Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
-
György
csendes tag
Szerintem az lehet. hogy nem a legjobb minőségű a dvd, ezért nem bírja a nagy sebességet, talán ezért csinálja.
Segítség kellene, hogy egy pionner sebességszabályozó kellene ebben kérném a segítségeteket.(a drivespeed2000 és a nero nem jó ) -
György
csendes tag
A DMA be van kapcsolva.
Nem értem ha ugyanakkora fájlt cd lemezről akadás nélkül átvisz de ha dvd lemezről akkor sokáig tart. -
György
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy nagy kérésem. Most vettem egy pioneer dvd-119 olvasót és egyik sebességszabályozóval sem tudom levenni a sebességét, olvastam valahohol hogy van ilyen csak pineerra.
Mi lehet az oka, hogy ha cd-ről másolok akkor kb 100+ akkor minden rendbe, de ha beteszek egy dvd-t és át akarok másolni ugyanakkorát, 20-30mb másol, majd goldolkodik utánna folytatja következő 20-30mb-val így 3-szor annyi ideig tart átvenni egy progit dvd-ről mint cd-ről.
Boccs, hogy ilyen hosszú volt.
köszi.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest