Aktív témák
-
jss
aktív tag
Az enyém MORGAN, bár szerintem ez mindegy, mert mindkettőnek olyan a tokozása tudtommal, hogy fogja a grafit. Nekem kb. negyedszerre sikerült, nem voltam túl ügyes. Ha nem sikerül elsőre összehúzni mindet, annak tudtommal csak az a következménye, hogy nem nyílik ki a szorzózár a procin. Viszont, ha nem csak a szembenlévőket kötöd össze, hanem zárlatot csinálsz, abból baj lehet
(hogy lessz is -e, azt nem próbáltam...)! Ez amúgy megtörténhet, mert elég közel vannak egymáshoz, szóval el lehet bénázni. A másik buktató, hogy könnyű lesarkazni a procit, ha már sokadszorra próbálod, és az idegességtől figyelmetlenül teszed fel/veszed le a hűtőbordát a prociról. Nem árt többször áthúzni rajta a cerkát.
Javaslatok:
-Kihegyezett, magas grafittartalmú ceruza, vagy rotring, 2B-s, vagy több.
-Tisztességes megvilágítás, a megfelelő szögből, hogy ténylegesen lásd, mit csinálsz!
-Vizsgáld meg alaposan, hogy a grafitcsíkjaid nem érnek -e egymáshoz!
-Ha nem biztos a végeredmény, radírozd le az egészet (tiszta radírral, óvatosan).
-Nekem javasolták még az ellenőrzést Ohm-mérővel, gondolom, ez sokat segíthet.
-Sokat segíthet még a lesarkazásvédő.
-Akkor csináld, amikor nyugodt vagy, túl kicsi a hely ahoz, hogy remegő kézzel sikerüljön.
Sok szerencsét kívánok hozzá!:DD
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- E-roller topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Rode Mikrofon - RØDE NT-USB+ Professzionális kondenzátor USB mikrofon
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest