Hirdetés
Aktív témák
-
jss
aktív tag
Az enyém MORGAN, bár szerintem ez mindegy, mert mindkettőnek olyan a tokozása tudtommal, hogy fogja a grafit. Nekem kb. negyedszerre sikerült, nem voltam túl ügyes. Ha nem sikerül elsőre összehúzni mindet, annak tudtommal csak az a következménye, hogy nem nyílik ki a szorzózár a procin. Viszont, ha nem csak a szembenlévőket kötöd össze, hanem zárlatot csinálsz, abból baj lehet
(hogy lessz is -e, azt nem próbáltam...)! Ez amúgy megtörténhet, mert elég közel vannak egymáshoz, szóval el lehet bénázni. A másik buktató, hogy könnyű lesarkazni a procit, ha már sokadszorra próbálod, és az idegességtől figyelmetlenül teszed fel/veszed le a hűtőbordát a prociról. Nem árt többször áthúzni rajta a cerkát.
Javaslatok:
-Kihegyezett, magas grafittartalmú ceruza, vagy rotring, 2B-s, vagy több.
-Tisztességes megvilágítás, a megfelelő szögből, hogy ténylegesen lásd, mit csinálsz!
-Vizsgáld meg alaposan, hogy a grafitcsíkjaid nem érnek -e egymáshoz!
-Ha nem biztos a végeredmény, radírozd le az egészet (tiszta radírral, óvatosan).
-Nekem javasolták még az ellenőrzést Ohm-mérővel, gondolom, ez sokat segíthet.
-Sokat segíthet még a lesarkazásvédő.
-Akkor csináld, amikor nyugodt vagy, túl kicsi a hely ahoz, hogy remegő kézzel sikerüljön.
Sok szerencsét kívánok hozzá!:DD
Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest