Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperpiac
csendes tag
Hali!
Vettem egy Gainward gtx460 2gb-s kártyát és az alábbi gondom van azóta. A gép indításakor stand by-ban marad a monitor. (Valszeg nem kap jelet a vga kártyától.) Ha resetelem, akkor 5. 6. alkalommal bejön a kép rendesen. (random, elindul rendesen.)
Tápot cseréltem 470-esről 580W-ra, de ez sem oldotta meg a gondot, ugyanígy csak sokadik alkalommal bootol be rendesen. Előfordult, hogy nem nyúltam hozzá, hagytam bootolni és a windows 7 fogadott. (Csak mire bebootolt az oprendszerbe akkora jött meg a jel.)
A tápot kizárom, mert mind2 táppal u.ez a gond. (Az 580-as egyébként zsír új táp.)
Bios frissítés és CMOS reset is volt már, u.ez a hiba fennáll....
Amúgy ha megjön a vga jel, tök jól működik minden, terhelés alatt is. Már azon gondolkodom, hogy szervert csinálok belőle és nem fogom kikapcsolni.
Az alaplap: Gigabyte GA-EP45-UD3LR.
Ha van tippetek köszönettel veszem.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózatokról alaposan
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Team Group 2.5 CX1 480GB SATA3 (T253X5480G0C101) új
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- Western Digital Gold 3.5 10TB HDD (WD102KRYZ) új
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új(csere is érdekel)
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest