- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
rezra
csendes tag
én is arra gyanakodtam, hogy zavarja valami, de nem látok a közelben semmi ilyet, bar lehet, hogy a falban van valami izmos vezeték?
a boltot hívtam, mondták, hogy meg se próbáljam visszavinni (kb. ez volt a mondanivalójuk kivonata, de azért azt közölték, hogy a garancialevélen rajta van, hogy melyik szervíz, s ezt egy kis unszolásra azért mégiscsak elmondták...)
ma este megpróbálom átvinni egy másik szobába, hogy ott csinálja-e
(bár mivel kicsi a lakás, ezért a fürdőben fogom kipróbálni... :) )
ha még mindig rezeg, jól lemosom... :DD -
Pacák
senior tag
Nyugi... mondom 3 év után csinálta... elfáradt szegény. :)
Megjavították, azóta semmi gebasz nincs. kopp-kopp Ezért még nem csalódtam a márkában. :) Teszi a dolgát, nekem tetszenek a színei így ahogyan van.
Csak vannak intő jelek, amikre oda kell(ett volna) figyelni. Nem elrettentésnek szántam, amit írtam, csak az a cél, hogy még időben lépjen a topicgazda. Ha kipróbálja máshol más géppel/vidkarival, akkor kiderül, hogy a vga kari vagy a monitor a hunyó... -
Kuznyikov
aktív tag
Jóóóó, daewoot se veszek.-.. :) ) Remélem megoldódnak gondjaitok! Szerintem boltba vissza, próba, ha ott is csinálja csere, ha nem lehet otthon buherálni... :(
-
Pacák
senior tag
-
rezra
csendes tag
Nekem a stand-by állapotban a kis led sárgán világít, és hangtalan.
Viszont még egy dolog, hogy az osd menüben nem tudom állítani a kép felső lapjának a helyzetét, azaz alapból bezár egy kb 10 fokos szöget a monitor műanyagborításával (egyébként a leírásban benne van ez a funkció, csak a menüben nincs...)
ez neked működik?
üdv:
rezra -
rezra
csendes tag
Sziasztok!
két hete vettem egy monitort, 17''es daewoo-t. Három napja ''zizeg'' a képe: olyan, mintha egy mobil lenne a közvetlen közelében... ezt csinálja kb. 15 másodpercenként, játék alatt is, dos-ban is, mindenhol...
lehet ez videókártya baj (abit siluro t400 (gef2))?
mi az, amire érzékeny lehet ? (már áttettem az asztal másik oldalára, akkor is csinálja, a gép messze van tőle, vezetékek sem érnek egymáshoz...)
PLZ HELP!
üdv:
rezra
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) monitor garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest