Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Szerintem nagyon jó, az eddigi legjobb Heroes, pedig én a kettővel is elég sokat a hárommal meg még többet játszottam!
Sokaknak az lehet a furcsa, hogy a játék az 1-3. részig kb pont ugyanaz volt nem változott semmi, míg a negyedik részre azért elég sok jelentős változás volt, mint pl a hős, meg a lények is mozoghatnak egyedül, karaván, skill rendszer stb.
De szerintem javára vált a játéknak, sokkal logikusabb és élvezetesebb a felépítése, a skillrendszer is sokkal jobban tetszik, meg a csaparok egymáshoz való viszonya. Az is tetszik, hogy nincs nyerő csapat, hanem mindegyiknek van erőssége és hátránya, így ugyan más stílussal kell velük játszani, de nincs verhetetlen csapat, igaz ezzel az előző részekben sem volt különösebb probléma, de itt talán még kiegyensúlyozottabb lett.
Az igaz, hogy a 3 után nagyon furcsa, én még pont megjelenéskor próbáltam ki, miután épp a hárommal játszottam, akkor nem nagyon jött be, az újítások nagy része akkor is tetszett, de pl a grafika meg az animációk halálra idegesítettek, szóval nem hagyott bennem mély nyomokat.
Most két év szünet után elővettem, már elhomályosult bennem a 3 emléke, így ''tiszta lappal'' indulhatott a játék és állítom, hogy nagyon jó, már a grafika is kifejezetten tetszik, nagyon rendben van, egyedül a szatírt nem tudtam megszokni, de már az sem idegesít, inkább csak vicces...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest