- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
rezra
csendes tag
én is arra gyanakodtam, hogy zavarja valami, de nem látok a közelben semmi ilyet, bar lehet, hogy a falban van valami izmos vezeték?
a boltot hívtam, mondták, hogy meg se próbáljam visszavinni (kb. ez volt a mondanivalójuk kivonata, de azért azt közölték, hogy a garancialevélen rajta van, hogy melyik szervíz, s ezt egy kis unszolásra azért mégiscsak elmondták...)
ma este megpróbálom átvinni egy másik szobába, hogy ott csinálja-e
(bár mivel kicsi a lakás, ezért a fürdőben fogom kipróbálni... :) )
ha még mindig rezeg, jól lemosom... :DD -
Pacák
senior tag
Nyugi... mondom 3 év után csinálta... elfáradt szegény. :)
Megjavították, azóta semmi gebasz nincs. kopp-kopp Ezért még nem csalódtam a márkában. :) Teszi a dolgát, nekem tetszenek a színei így ahogyan van.
Csak vannak intő jelek, amikre oda kell(ett volna) figyelni. Nem elrettentésnek szántam, amit írtam, csak az a cél, hogy még időben lépjen a topicgazda. Ha kipróbálja máshol más géppel/vidkarival, akkor kiderül, hogy a vga kari vagy a monitor a hunyó... -
Kuznyikov
aktív tag
Jóóóó, daewoot se veszek.-.. :) ) Remélem megoldódnak gondjaitok! Szerintem boltba vissza, próba, ha ott is csinálja csere, ha nem lehet otthon buherálni... :(
-
Pacák
senior tag
-
rezra
csendes tag
Nekem a stand-by állapotban a kis led sárgán világít, és hangtalan.
Viszont még egy dolog, hogy az osd menüben nem tudom állítani a kép felső lapjának a helyzetét, azaz alapból bezár egy kb 10 fokos szöget a monitor műanyagborításával (egyébként a leírásban benne van ez a funkció, csak a menüben nincs...)
ez neked működik?
üdv:
rezra -
rezra
csendes tag
Sziasztok!
két hete vettem egy monitort, 17''es daewoo-t. Három napja ''zizeg'' a képe: olyan, mintha egy mobil lenne a közvetlen közelében... ezt csinálja kb. 15 másodpercenként, játék alatt is, dos-ban is, mindenhol...
lehet ez videókártya baj (abit siluro t400 (gef2))?
mi az, amire érzékeny lehet ? (már áttettem az asztal másik oldalára, akkor is csinálja, a gép messze van tőle, vezetékek sem érnek egymáshoz...)
PLZ HELP!
üdv:
rezra
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest