Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Monitor hiba topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piffuka
csendes tag
Sziasztok....
tegnap ujra akartam rakni win 7 et.... van egy CD m amelyen bootolós partition magic van.... na már most.... elinditottam .... és ki irt 2 drb számozott hibát és hogy fixálom e őket... hát mondom abból gond nem lehet, szóval fix mind a kettőt.... elindult a PM és ahol a particiok felosztását kellene hogy mutatja ott egy Error! volt.... na mind1... ujrainditottam gépet... és hoppá nincsen D: meg E: particiom.... csak C: HDDsentinel csak C t látja... TestDisk látta D: E: -t.... de nem tudta kezelni őket.... aztán találtam valami programot ami látta szintén őket és ott birtam formatot nyomni annak a 2 particionak ujrainditást igényelt a művelet.... (hozzáteszem win7 cd vel is probáltam az error os szöveg után, de addig jutott csak el hogy kiválasztottam a nyelvet, kattintottam h telepités és 15 perc mulva is még csak gondolkodott hogy mit csináljon) ... ujrainditás óta azt irja ki hogy Hiányzit: bootmgr .... azóta külső hdd ként másik gépen formáztam C: t .... hát ez sem segyített.... most ha beteszem win7 cd t vagy PM eset akkor win7 nél a CD ról való inditáshoz nyomjon meg egy gombot.... ott hiába nyomkodok nem érzékeli.... de viszont boot menübe meg biosba belebirok menni.... a PM es cd nél meg akkor fagy le amikor a programot kellene inditania....
Valakinek valami vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest