- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
yyz9sl
csendes tag
Sziasztok!
Régebbi gépbe (nem SATA) tettem a meglévő vinyó mellé egy másikat (mindkettő 40GB), és erről az újabbról szeretném hogy induljon a rendszer (mindkettőn xp sp3 van), de sehogy sem jön össze. Pedig az újonnan betett vinyó másik gépben tökéletesen bootol, és ha a régiről bootolok, akkor is felismeri, használható. A BIOSban IDE0-4-ig minden verziót megpróbáltam priorizálni fel is ismeri mindegyiket a BIOS, de amikor az újabbról bootolna, lemezolvasási hibát jelez és ctrl+alt+del-t kér. Mindkét vinyó CS-re van jumperelve, próbáltam a régi hdd IDE kábelére és a CD-ROM IDE kábelére is rakni, ugyanaz.
Tudtok esetleg megoldást javasolni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest