Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Szerintem nagyon jó, az eddigi legjobb Heroes, pedig én a kettővel is elég sokat a hárommal meg még többet játszottam!
Sokaknak az lehet a furcsa, hogy a játék az 1-3. részig kb pont ugyanaz volt nem változott semmi, míg a negyedik részre azért elég sok jelentős változás volt, mint pl a hős, meg a lények is mozoghatnak egyedül, karaván, skill rendszer stb.
De szerintem javára vált a játéknak, sokkal logikusabb és élvezetesebb a felépítése, a skillrendszer is sokkal jobban tetszik, meg a csaparok egymáshoz való viszonya. Az is tetszik, hogy nincs nyerő csapat, hanem mindegyiknek van erőssége és hátránya, így ugyan más stílussal kell velük játszani, de nincs verhetetlen csapat, igaz ezzel az előző részekben sem volt különösebb probléma, de itt talán még kiegyensúlyozottabb lett.
Az igaz, hogy a 3 után nagyon furcsa, én még pont megjelenéskor próbáltam ki, miután épp a hárommal játszottam, akkor nem nagyon jött be, az újítások nagy része akkor is tetszett, de pl a grafika meg az animációk halálra idegesítettek, szóval nem hagyott bennem mély nyomokat.
Most két év szünet után elővettem, már elhomályosult bennem a 3 emléke, így ''tiszta lappal'' indulhatott a játék és állítom, hogy nagyon jó, már a grafika is kifejezetten tetszik, nagyon rendben van, egyedül a szatírt nem tudtam megszokni, de már az sem idegesít, inkább csak vicces...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest