Aktív témák
-
chicken
senior tag
tűzfal nélküli internetetezés következményében (tudom, tudom...) bekerült a Documents and settingsUserLocal SettingsTempbe a szokásos Cookies, History stb-k mellé egy Perflib_Perfdata_38c.dat nevű file (win xp prof), amit se törölni, se mozgatni, átnevezni meg semmit se bírok, mert used by another program.
Ez még nem lenne baj, ha nem jelent volna meg 4 db mappa a D:WINDOWSsystem32configsystemprofileLocal SettingsTemporary Internet FilesContent.IE5 -ben méghozzá ilyen nevekkel, hogy 4TUVGXY3 és társai, amiket ha letörlök meg kiürítek, egy perc múlva újra ott vannak , és telepakolják az összes user tempjeit udhisapi[1], udhispai[2] - ilyen fileokkal, de vagy negyven darabbal . Rákerestem az összes filera, ami az elmúlt két napban hozódott létre, és az egyetlen, amit nem bírok eltüntetni, az a fenti Perflib-dolog. Nem tudom, van-e közük egymáshoz. Az explorer természetesen megbolondult, és egy körülbelül 2*2 centis ablakban nyílik meg indításkor
az egész valami csúnya mp3-as oldalból indult ki.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest