Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piffuka
csendes tag
Sziasztok....
tegnap ujra akartam rakni win 7 et.... van egy CD m amelyen bootolós partition magic van.... na már most.... elinditottam .... és ki irt 2 drb számozott hibát és hogy fixálom e őket... hát mondom abból gond nem lehet, szóval fix mind a kettőt.... elindult a PM és ahol a particiok felosztását kellene hogy mutatja ott egy Error! volt.... na mind1... ujrainditottam gépet... és hoppá nincsen D: meg E: particiom.... csak C: HDDsentinel csak C t látja... TestDisk látta D: E: -t.... de nem tudta kezelni őket.... aztán találtam valami programot ami látta szintén őket és ott birtam formatot nyomni annak a 2 particionak ujrainditást igényelt a művelet.... (hozzáteszem win7 cd vel is probáltam az error os szöveg után, de addig jutott csak el hogy kiválasztottam a nyelvet, kattintottam h telepités és 15 perc mulva is még csak gondolkodott hogy mit csináljon) ... ujrainditás óta azt irja ki hogy Hiányzit: bootmgr .... azóta külső hdd ként másik gépen formáztam C: t .... hát ez sem segyített.... most ha beteszem win7 cd t vagy PM eset akkor win7 nél a CD ról való inditáshoz nyomjon meg egy gombot.... ott hiába nyomkodok nem érzékeli.... de viszont boot menübe meg biosba belebirok menni.... a PM es cd nél meg akkor fagy le amikor a programot kellene inditania....
Valakinek valami vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- SanDisk MicroSDXC Ultra 512GB + SD adapter eladó
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő