- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Aktív témák
-
chicken
senior tag
akkor hova írjam ezt a del-sort?
gyorsan mondjátok, mert már úgy ugrál az explorer, mint egy pingponglabda. -
chicken
senior tag
hol is van a login script...
-
chicken
senior tag
xp, de nem hiszem, hogy tegnapi lenne a date created, ha rendszerprocessz lenne, vagy ez is megtörténhet?
-
chicken
senior tag
megtaláltam a bűnöst: lsass.exe, de nem lehet törölni. access denied.
mégiscsak veszek egy logarlécet. -
chicken
senior tag
a hetes particion magiccel nem tudok magicelni valamit? még nem használtam.
-
chicken
senior tag
de ez az, h az ad-aware már harmadszorra szalad, és nem talál semmit. Attól, hogy kihúzom a kábelt, nem is fog.
A legszívesebben újraraknám az xp-t, csak van mellette egy linux meg egy 2000 is lilóval, és azt mondták, így nem fog menni. -
chicken
senior tag
elég, ha kihúzom a hálókábelt? a net egy másik gépen át jön, amin viszont nem talált semmit az ad-aware.
-
chicken
senior tag
ahhoz fizetni kell, hogy állandóan figyeljen.
most egyszer futtattam, azóta ugrál az egész képernyő és nem bírok megszabadulni a hotbartól, ami eddig nem volt
:O -
chicken
senior tag
ööö talált 30 gyanús cuccot, amit le is szedettem vele.
Ezután visszajött a hotbar, amit annyira gyűlölök, és már sikerült leszednem az Add/Remove Programsszal!
:F -
chicken
senior tag
sejtettem, hogy ez lesz.
az ad-aware-hez kérhetnék egy url-t? -
chicken
senior tag
persze, de az ugyanazt törli, a D:Documents and SettingschickenLocal SettingsTemporary Internet Files-ból mindent töröl.
csakhogy ezen a gépen nemcsak chicken-é lett telepakolva, hanem mindenkié (6 user), és nemcsak a temporary internet fiole-ok, hanem a cookiek, illetve a tempben és a historyban is lettek dolgok, és sajnos, amit leírtam a system32configban is. azt nem lehet az explorer menüiből törölni.
Searchchel rákerestem a két napban létrehozott dolgokra, és mindent töröltem! azt az egy perflibet nem tudtam, és nem tudom az csinálja-e az egészet.
:O -
chicken
senior tag
tűzfal nélküli internetetezés következményében (tudom, tudom...) bekerült a Documents and settingsUserLocal SettingsTempbe a szokásos Cookies, History stb-k mellé egy Perflib_Perfdata_38c.dat nevű file (win xp prof), amit se törölni, se mozgatni, átnevezni meg semmit se bírok, mert used by another program.
Ez még nem lenne baj, ha nem jelent volna meg 4 db mappa a D:WINDOWSsystem32configsystemprofileLocal SettingsTemporary Internet FilesContent.IE5 -ben méghozzá ilyen nevekkel, hogy 4TUVGXY3 és társai, amiket ha letörlök meg kiürítek, egy perc múlva újra ott vannak , és telepakolják az összes user tempjeit udhisapi[1], udhispai[2] - ilyen fileokkal, de vagy negyven darabbal . Rákerestem az összes filera, ami az elmúlt két napban hozódott létre, és az egyetlen, amit nem bírok eltüntetni, az a fenti Perflib-dolog. Nem tudom, van-e közük egymáshoz. Az explorer természetesen megbolondult, és egy körülbelül 2*2 centis ablakban nyílik meg indításkor
az egész valami csúnya mp3-as oldalból indult ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest