- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
rezra
csendes tag
én is arra gyanakodtam, hogy zavarja valami, de nem látok a közelben semmi ilyet, bar lehet, hogy a falban van valami izmos vezeték?
a boltot hívtam, mondták, hogy meg se próbáljam visszavinni (kb. ez volt a mondanivalójuk kivonata, de azért azt közölték, hogy a garancialevélen rajta van, hogy melyik szervíz, s ezt egy kis unszolásra azért mégiscsak elmondták...)
ma este megpróbálom átvinni egy másik szobába, hogy ott csinálja-e
(bár mivel kicsi a lakás, ezért a fürdőben fogom kipróbálni... :) )
ha még mindig rezeg, jól lemosom... :DD -
Pacák
senior tag
Nyugi... mondom 3 év után csinálta... elfáradt szegény. :)
Megjavították, azóta semmi gebasz nincs. kopp-kopp Ezért még nem csalódtam a márkában. :) Teszi a dolgát, nekem tetszenek a színei így ahogyan van.
Csak vannak intő jelek, amikre oda kell(ett volna) figyelni. Nem elrettentésnek szántam, amit írtam, csak az a cél, hogy még időben lépjen a topicgazda. Ha kipróbálja máshol más géppel/vidkarival, akkor kiderül, hogy a vga kari vagy a monitor a hunyó... -
Kuznyikov
aktív tag
Jóóóó, daewoot se veszek.-.. :) ) Remélem megoldódnak gondjaitok! Szerintem boltba vissza, próba, ha ott is csinálja csere, ha nem lehet otthon buherálni... :(
-
Pacák
senior tag
-
rezra
csendes tag
Nekem a stand-by állapotban a kis led sárgán világít, és hangtalan.
Viszont még egy dolog, hogy az osd menüben nem tudom állítani a kép felső lapjának a helyzetét, azaz alapból bezár egy kb 10 fokos szöget a monitor műanyagborításával (egyébként a leírásban benne van ez a funkció, csak a menüben nincs...)
ez neked működik?
üdv:
rezra -
rezra
csendes tag
Sziasztok!
két hete vettem egy monitort, 17''es daewoo-t. Három napja ''zizeg'' a képe: olyan, mintha egy mobil lenne a közvetlen közelében... ezt csinálja kb. 15 másodpercenként, játék alatt is, dos-ban is, mindenhol...
lehet ez videókártya baj (abit siluro t400 (gef2))?
mi az, amire érzékeny lehet ? (már áttettem az asztal másik oldalára, akkor is csinálja, a gép messze van tőle, vezetékek sem érnek egymáshoz...)
PLZ HELP!
üdv:
rezra
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest