabályokon belül mindenki azt ír amit akar. Ahogy én át tudok egyes emberek posztjai felett görgetni. Ezt te is, más is megteheti az enyémmel vagy máséval kapcsolatban.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Gyuri27 #13979 üzenetére
Ezt már másodszor írod: "Aki kiváncsi rám az vegye a fáradságot pár meccs letolására. Attól a tanácsot, kritikát elfogadom. Aki nem tartsa meg magának, amíg én nem kérem."
Miközben te meg jössz folyamat panaszkodni - amiért kicsit már húztuk páran a szemöldökünket - amit egyrészt senki nem kért, másrészt ha már leírod - megteheted, nyilván - akkor legalább aki veszi a fáradtságot az ezredszerre előkerülő ilyen postod után, h leírjon javaslatokat, akkor abba ne állj már bele, könyörgöm. Mármint értem én h leírod azt h mi van veled, amit már amúgy sokszor is megtettél s csak panaszkodsz, és még választ sem vársz rá, sőt kifejezetten sérelmezed, de azért ez nekem felfoghatatlan mentalitás.
Meg h nem sokat panaszkodsz: olvass vissza a fórumba, rajtad kívül ki és hányszor panaszkodott. Gyanítom ha alpha legelejéig visszaszámolnál, neked akkor is több szar az mmr szar a hl postod lenne, mint mindenki másnak összesen kis túlzással
(anno mi is leírtuk a hibáit meg h nem a hs rankrendszere kellene, de nem gyakori loosestreakjeinket foglaltuk novellába)
Ne haragudj de az h most konkrétan beleálltál abba aki reagálni mert a panaszkodásodra azzal nálam kiverted a biztosítékot - lehet nem annyira mint nálad szokták az amőba oroszok, de akkor is
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Gyuri27 #13990 üzenetére
Tudom milyen az, én is lenn vagyok r25-30 környékén, alig 50% winrate-el. Ezért mondom, hogy számomra a QM sokkal élvezhetőbb, mert ott valahogy inkább olyan play for fun arcokkal találkozik az ember akik munka után beugranak egy-két meccsre. Ők se játsszanak jobban, mint a 12 éves oroszok, de a hangulat sokkal emberibb.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kisgépkezelő #13988 üzenetére
Rank 1000 pont olyan mint a qm. Random herok, random talentek. Van, hogy tank nincs van hogy heal stb-stb. Rank 1000-n van aki csak solózik. Van aki az összes tf első mozzanataként meghal. Szóval mindegy min megyek. Qm-n is javarészt orosz iq betyárokat kapok. Meg low rankon is.
Amúgy mindegy, hogy qm vagy hl. Ha játszom szeretem azt ha van esélye a győzelemnek. Ezt viszont rég éltem át. Pontosan azon dolgok miatt amit te is írsz.DaveNo1: azért kérdezd meg, hogy a panaszkodók szeretnének-e tőled bármit is. Mert nem biztos, hogy mindenki hasra esik ettől a felajánlástól.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Gyuri27 #13979 üzenetére
Hagyd a HL-t gyere QM-be, ott sokkal jobb a hangulat. Kicsit felszabadultabban játszanak az emberek, mindenki olyan herót hoz, amit szeret, lehet funolni olyan hősökkel amit ha HL-re vinnél, egész meccsen téged anyáznának. Az a baj, hogy HL-ben mindenki úgy rágörcsöl a rankra, hogy nem tudnak normálisan játszani. Túlgondolkodják, leszólnak ha nem az aktuális metába illó hőssel jönnél. Nekiállnak olyan taktikákat tolni amit a streameken láttak a profiktól aztán csodálkoznak, hogy a maradék négy random ember nem követi a tökéletes taktikát, pedig bizisten jó az, hiszen a Dignitasnak is ment VoiP kommunikációval, meg egy év közös gyakorlással. Aztán a vége az, hogy a legváratlanabb helyzetekben a lehető legrosszabb döntéseket hozzák lekésik a teamfightot, beugranak 4v5, 3v5 szitukba, elkóborolnak, megöletik magukat, utána meg megy a cyka blyat, hogy jajj miattad megy le a nevem mellett az a k....a fontos szám. Gondolom az ellenfélnél is ugyanez megy, ha olyan a meccs, hogy ők jönnek egyesével a pofonért. Nem érdemes ezen sokat idegeskedni, vár a random QM csidás világa.
-
Gyuri27
félisten
válasz
F-ECT$ #13981 üzenetére
A népszerűsége nem érdekel. Illizni nem szeretnék, bár az új illit még nem láttam.
Grey az nálam kilőve mivel nem szimpatikus. A zera nekem magas és nem is találtam olyan jónak.
Persze most hl-ről beszélek nem teamről.
Viszont kellene egy hero li, lunara stb-stb kiszedésére. Nyilván olyan aki beugrik, megalázza és lelép.
Ezért agyalok rajta. A gold nem tétel van 23k. Dehaka így elsőre nem megvevős. Bár kitudja.Metacska: mondtam, hogy vegyél fel. Baktál. Nem kell rank 10. Ha két átlagos játékos összeteszi a tudását lent toxikban lehet haladni, még ha lassan is. Pár meccs próbát megérne. Viszont én ezzel nem foglak zaklatni.
-
tomazin
veterán
-
CarajoEsp
senior tag
Ami nekem ebben az egeszben fura, hogy leirjatok a meccset, mikor az elejen van 2-3 szint kulonbseg.
Az utolso meccseimen sokszor volt ilyen. Aztan ezeket mind megnyertuk.Amugy keddtol barmikor szivesen megyek egy-ket meccset.
Es tovabbra is. Nem azt mondom, hogy te vagy vilagtalan, hanem azt, hogy ha ehhez az egeszhez ugy allsz hozza, hogy nem latod a szorakoztato voltat es azt, hogy igenis neha meg kell kuzdeni a sok retarddal es pingelni, kedvesnek lenni, nem anyazni, akkor nincs ertelme jatszani, mert csak rosszul fogod magad erezni kozben.
-
Metacska
aktív tag
Én ezért is vagyok szép csöndben. Nem tudom Gyuri, hogy játszik, de amiket leírt az low rankon valós probléma.
Én sajnos pontosan ezért nem játszom annyit, mint korábban, mert nincs meg a játék szórakoztató mivolta. Kevés győzelem, ritka szoros meccsek, sok vereség (2-3 szint különbséggel). Redukáltam heti 2-szer 2-3 meccsre az igényeimet és ebből a 4-6 meccsből 2, ha szórakoztató. Az pedig kimondottan frusztráló, hogy 1 óra játék után nem úgy állok fel, hogy sikerült kikapcsolódnom, hanem úgy, hogy szívem szerint kettétörném a billentyűzetet
.
Én egyébként már bedobtam ide, hogy megköszönném, ha vki party-ban visszahúzna egy normális HL MMR-re, de nem volt jelentkező, a Rank 10 alattiak, pedig féltik a pozijukat. Egyébként érdekes, hogy QM-ben nincsenek ilyen problémáim, ott szignifikánsan magasabb az MMR-em.
SZERK: Egyébként az valóban érdekes felvetés, hogy a játékmechanizmus nem szelektál és nem néz egyéni teljesítményt. Ha bukod a meccset, bukod a pontszámot, ha sok pontszámot buksz rankot buksz. Természetesen érthető, hogy ez egy kooperatív játék, de azt nem nézi, hogy valaki toxikus-e, rage quit-tel stb stb.
-
Gyuri27
félisten
250 meg egy kicsi.
Aki kiváncsi rám az vegye a fáradságot pár meccs letolására. Attól a tanácsot, kritikát elfogadom.
Aki nem tartsa meg magának, amíg én nem kérem.Mint mondtam annak a kilépkedésnek a levét megittam. Akkor szoptam. Aztán rank 30-ig 50+%-s wr-l mentem. Nem is agyhalott teamekkel.
Nem hiszem, hogy ami az elején történt. Majd 100-150 játékon keresztül javítottam hirtelen vissza üt. Ha meg igen akkor az egész nem kerek.Már a wot-nál se értettem és itt se. Ha te mondjuk jól vagy átlagosan játszol. A csapatod meg pocsékul vagy szarul és buktok. A rendszer miért büntet? Míg ha nem csinálsz semmit, de a csapatod nyer a rendszer jutalmaz. Az esetek többségében tisztán látszik ki, kik miatt ment el a meccs. Mint ahogyan az is, hogy a győztes csapatban ki csinált valamit és ki nem tett semmit hozzá.
Kerrigenen agyalok. Vajon mennyire jő ő most a mágusok kiszedésére?
-
zws
senior tag
válasz
Gyuri27 #13976 üzenetére
Ha van eszed szerzel magad mellé valakit és ketten mentek partyba ergó nagyobb lesz az esélyetek a nyerésre. Én csak így leszek hajlandó lenyomni a 20 meccset. Mellesleg hány HL meccsed van?
A jelenlegi helyzetedre fölösleges reagálni magyarázkodni, egyértelműen a rosszul belőtt/kilépkedett mmr-ed miatt van. Továbbra is fenntartom a véleményem azon, hogy gyakorolj sokat, sok hőssel, és ha eljön a reset jobb lesz, addig is ne kötelességnek tarts a játékot, hanem szórakozásnak.Mellesleg ha nem is játszol partyban itteni emberekkel, nyugodtan oszthatsz meg replay filet, és megnézzük a meccset, hogy volt-e hiba miből lehet tanulni stb. Persze ne azokat ahol a társaid világtalanok, hanem ahol úgy érzed, hogy azon a meccsen szerinted megfelelően teljesítettél.
-
DaveNo1
veterán
Weekly Sale Items for March 29 - April 05, 2016
Lt. Morales -- Sale Price: 4.99 EUR - 3.69 GBP
Apothecary Morales Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBP
Warmaster Chen Skin -- Sale Price: 3.69 EUR - 2.70 GBPUpcoming Price Reduction
Kerrigan's prices will be reduced to 6.49 EUR | 4.99 GBP and 4,000 gold. -
Gyuri27
félisten
Minden nap, folyton? Azért ott a baj nem kicsi. Olvass vissza.
Jön az mmr reset. Ok. Mi fog történni?
Ha szerencsés vagy az első 2-3 meccset nyered egy tök átlagos teammel, tök átlagos játékkal.
Ha nincs szerencséd és kifogsz 3 ilyen játékot mint amit leírtam. Mehetsz a sülyesztöbe.Valamint rank 30-n voltak jobb meccseim. Azt nem értettem, hogy az utánna lévő 11 lose és az összességében 24 lose és 4 win, hogyan jött össze. Keress vissza majd mind a 24 playt leírtam.
-
zws
senior tag
válasz
Gyuri27 #13974 üzenetére
"Ezt nem akarjátok megérteni mikor mondom, hogy nem jó az mmr és az mm."
Te meg azt nem akarod megérteni, hogy lesz reset és ha nem sírnál addig minden nap, hogy szar a helyzet, azért sokan hálásak lennénk. Hidd el amint jön az mmr reset és ügyesen kihasználod, akkor utána sokkal jobb meccseid lesznek, csak türelmetlen vagy és folyton rinyálsz...
-
Gyuri27
félisten
Szoros meccs? Hol? Ha csak az utóbbi 20-30 meccset nézem ebben tán volt 3. A többiben vagy mi kaptunk ki 2-3 szint hátránnyal vagy mi nyertünk ennyivel.
Ezt nem akarjátok megérteni mikor mondom, hogy nem jó az mmr és az mm.
Mint ha kinaiul írnám. Felsoroltam az utolsó 3 vesztes playt. Az immo az első tf-nél eldölt, hogy bukta lesz. A bay ahol sylvi előreugrott és insta halt szintén a második die után lehetett tudni, hogy bukta lesz.
Ezeket a playeket minek nézzem? Ezeken én mit tudtam volna javítani? Ezekből mit lehet tanulni?
Nyilván a szoros meccsek mások. De az nekem nem jut! Vagy minket aláznak meg vagy mi alázzuk meg meg a másik csapatot.Amúgy kb minden második hsz-ben leírom, hogy átlagosan játszom és vannak hibáim.
Nehéz értelmezni amit írok? Olvasd el többször. Ha nem értesz valamit kérdezd meg.
Mint ahogy azt is leírom, hogy csak "átlagos" playerekkel szeretnék játszani. 50% körüli wr-l. Nem vágyom nagy dolgokra.Szintén előző meccs. 3 assa 1 tank healer én. A népek felmennek topra és midre. Bot üres. Wtf?
Vagy amikor az én lanémon vannak 3-n. A matek szerint a többi lanén 1v2 van és nem csinálnak semmit. Egy tornyot nem hoznak el. Ebből milyen tanulságot kellene leszürnöm? Mit tanulnék a replay nézegetésből?Most lehet jönni a kilépkedéssel amit az elején csináltam. Viszont annak megittam a levét. Megtanultam. majd lassan meccsenként felmentem rank 30-ra. Mikor is 11 bukó után (ez kb 3 nap volt) rank 40. Nagyrészük orosz volt.
Egy utolsó észrevétel. Amíg valaki nem látott játszani vagy nem játszott velem, ne ossza már az észt. Tartsa meg magának. Mert akivel itt játszottam eddig egy sem mondta, hogy szar lettem volna vagy teljesen reménytelen. Nyilván azokon a meccseken se játszottam hibátlanul. Átlagosan és kész.
-
gbela
senior tag
válasz
Gyuri27 #13969 üzenetére
Nagyon nem érted mit akar Carajo kolléga mondani
Megnézted a saját playeid? Abból kiindulva h ismét csak csapattársak hiányosságait sorolod napestig-> nem.
Lehet nagy tévedésben vagyunk mind, és te közel tökéletesen csináltál mindent. Akkor nem lehet mit tenni. De ha nem így van, és csináltál hibákat, akkor akár rajtad is elment a meccs. Ha volt 1 szoros meccs is, és te jobban játszottál volna mint ahogy,(amellett h orosz társaid ugyanolyan bénák ahogy írod), akkor nyertetek volna. Pont. -
Gyuri27
félisten
Nincs win streakom. Ez benne a poén. A legtöbb win 3 volt. Vissza néztem a mostani vissza esésem előtti statot. 1-2-3 win 1-2 lose. Nekem csak loséból szokott 4-5-8-t adni.
Nem húzok én semmit az oroszok nyakába. De az biztos, hogy az ilyen 4-s losoknál 3-4 orosszal játszok.CarajoEsp: nézegethetem a saját playem napestig. Utolsó 2 lose. Tassdár senkit nem shieldelt fel. Többször írtam rá semmi. Márpedig ő support és nem healer. Ő nem fog kihealelni semmit.
Kövi meccs. Ugyanez a tassadar most leoric. Én tassadar. Sylvanas, johanna, li. Pálya bay. Egál a meccs. Attól eltekintve, hogy sylvanasunk morálest fókuszolja, rexxarom, mishán, falstadon meg mit tudom én min keresztül. Állandóan előrébb ugrott mint a két tank. Insta halt.
Aztán jöttek az ultik. Megyünk a kalózhoz, hogy minek ne kérdezd nem tudtunk fizetni mert nem volt mit.
Mindenkin full shield. Nagy push insta 3 halott. Ezután minden tf így ment.
Említettem az immortalos playt. Grey, jaina low hp 0 mana és harcolnak. Minden immo előtt írtam menjenek kutazni. Csak azért se. Ezekkel nem tudok mit csinálni.Madwe: Ha olvastad az előző bekezdést akkor mond el ezen mi a szórakozás?
Arnival mikor mentünk egy kört rank 16-22 playerek között soló tank voltam. Nem mondom, hogy hibatlan játékkal de normálisan letankoltam. Egyszer haltam bután, holott ha jobb a move nem halok. De jobbak voltak a plebek szó se róla. Szóval ha átlagosak a playerek meg 50% körül jön ki a wr egy szót nem szólok.
Csak az a vicces, hogy 1-2 hét munkáját meg eredményét. 4-5 retard orosz team lehuzza. 3-4 lose után meg az amőbák közé sorol az mmr. -
DaveNo1
veterán
Ha én minden lose streaknél töröltem volna a játékot, már biztos benne lennék a guinness rekordok könyvében
-
TLDR szerintem a lényeg továbbra is az h szard le a loosestreakeket, szórakozz jól, mert az a lényege. Ha csak idegeskedsz, akkor minek játszol? ez nem munka!
+1
Ha elmegy a kedvem a játéktól, mert sok a köcsög, akkor inkább felállok a gép elől, és nem lépek fel Bnet-re 1-1.5 hétig, utána megint élvezem.Ha ez számít valamit: az utóbbi 1-2 hétben alig akadt olyan csapattárs, aki miatt szét akartam volna verni a billentyűzetet. Mégis halad a Blizzard valamerre?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Gyuri27 #13961 üzenetére
Valamint azt tovébbra is hozzátenném, h szerintem rossz a mentalitásod. Ne azért játsz, h jobb legyen a rankod, hanem azért h jól szórakozz. A rank csak azért van, h olyan helyre lőjön be a rendszer, ahol stabilan 50% a winrate-ed, mert az a jó hely. Namármost ugye ebbe pontosan az van benne h minden második meccsed elveszted. ez egy 10es winstreak után azt jelenti h 10es loosestreak benne van. Nyilván benne van h az mmred nem ott van ahol jogos lenne, de egyrészt nagy számok törvénye alapján elöbb utóbb oda kerül (btw mennyi hl meccsed van eddig?) másrészt meg sajnos ez benne van kicsit, csapatsport. Nyilván jobb mmrrel jobb mmresek közé kerülsz ahol kevesebb az idióta, de ott is akad.
TLDR szerintem a lényeg továbbra is az h szard le a loosestreakeket, szórakozz jól, mert az a lényege. Ha csak idegeskedsz, akkor minek játszol? ez nem munka!
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Gyuri27 #13961 üzenetére
Értem, de akkor amikor te nyersz akkor a masik csapatban vannak gyengébbek sőt, majdnem biztos, hogy aklor is vannak gyengébbek az ellenfélnél, amikor kikaptok. Az a fontos, hogy tanuld meg, mikor kell a bénàkkal menni és mikor hagyni őket. De idegeskedni semmi értelme, mert észre se fogod venni és már rajtad megy el a meccs.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Gyuri27 #13961 üzenetére
Egyrészt ne csak az oroszok nyakára húzzuk már, ott is vannak normálisak, itt is vannak agyhalottak.
Másrészt meg amikor meg winstreaked van, akkor az ellenfélnél vannak agyhalottak, 50-50%.
Az előrejutás titka, h ne csak azokat a meccseket nyerd meg amikor épp a szerencsés 50%ban vagy, hanem azokat is amikor az idiótákkal vagy. Azaz nyerd meg azokat a meccseket is, amiket a blizzard azt akarja h elveszíts
Ez, ha ketten léptek queba, sokkal egyszerübb.
-
Gyuri27
félisten
válasz
CarajoEsp #13959 üzenetére
Ez nem a sírásról szól. Hanem arról, hogy lose strike esetén full oroszokkal tolod.
Erre akarja a blizz levinni a hl-t lvl 30-ra, meg free herokra. Wtf? Kinek jó ez?
Lehetnék én az isten maga. Itt egyedül nem carryzed le a meccset. A pontokat meg nem egyéni teljesítményre kapod. Hanem csapat teljesítményre. Leoszthatod te a legtöbb dmg-t mindenből. Ha veszít a csapat - pontot kapsz. -
horvi0813
tag
válasz
CarajoEsp #13959 üzenetére
Én tegnapelőtt belefutottam egy 6os lose streakbe, tiszta ideg voltam majdnem letöröltem: chogall pick nova zera combo stb. szintén oroszok... Aztán elhatároztam mit idegeljem magam én úgy játszom ahogy csak tudok nem szídok senkit de ha valaki jó azt megdícsérem. Tegnap 12 win 0 lose zsinorban. Voltak itt is trollok de az ellenfelnél is próbáltam rájönni ott ki az és azt szétszivatni
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Gyuri27 #13958 üzenetére
Nekem az utolsó 10-12 meccsem csak win, igaz csak Greymannel megyek, megrobalom betanulni.
Es most mar ott tartok, hogy siman lejozim a tortenetet es nem zavar, ha 1-1 ember benazik. Menj azzal a Heroval amelyik szorakoztat es ne a gyozelemert jatsz, hanem, hogy te mindent jol csinalj. Ha kikaptok nezd vissza replayben, hogy Te mit hibaztal. Az elejen visszanezett meccsekben vagy 20-30 hibat vettem eszre, amit az adott karakterrel mashogy kellett volna kezelnem. Most mar csak3-4 ilyen van es jobban is mennek a meccsek.
De az, hogy mas sincs, csak a siras nem megoldas szerintem, ahogy mar mas is irta...
-
Gyuri27
félisten
Azért érdekes ez az mmr meg mm. Eljutok 30-33-ra. Onnan jön olyan lose széria, hogy vissza 38-40-re.
Ezek a buktáknál meg 3-4 oroszt rak be mellém.
Olyan buta csapatok, hogy el nem tudom mondani. Nem azért mert én profi vagyok. Ezt kiemelném.
Immohoz eljön fél hp-l és 0 manával. Ezzel mit lehet kezdeni?
Vagy healerrel kell lanelni mert hiába 3 assa azok egyike se solózza a lanét.
Ne égjen ki az ember.Ezek még ott tartanak, hogy hátul a healert kell kiszedni. Az nem jut eszükbe, hogy mire oda eljut meghal.
Az fel se merül bennünk, hogy solo tank stun, focus és rip. Stun, jó focus 3 sec és halott bármilyen tank.Jó lesz a lvl30 hl. meg az is, hogy free herokkal is lehet majd hl-ni.
-
arni1
aktív tag
válasz
holozis_HUN #13953 üzenetére
én így talentelem:
1:unending hatred
4:friend or foe
7:sok aa esetén reflexive block, egyébként thirsting blade
10: hunt
13: itt mind3 jó választás, aa esetén elusive strike, ability hősöknél nimble defender
16: blades of azinoth: kis hp-s herokat pikk pakk bedarálod vele, viszont relatíve nehéz összeszedni
20: global huntot 1x használtam, egyébként nexus blades, vagy ha nagyon darálnak akkor tpÉn használom így, nem mérvadó, nem tudom hogy vannak e már celeb buildek, érdemes utánanézni
az előbb ellenfélnél aba+illi páros, daráltak rendesen, nem lehet kiszedni illit ha a fején van.
további ptr tapasztalat: szinte az összes comp így néz ki:dehaka illi tychus gazlowe sylvanas. Egy-egy zagara(mind nydus ultival), kael (1x volt phoenix, többi pyroval)
dehaka blind-os ultija nagyon bosszantó, sylv mind controlja jó lett, lehet vele szivatni a népet.
-
-
holozis_HUN
addikt
-
DaveNo1
veterán
Jövőhéten lesz balance Q&A fejlesztőkkel
Szerintem megkérdezem, hogy toolkithez miért nem nyúlnak hozá, ha látszik, hogy a talent rework nem segít.
-
válasz
John_Deere #13946 üzenetére
Mindenkinél rossz. Majd rendbe jön!
-
nonsen5e
veterán
válasz
John_Deere #13946 üzenetére
Tud a Blizz a problémáról, náluk van a hiba.
-
DaveNo1
veterán
Kezd totál átláhatatlan lenni a lebonyolítás, Khaldor már most is közvetít selejtezőt pedig még a tavaszi döntő sem ment le. Kivehetnék már az ESL kezéből ezt az egészet
-
zws
senior tag
válasz
0karmacoma0 #13943 üzenetére
1-2 hete nekem is volt ilyen meccsem, egész meccsen az ellenfél dominált, tf-ben is meg mindenben, aztán a végén egy jó tf-el levertük őket, szinte éreztem a káromkodásukat a throw miatt
Az biztos, hogy a hp buff segíteni fog ezen, hogy kevesebb ilyen meccs legyen. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
F-ECT$ #13942 üzenetére
Számomra a ranked és a matchmaking mellett ez maradt a legnagyobb hibája a játéknak. Most bejön két új wipe Sylva ultijának és Dehaka Q-jának formájában, szóval nem ártana, ha egy late game kill nem tudna ilyen ocsmány snowballt beindítani. Én is most buktam egy meccset nemrég ahol 45-7 volt a kill arány a javunkra(Csak nem volt semmi push a csapatban, és nem lett beütve a corejuk), de egy hiba elég volt, hogy szétszedjék a core-t.
-
F-ECT$
titán
Kíváncsi vagyok a core hp buffra. Tegnap elég kemény meccsem volt Dragonon, oda-vissza mentek a killek, de totál team wipe sosem volt 1-2 embernek mindig sikerült elmenekülnie. Alapvetően mi vezettünk végig killekben, lane pushban és egy picit xp-ben is, de aztán lvl 21 környékén egy rosszul sikerült trap miatt 4-en haltunk, elvitték a dragont, és bár egy teljes védelmi vonalunk állt, illetve még csak a shieldet ütötték le a core-ról, amikor már mindenki életben volt, de esélyünk se volt megvédeni.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
DaveNo1 #13937 üzenetére
Remélem lehet majd rerollolni a questeket, vagy legalább azt megoldják, hogy többször egymás után ne adja be ugyanazt a napit. Egy ideje jegyezgetem mikor mit ad, eddig a negatív rekord 4 nap Diablos sorozatban, a végén inkább bennhagytam a francba, erre adott mellé egy Starcraftost
Meg nem lenne egy utolsó dolog, hogy HL-ben ne lehessen megcsinálni a role questeket. Szerintem sok ember örülne neki (Ismerős mesélt egy jót hétvégén: healerük még nincs és a last pick Azmo, mert az illetőnek specialist questje van és majd ő megmutatja. Nem sikerült)
Szerk.: Bár amilyen szerencsém van, pont fordítva lesz és kiveszik, hogy AI ellen lehessen questelni.
-
DaveNo1
veterán
Na a quest rendszer is kap valamilyen reworkot
+ ismét megerősítették, hogy lesz soft reset az MMR-ben, hogy könnyebben lehessen felfelé vagy éppen lefelelé haladni
-
-
Stylerr
addikt
Urak, nagyon kíváncsi lennék az MMR-emre, viszont mivel újraraktam a játékot, így csak az utolsó 20-30 meccsemet tudnám feltölteni a Hotslogra. Ennek így van értelme, vagy hagyjam, mert nem kapok reális értéket?
-
DaveNo1
veterán
válasz
0karmacoma0 #13931 üzenetére
Ja, kicsit meglepődtem, mikor elblinkeltem, erre Illidan rámugrott "5km-ről". 20 felett sem lehet már elmenekülni előle. + talentekből elég sok selfhealt ki lehet hozni nagy áldozatok nélkül ha épp sustain kell.
-
0karmacoma0
senior tag
Igaz 200-1200 ping nem volt optimális környezet, de Illidan elég erősnek tűnik ptr-en. A level 4 Friend or Foe-val és a hosszabb e-vel jobbak túlélési esélyek, és simán lehet úgy talentelni, hogy egy CC nélküli backlinet kényelmesen szétkapjon, vagy legalább is kivegyen a tfből. A sebzése jóval nagyobb, és sokkal izgalmasabbak is a buildek a szokásos 1st aid, Bfb/stoneskin talenteknél.
KT-vel is toltam 4-et, kifejezetten érdekes ez a rework. Leszedték róla a single target burstöt(talán az AA build hasonlít legjobban a d+w+w hülyeséghez), de még mindig nagyon durva sebzést tud kitolni, de hasonlóan Jainahoz ehhez kockázatot kell vállalnia. Mostantól tényleg gyorsan kell gondolkodni mire nyomod el a d-t, mert a a stunra és a flamestrikera is van értelme, ahogy néha még mindig a W a legjobb választás. Értelmes csapatokkal majd kiderül op-e, de mindenesetre sokkal sokszínűbb hero lett mint volt.
Sylva új ultija nekem nem túl szimpatikus mechanika, de amúgy nem tűnik rossznak a rework. Kicsit assasinosabb lett, viszont Level 1-en, és 13-on baromira vakaróznom kellett mit vigyek, mert egyik talent se váltja meg a világot.
-
Gyuri27
félisten
Az is ok. Ráadásul 2k herók jók is. Nem mindom, hogy malf, lili top. De healerkedni meg lehet tanulni velük.
Meg ugye lehetne árut kapcsolni Ott a wow, hs, dio, sc. Aki azokkal játszik vagy valami q-t megcsinál kaphatna kedvezményt mondjuk dióra. Azt gondolom a hots playerek nagy része másik blizz játékról néz át.
-
zws
senior tag
válasz
Gyuri27 #13925 üzenetére
Jó ötlet, de én arra gondoltam, hogy úgy legyenek ingyenesek a 2k-s hősök, ha lejátszol velük 10 AI meccset, és csak utána tudnál QM-be menni.
Ezzel elkerülve azt, hogy nem qm-ben kezd ismerkedni vele és balfaszoskodni, ha meg nem akar 10 AI meccset akkor goldért még mindig megveheti. -
F-ECT$
titán
válasz
0karmacoma0 #13923 üzenetére
Persze, ez segít, de 1-1 balance patch után akár 4-5 hős is mehet a levesbe, és arra se lehet építeni, hogy mindig lesz a free rotában olyan hős, amiből épp hiányod van.
No mindegy csak agyaltam picit, nekem úgyis megvan az összes, aki kell, és az újakra is elég a befolyó gold
-
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #13914 üzenetére
Most nem számoltam pontosan utána, de érzésre sokkal ritkábban van árcsökkentés, mint ahogy bejön 1-1 új hős. Így egyre nő az összes hős megszerzéséhez szükséges gold mennyiség, és bár elég 15 jó hős a HL elkezdéséhez, de ahogy HS-ben, úgy itt is ki kellene találni valamit a kezdők felzárkóztatására. Pl lazán lehetne már néhány hős totál free a régebbiek közül.
-
Madwe
nagyúr
válasz
0karmacoma0 #13919 üzenetére
Ilyenkor szoktak (mondjuk főleg új hősökkor vagy stitches hook lagbugnál) tiltani eleve hősöket, lehet most is ez lesz?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
DaveNo1 #13917 üzenetére
Nem mondod, hogy az új patchben kell játszaniuk? Ez mondjuk elég retardált dolog, mert ekkora változtatások után tuti lesz pár kisebb-nagyobb balance update, és nem a legkaotikusabb szakaszban kéne global versenyt rendezni.
Amúgy Kael szerencsére nem olyan formában lesz beteg, hogy kétszer rákattint valakire és fél csapat megdöglik, hanem el is kell találnia 1-2 skillshotot és kockázatot kell vállalnia.
-
DaveNo1
veterán
Chu8 szerint Kael amúgy kretén lesz megint
Vicces lesz így a szöuli döntő, csapatoknak pár napjuk lesz betesztelni Kaelt, Tychust, Illidant, Sylvanast, vagy kénytelenek lesznek kisebb poolból gazdálkodni
-
DaveNo1
veterán
válasz
F-ECT$ #13915 üzenetére
Skálázás ártott neki, erősen early game hero volt.
Btw. ma meg csütörtök lehet blizzardosokkal játszani PTR-en, kár hogy EU-ban masszív 200-300 ms van PTR-en
-
DaveNo1
veterán
Ja amúgy Kerrigan árát viszik le jövőhéten, 7k helyett 4k lesz.
-
Madwe
nagyúr
válasz
F-ECT$ #13912 üzenetére
Engem igazából a tömegek nem érdekelnek, addig amíg:
nem csökken a felhasználóbázis drasztikusan, s a jelenlegi kb 1 perces quetime marad
folyamat fejlesztik a játékotEbből egyikkel sincs probléma szerintem. Főleg a patch után gyk. csak a season fog hiányozni. Hősök elég gyakran jönnek, reworkok balance is elég gyakori, így folyamat friss tud maradni a játék.
-
F-ECT$
titán
válasz
0karmacoma0 #13910 üzenetére
az a fő, hogy hatalmasat lépett a piacvezető mobak irányába a játék ezzel a patchel
A kérdés, hogy az időközben a játéktól elpártolt "tömegek" visszajönnek-e egy patch miatt, amiről jó eséllyel nem is hallanak, mert már lemondtak a játékról.Bár a Blizz most ismét egy csomó pénzt tol a versenyekbe, így ha kap kellő figyelmet, akkor beférhet harmadik mobanak, de a 2 nagyot nehéz lesz utolérni.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
DaveNo1 #13906 üzenetére
Rendes reworkkel ebből a toolkitből is ki lehetne hozni annyit, hogy ne trashtier legyen.
- Xplodium charge kicsit nagyobb alapsebzés, kicsit gyorsabb földetérés és legyen felrobbantható idő előtt, de akkor felét sebzi és feleennyi ideig tart a stun. Így azért lenne értelme teamfightban is, mert rögtön nehezebb kifutni belőle, de ha csak waveclearre/campre kell nyugodtan végigketyeghet.
- Deth Lazor feltöltését le kellene venni egy secre, de nem lehetne forogni töltődés közben, csak külön talenttel. Talentekkel meg lehetne még variálni a töltődésen, CD-n, miegymáson.
- Robo-Goblin: passzívan 150% mint most, de lehetne aktiválni x sec CD-vel, hogy lvl20as talent nélkül is meglegyen a 150% hősökre is. A lvl20as meg állandóvá teszi a bónuszt, vagy mondjuk ad mellé egy shieldet is.
- Turret és GravoBomb nagyjából jó, talán a számokkal lehetne bűvészkedni kicsit, és a trait is kaphatna valamennyi HP-visszatöltést.Ugye, hogy rögtön jobban nézne ki a gobbó?
-
0karmacoma0
senior tag
Totál lényegtelen ki milyen játékos. Ez inkább arról szól, hogy mindenki tisztában vele mennyire siralmas volt featureok tekintetében ez a játék, de most inkább örülünk, hogy hatalmasat javult a játék amivel rendszeresen játszunk, nem pedig keressük a módját, hogy most is egy jót anyázhassunk. Rengeteg olyan dolog került bele, amit a játékosok kértek, és így reális esély van rá, hogy a ranked play is normálisan lesz rendbe rakva. Igen, kb most kéne leszedni a játékról a beta feliratot, de ez kb lényegtelen, az a fő, hogy hatalmasat lépett a piacvezető mobak irányába a játék ezzel a patchel.
-
Jammalan
tag
Érdekes amúgy, hogy szerintem single target irányba tolták Kaelt is. A chainbomb nem terjed csak herokon és nem lehet már detonálni egy másikkal. Viszont én látok fantáziát a 2 auto attackos talentjében. Lvl 20on verdant aktiválás+living bomb a targetre és az első auto attack kapásból 2*400+ és utána még 400+os auto atatckok mennek bele amíg tart a bomb rajta.
-
F-ECT$
titán
Xul nekem tetszik, végre egy olyan használható specialist, aki nem csak egy assa, mint Nazeebo vagy Zagara. Emellett pvp-ben is használható, bár messze nem 100 -> 0 killekre jó, mint a nerf előtt.
A csontik lehetnének egy picit interaktívabbak valóban, de én egyelőre nem bántam meg a megvételét, mert már nagyon untam a Spec questeket letolni az előbb említett 2 (+ esetleg Sylvanas) hőssel.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Jammalan #13905 üzenetére
Xulhoz szerintem is hasznos lenne ha a D-je aktív lenne. esetleg legyen rajta time limit, ami resetelődik ha van újabb minion kill, s ha lejár akkor mindenképp idéz, h kicsit nagyobb legyen a skillcapja meg trükkösebb legyen, de valóban elég meh jelenleg a traitje, csak pushra jó...
(#13906) DaveNo1 Szerintem nincs nagy baj xulal, mert az antimeele hős szerepre továbbra is jó, de azon túl szvsz nem annyira.
Gaznál én teljes reworkot vártam pont a szar toolkit miatt, ezért ez elég nagy csalódás lett részemről (és ez novára is igaz... bár ott majd az overwatchos csaj hasonló lehet szerep szerint, normálisabb toolkittel szerintem)
-
Jammalan
tag
Megnéztem a reworköket PTRen én is. Szerintem Gázlord továbbra is gáz, viszont a többi elég jó lett.
Necrot megvettem mikor 10k lett végül, de azért kicsit bánom. szerintem gyenge lett. Erdőzni nem lehet vele igazából (lehet csak épp a hp 60-70%a elúszik egy ogre campen) a csontváz idézés jelen formájában szintén gagyi és ha lejár az aoe támadás csak néz az ember mint hal a szatyorban. Mostani patchel jöhetett volna rá is egy rework, hogy a hullákból nem instant kelnek ki a csontik hanem stacket kap a Dre (mondjuk megy 8ig) és targetre rá lehet idézni őket (egyszerre max 4 lehet kint). Ilyen változtatással még értelme is lenne a karinak team fightban/ 1v1ben/ erdőben. -
DaveNo1
veterán
Core hp-ját is buffolják Újabb + pont.
Azért jó látni, hogy hallgatnak az emberekre, és amit DB ír twitteren az kb meg is történik. HS esetében ez rohadtul nincs így.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Gyuri27 #13900 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy szar, de múltkor EU selejtezőn úgy alázták le őket kisebb csapatok is mint a huzat.
Tavaly év elején volt amikor Holo vezette az EU MMR listát Hotslogson, aztán ő sem tudott megragadni egy nagyobb csapatban sem. És amikor láttam néha elég durva missplayeket tolt, pl. early game feedek.
Stylerr: Holo 4500 felett is volt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fotók, videók mobillal
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 Bankmentes, kamatmentes részletfizetés
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest