Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperpiac
csendes tag
Hali!
Vettem egy Gainward gtx460 2gb-s kártyát és az alábbi gondom van azóta. A gép indításakor stand by-ban marad a monitor. (Valszeg nem kap jelet a vga kártyától.) Ha resetelem, akkor 5. 6. alkalommal bejön a kép rendesen. (random, elindul rendesen.)
Tápot cseréltem 470-esről 580W-ra, de ez sem oldotta meg a gondot, ugyanígy csak sokadik alkalommal bootol be rendesen. Előfordult, hogy nem nyúltam hozzá, hagytam bootolni és a windows 7 fogadott. (Csak mire bebootolt az oprendszerbe akkora jött meg a jel.)
A tápot kizárom, mert mind2 táppal u.ez a gond. (Az 580-as egyébként zsír új táp.)
Bios frissítés és CMOS reset is volt már, u.ez a hiba fennáll....
Amúgy ha megjön a vga jel, tök jól működik minden, terhelés alatt is. Már azon gondolkodom, hogy szervert csinálok belőle és nem fogom kikapcsolni.
Az alaplap: Gigabyte GA-EP45-UD3LR.
Ha van tippetek köszönettel veszem.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest