Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
5150head
üzenetére
Az induláskor összef*sta magát a Sony csodálatos rendszere, ezért szinte egyből elengedték a fiók összekapcsolást és onnantól már az volt, hogy opcionális, hosszú hónapokon keresztül. Én később vettem meg, nem kért, nincs is PSN fiókom és ha rajtam múlik nem is lesz.
Egy multi, szóval csodák nincsenek, csak az, hogy "For the players" szlogennel hirdeti magát elég visszás, mert ők azok, akik az utolsó utáni pillanatig tiltották, próbálták megakadályozni a a crossplatform multiplayer lehetőségét, ez az a cég, aki annyira a playerekért van, hogy anno elfelejtett szólni, amikor 77 millió PSN felhasználó összes adatát ellopta az Anonymus, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest