- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Télbúcsúztató hardvermix
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Alapvetően a probléma ott van, hogy fixek a mobok, 1 és 4 játékos esetén is, 2 fő esetén főleg szívás tud lenni amilyen ugrások vannak néha a nehézségben 1-1 pályán - inkább szenvedős a dolog magasabb szinten. Tudom az első részben is így volt, de így maradnának a randomok a hiányzó helyekre, azokkal meg inkább több a gond, főleg, amikor ilyen lvl 10 alatti jön be 7+os szintre úgy, hogy kb. 4 cuccot nem tud berakni, mert annyi sincs kivéve neki.
Azzal egyetértek, hogy a felső szinteken már inkább kerülöd a mobokat, mint henteled, ami élesen ellentétes azzal, hogy mindenkinek jár a demokráciából.

A gond szerintem az, hogy jelenleg értelme nem sok van:
- A fejlesztések fontosabb darabjai bőven megvannak lvl 30 körül, lvl40re szerintem minden maxos.
- Pénz semmire nem kell, mert lvl 30 körül már mindent megvettél.
- Egyedül a tokenek azok, amikből sosem elég, de szintenként 1 a különbség ugye per map, az meg nem akkora mennyiség.Remélem valamilyen formában ezen változtatnak, mert önmagában a token egyedül ami igazán farmolható hosszabb távon, de az meg nagyon lassan jön, ha azt nézed, hogy mennyi kell 1-1 frame kihúzásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Firefox
- Nyomtató topik
- Vallás
- Milyen egeret válasszak?
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Nvidia Quadro FX570
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest