Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yyz9sl
csendes tag
Sziasztok!
Régebbi gépbe (nem SATA) tettem a meglévő vinyó mellé egy másikat (mindkettő 40GB), és erről az újabbról szeretném hogy induljon a rendszer (mindkettőn xp sp3 van), de sehogy sem jön össze. Pedig az újonnan betett vinyó másik gépben tökéletesen bootol, és ha a régiről bootolok, akkor is felismeri, használható. A BIOSban IDE0-4-ig minden verziót megpróbáltam priorizálni fel is ismeri mindegyiket a BIOS, de amikor az újabbról bootolna, lemezolvasási hibát jelez és ctrl+alt+del-t kér. Mindkét vinyó CS-re van jumperelve, próbáltam a régi hdd IDE kábelére és a CD-ROM IDE kábelére is rakni, ugyanaz.
Tudtok esetleg megoldást javasolni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest