Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piffuka
csendes tag
Sziasztok....
tegnap ujra akartam rakni win 7 et.... van egy CD m amelyen bootolós partition magic van.... na már most.... elinditottam .... és ki irt 2 drb számozott hibát és hogy fixálom e őket... hát mondom abból gond nem lehet, szóval fix mind a kettőt.... elindult a PM és ahol a particiok felosztását kellene hogy mutatja ott egy Error! volt.... na mind1... ujrainditottam gépet... és hoppá nincsen D: meg E: particiom.... csak C: HDDsentinel csak C t látja... TestDisk látta D: E: -t.... de nem tudta kezelni őket.... aztán találtam valami programot ami látta szintén őket és ott birtam formatot nyomni annak a 2 particionak ujrainditást igényelt a művelet.... (hozzáteszem win7 cd vel is probáltam az error os szöveg után, de addig jutott csak el hogy kiválasztottam a nyelvet, kattintottam h telepités és 15 perc mulva is még csak gondolkodott hogy mit csináljon) ... ujrainditás óta azt irja ki hogy Hiányzit: bootmgr .... azóta külső hdd ként másik gépen formáztam C: t .... hát ez sem segyített.... most ha beteszem win7 cd t vagy PM eset akkor win7 nél a CD ról való inditáshoz nyomjon meg egy gombot.... ott hiába nyomkodok nem érzékeli.... de viszont boot menübe meg biosba belebirok menni.... a PM es cd nél meg akkor fagy le amikor a programot kellene inditania....
Valakinek valami vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest