Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xorith
tag
Hétvégén ingyen kipróbálható a játék Steam-en! Aki nem vette meg/próbálta ki akkor most megteheti.
-
Rony949
őstag
Confirmed! Július 14-én, jövőhét kedden jön az új update az új animációkkal és hangokkal.
Twitter: [link]
-
Rony949
őstag
Itt is van a külső nézetes sneak peek. Nagyon "folyékonynak" és simának tűnik a mozgás. Jó lesz ez.

-
Kupszi
aktív tag
Az update 7 mikor fog érkezni? Lehet tudni valamit róla?
Én mostanába kezdtem el ismerkedni a játékkal, eddig tetszik. BF szériáról pártoltam át, mert már kell egy kis változatosság.
-
Rony949
őstag
Ezek az új animációk nagyon menők. Ez majdnem hogy game changer feature. Nagyon bírom ezt a fejlesztő csapatot. Egyelőre tényleg próbálnak foglalkozni a játékukkal és foglalkoznak a rajongókkal. [link]
-
Xorith
tag
Egy kis bénázás tőlem Utah Beach-en.

[link] -
mody123
tag
Sziasztok,
Post Scriptummal összehasonlítva jobban van ez optimalizálva? -
Espla
aktív tag
Heroes & Generals-nál jobb a játékmenet?
Mennyire hasonlít arra? -
Gyuri44
aktív tag
Játékos társakat keresek,jó volna magyarokkal együtt játszani.
Van magyar klán vagy valamilyen csoport?
Semmi komoly,csak esténként vagy hétvégente 1-2 óra játék. -
Gyuri44
aktív tag
válasz
bobitusz
üzenetére
Szerver összeomlással még nem találkoztam,laggal sem eddig,főleg német szervereken játszom,de a francia és angolon se volt gond.
Fps laggok vannak nálam,a tegnapi frissítés óta javult a dolog,de még csak korai hozzáférésű a játék, dolgoznak rajta.Persze erősebb vason nem nagyon szokott gond lenni.
Magyarral még nem találkoztam,minimális nyelvtudással is el lehet boldogulni. -
bobitusz
csendes tag
Videók alapján eléggé tetszik, mennyire stabilak a szerverek, lagg ilyesmi tapasztalható?
mennyire optimalizált a játék? illetve magyarok játszanak vagy minimális angol tudással ami nekem van lehet boldogulni?
bocs a sok kérdésért csak feleslegesen nem adnék érte pénzt .
-
bobitusz
csendes tag
Üdv!
Vannak aktív emberek itt, érdemes megvenni a játékot..?
-
Gyuri44
aktív tag
Helló.
Nálatok is vannak állandó fps laggok,vagy csak valami nálam nem jó? -
Pahli
tag
Vannak e aktív tagok, akik játszanak még a játékkal?
-
Rony949
őstag
Ez azért nem ilyen egyértelmű. A Squad is nehézkesen indult és a mai napig jól áll a szénája, sőt, lassacskán növekszik. A Hell Let Loose pár hónapja jelent meg. Adjunk neki időt, és nézzük hogy az a maréknyi ember mit tud kihozni ebből a nagyon ígéretes játékból, mert a Post Scriptum pl. most nagyon stagnál jelenleg.
@Zoolee
Én csak annyit tudok mondani, hogy én és pár ember innen tuti lennénk, akik játszanának. Te döntésed és pénzed. A játék olykor nagyon szórakoztató tud lenni és sokszor tényleg olyan mintha az Elit alakulatba csöppennél. El sem tudom képzelni mi lesz majd, ha behozzák a keleti frontot, mert után végleg polcra lehet tenni a Red Orchestra 2-t.
szerk.: Egyébként csináltam egy Prohardveres Hell Let Loose Discord szervert, nem tudom bánjátok-e. De ha gondoljátok, csatlakozzatok, mert akkor így még könnyebb fogtok tudni összeszedni egy kisebb magyar csapatot.
Discord meghívó -
cskamacska
addikt
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Üdv!
Szerintem ráér. Sem ez se a Post Scriptum nincs befejezve, és meg is látszik rajtuk. Mint említették, játékosszám is csökken, marad a köménymag, azok pedig nem mindig vidám figurák. Ha összejön egy magyar csapat, akkor jó, de ez PS-nél nem jött be hosszabb távon.
Squad szegény pont ilyen nyomort élt meg évekkel ezelőtt, nem volt tartalom, volt viszont dráma, meg kevés játékos. Aztán most hogy már kvázi kész játéknak érződik, igen bőven van élmény is, játékos is(4000 és 8000 fő között ingázik naponta), sőt, magyar is, mert az Armánál is jobb lett.

-
v!ct0y
veterán
válasz
Zoolee1976
üzenetére
Szerintem azok halnak el a leghamarabb. És én azt veszem észre, hogy egyre kevesebben játszanak. A steam charts is ezt mutatja.
-
Zoolee1976
aktív tag
-
Rony949
őstag
Na, alakulunk.
Akkor megpróbálok csinálni egy Discord szervert. Egy amolyan prohardveres Hell Let Loose szervert, aztán meglátjuk mennyire lesz kihasználva. Steam-en felveszlek ismerősnek titeket, elküldöm a Discord meghívókat, aztán megbeszéljük a dolgokat, hogy mikor, hogyan.

-
Rony949
őstag
Ha esetleg van itt egy-két emberke, aki HLL-ezik és nem vetne meg engem, szívesen társulnék vele. Természetesen mikrofonnal, kommunikációval. Mert az, hogy 10-ből jó ha 3 alkalommal van kommunikáció az adott squadnál, a többinél meg kuss van, még akkor is, mikor próbálok beszélgetést imitálni, az nálam nem gyere be.
Plusz azt is utálom, hogy sokszor lelép vagy lószart nem csinál a squad leader és ilyenkor nekem kell átvenni a helyét, mert senki más nem teszi meg. Officer nélkül pedig viszonylag sokat veszít egy csapat, szóval én már csak azért is felveszem a SL posztot. De az angolom meg nem olyan zseniális sajnos, csak nagyon alap dolgokat tudom karattyolni.
Nem lenne rossz magyar bajtársakkal nyomulni.
-
cskamacska
addikt
Nagy fájdalmam az a PS-ben, hogy a nem túl nagy létszám még tovább oszlik német / francia / kínai nyelvű szerverekre az angolon kívül, mert naná hogy ezeknek különcködniük kell. Ami azt jelenti hogy section leader nem lehet az ember(kirúgnak, hisz egyenértékű a nincs mikrofon státusszal), és esélyes hogy a SL pedig nem ismétel angolul, így tényleg kell a plusz nyelvismeret.
Ez néha kimondottan poén, mert pl németül lényegesen autentikusabb a nácikokkal védelni a Vaterland-et, aztán mikor azonos szerveren az angol oldalon meg angolul dumálnak néhol erős akcentussal a németek, az még tényleg élmény, ezek nem tökölnek, ha beleélésről van szó!

De ettől tök független akkor is darabolja a közösséget a language barrier, nem szeretem emiatt. Eventeken nyilván jó az, a magyarok is ilyenkor igazszittya section-ökben tömörülnek, és pörköltszaftos káromkodásokkal narrálját a fejleményeket
, de mindennapos játékban szvsz nem lenne helye, legalábbis nem ilyen miniatűr közösségnél.HLL más tészta, itt ugye nincs az az eszetlen VOIP-ra utaltság, a szöveges chat is egy fokkal használhatóbb(PS-ben teljesen működésképtelen a szöveges rész, kár vele próbálkozni
), nem elengedhetetlen hogy mindig mikrofon lógjon az ember feje előtt, ami így nyáron nagyon jól tud esni.(nem kell füles, és a ventillátor is fújhat az arcomba) -
Rony949
őstag
"Az aktív játékosbázis mérete viszont elég hektikus."
Ez alapvetően azért van, mert ezek elég rétegjátékoknak számítanak. De a lényeg, hogy legyen legalább 500-1000 törzsjátékos és akkor mindig lesz egy-kettő fullos szerver. A Red Orchestra 2 szeptemberben lesz 8 éves és még mindig találni fullos szerver este fele itt, Európában.
-
bbdzyx
senior tag
Battalion-ról a kezdetek óta tudni, hogy egy CoD2 promod homage, aminél arcade-abb 2.vh-s játék nem sok készült, ezek után nem is értem hogy lepődhet meg bárki, hogy ugrás közben noscopeolják.
A HLL jóval szimulátorosabb, talán pont a kettő között. szvsz viszont a Post Scriptum vezeti jelenleg a multiplayer milsim-ek képzeletbeli versenyét. Hangok, vizuális robbanás és becsapódás effektek terén, valamint a kitűnő pozicionális VoIP miatt is köröket ver a HLL-ra. Az aktív játékosbázis mérete viszont elég hektikus.
-
juve600
nagyúr
üdv
Battalion 1944-hez képest milyen ? azt megvettem de számomra csalódás,a fizikája-mozgása,stb

-
cskamacska
addikt
Ez az el lett cseszve erős, azért mégis 100 ember mozog a szerveren.

Egyébként ez az "optimalizálatlanság" tipikus Unreal Engine 4 nyűg, minden nagyobb játékosszámú multi cím szenved miatta. De igazából a többi motor is zárkózik fel hozzá, Battlefield 1 óta a Frostbite is nagykanállal eszi a processzoridőt. Pedig ott épp optimalizáltak(ugye a 2013-as BF4 volt az egyik első játék ami hozzászagolt a 4 magos procikhoz a Crysis 3 mellett), kihasználja a sok meggymagot, de onnantól megkéri az abszolút minimum 4 magot, és full grafikán multiban 6-8 mag az ajánlott lehetőleg Haswell / Ryzen IPC és 4000MHz fölött.

Talán azt is mondhatjuk, hogy egy évtized "mindenre elég a Core 2500K/2600K" tökölése után a Ryzenek érkezésével a procik szintet léptek, majd a játékok elkezdték ezt pofátlanul ki is használni.
Ugye Ryzenek előtt közvetlen még vagy 60-65000+ volt egy "belépő" i5 6400, és minimum egy százas az aktuális i7 HT-vel, ma 25000 forint egy Ryzen 5 2200G ami 10-15%-al jobb a 6400-nál, és 43000 egy Ryzen 5 2600 aminek megfelelőt az Intel nem is szállított workstation szint, azaz 200 ezer forint alatt.

-
v!ct0y
veterán
Hi
Van valami jó grafikai beállítás vagy cfg módosítás a játékhoz? Elég cefetül megy pedig nincs rossz gépem.
60-70 fps meg van mediumon de mégse tűnik annyinak. -
cskamacska
addikt
Green Man Gaming oldalán az E3 kupon kóddal
18.74 font(kb 6700 forint) a Hell Let Loose!
Aki VIP tag 18.99-et lát, de egyébként is 20 font, ha épp az E3 kód majd nem működne. Leárazás végét nem találtam meg, érdemes minél előbb lecsapni rá. A "döglődő" Post Scriptum is max 25%-ot kapott eddig, nagy bukta kell legyen a HLL hogy többet kapjon.
-
NomAd_82
aktív tag
Köszi, még jó, hogy nem egy ember véleménye alapján választok játékot.
Sőt senkinek a véleménye alapján nem vettem még.
Egyébként 450 értékelésből 69% pozitív. -
cskamacska
addikt
válasz
batman91
üzenetére
Mondjuk aki egy jobb Post Scriptumra vágyott, az a faltól kapja a másikat.

Dr.Unfähig ♥ Ariana » Reviews » Hell Let Loose
Not Recommended
0.4 hrs last two weeks / 42.6 hrs on recordPosted: 6 Jun @ 3:44pm
Updated: 6 Jun @ 7:05pmEARLY ACCESS REVIEW
"I supported this Hell Let Loose since day one on Kickstarter and I was looking forward to it more than to any other game, but the devs just trashed everything it was worth buying for.When I read the Kickstarter campaign of HLL almost two years ago I was really hyped for this game, it sounded like a good alternative to Post Scriptum (which is bascially a WW2 aquivalent to the game Squad). Especially the game mode where the whole map is divided into capture sectors was a refreshing mechanic and turned out to be a lot of fun during the first backer alpha. The game was quite barebones but met my high expectations.
Apperantly some players didn't like the slow tactical approach and complained in the forums about that there was too few action.
The devs then decided to, as they said, "temporary" limit the map size for the next alpha until vehicles find their way in the game.
In the following playtests the map size wasn't adjusted any more and the devs announced the smaller map size to be their standard from now on.After that they also trashed the whole game concept (their only game mode at this point) and replaced it with a normal capture mode (Conquest with specified cap order). That leads to much more action while the teamplay suffers from it. Also flanks are not worth it any more as the map size is too limited, so you will most likely get spotted very early on. If you once make it somehow, your (edit: self placed) spawn points will be trashed by the game itself if you lose a caputure point when that spawn point is behind enemy lines now. What the .... ? This is some horrible game design right there.
The game really lost it's whole point when the devs decided to give up their vision of a slow tactical ww2 game. I don't know what has driven them to such decisions but it probably must be a combination of complaining casual gamers and the publisher (who was announced to be their publisher some months ago).
HLL has become a boring, action focussed mess like a Battlefield game on slightly bigger maps. This is just a huge disappointment.I'm aware that my opinion most likely doesn't represent the majority of players, but I just wanted to warn potential buyers who were expecting a tacical and teamplay oriented ww2 game like it was advertised in 2017 on Kickstarter.
I really wanted to like this game - and I did - until it has fallen victim to the mass market."
-
lofagi
addikt
-
Dave567
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Így már világos, köszönöm.

-
cskamacska
addikt
Purchase the Soldier pack for Hell Let Loose and receive:
— 1 x Steam game codes with access to the full game as well as up to 3 betas before Early Access launch on June 6th 2019.*
— 2 x additional Steam beta keys to share with your friends, each granting access to up to 3 betas ahead of early access launch on June 6th (These codes will be terminated on completion of the 3rd beta)*You will also receive an exclusive pre-order helmet for both the German and US forces:
1. German M42 Helmet Cover with Sniper Veil
2. US 505th 82nd Airborne variantNem Steamen kell keresni.
Steamen kívül nem fizetnek 30%-ot az árból a boltnak, csak a Xsolla vesz le valamennyit a tranzakció feldolgozásáért. Végén Steam kulcsot adnak, mivel Steamworks támogatású a játék, de hogy ilyen "béták+teljes játék" csomagot osztanak, vagy külön-külön adnak kulcsot mindenhez, azt nem tudom.
A játék ára pedig simán mehet lejjebb majd kiadás körül a más boltokba kerülés után. Humble biztosan ad belőle 10% kedvezményt Monthly előfizetőknek, Fanatical és Green Man Gaming pedig simán megkuponozhatja 10-20% kedvezménnyel is. Persze ha csak Steamen és a saját bazárukban fogják majd árulni, akkor nyilván nem lesz olcsóbb.
-
voodoo98
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Nekem végül sikerült Twitter-ről closed beta kulcsod szerezni. Így ki tudtam próbálni. Nem rossz.
De egyelőre a 25font kicsit sok érte, várok míg leljebb megy, addig meg BF BR.
Toltam is pár live-ot benchmarkkal.
Battalion-t "backer"-tem. Hatalmas csalódás, úgy meg pláne, hogy közben kijött a BF1.
-
cskamacska
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Én gondolkodom rajta, szegény Post Scriptum úgy néz ki meg marad "modnak", OWI b@szik rendes pénzt rakni bele hogy "rendes" játék lehessen.

Viszont mindenképp megvárom mi lesz EA után, második nyűglődő hardkór-Battlefield nem kell a nyakamra.
Vagy esetleg elkezdem gyűjteni őket, és veszek Days of War, Battalion 1944 kulcsot, majd pár WWII Online DLC-t is..
-
voodoo98
addikt
Tervezi valaki előrendelni? Adnak hozzá két extra beta kulcsot: link
-
dzsóbácsi
aktív tag
Hello!!
Radeon kártyákon hogy fut a játék??

Köszi!!

-
Rony949
őstag
Eddig mi a véleményetek? Én még mindig nagyon szeretem a játék hangulatát, az alfánál is ugyanezt éreztem, 100%-os Elit alakulat feeling. A hangok még jobbak lettek, a játék mintha jobban is futna, tehát optimalizációt is vélek felfedezni.
Ami még mindig idegesítő, az az hogy még mindig képes elszállni a voice chat. Voice chat nélkül pedig szétesik a squad és az egész csapat. Vagy fél órán át hallgattam a squad leader parancsait és rohadt jó volt játszani, de aztán elromlott a VOIP és utána lejtmenet volt az egész, nulla csapatjáték volt, úgyhogy ezt meg kéne oldani, utána kurva jó játék lenne.
-
Rony949
őstag
Egy kis guide a zárt bétához. Egy kisebb olvasmány mielőtt nekivágunk a nagy csatáknak.
[link] -
lofagi
addikt
Valami történik a hétvégén végre.
-
lofagi
addikt
Végre hallat magáról a játék.
Sajnos egyelőre még mindig csak zárt, így akiknek eddig nem volt szerencséjük bekerülni, azoknak sajnos most sem lesz.
Csak megemlítés szinten, mik várhatók az új verizóban:
- Új pálya, Hurtgen Forest
- Fejlesztett mozgás - Végre lehet oldalra-előre (átlósan) is futni, ez sokaknak vitatott probléma volt
- Megerősített pontok - Továbbra is el lehet foglalni a területeket, de ezeken belül lesznek megerősített pontok, ahol jobban lehet védekezni, több pontot ad, akár bevédésekor / elfoglalásakor, valószínűleg a harcok is eköré a pontok körül fognak zajlani
- Új fegyver animációk
- Dismemberment - Heavy weapons will dismember. A nehéz fegyvereket fel lehet darabolni <- ezt a részt nem értem, esetleg valaki?
- Tüzérség - végre lehet hívni tüzérségi támogatást
- Pálya méretének módosítása a nagyon és több akciók érdekében
- Mérnökön által letehető megerősítések - ala BFV
- Aknákat lehet már telepíteni
- Anti tank kaszt
- Tankok
- Letámasztható fegyverek
- Hangok át lettek dolgozva
- Füst
- Grafikai és net kód optimalizálásS még közel sincs vége. Remélhetőleg a következő tesztben nagyon sokan részt fognak venni és még több infót, visszajelzést kapnak majd a készítők, így aki teheti, mindenképpen próbálja ki.
-
voodoo98
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Bétát kipróbálnám nagyon szívesen! De így majd csak az early access-ben tudom megvenni.
Alapvetően kíváncsi természet vagyok.
Az Enlisted is érdekel.

-
Rony949
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
-
cskamacska
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
És mit kezdenél vele?
Mint a Post Scriptum esetében, ennél is akkor van értelme az egésznek, ha már komoly bugoktól mentes, van benne pár pálya, járművek, és a mindenkori játékosszám eléri a minimum 500-at.
Ez várhatóan jobb esetben jövő nyár, de inkább ősz-tél környéke.Amúgy könnyű dolga épp nem lesz neki. Gyakorlatilag a Post Scriptum bázisára hajt ez is egy az egyben.. mikor a PS a hattyú hal-álla után meg erősödik.
Ugyanakkor a Gaijin Enlisted MMO-ja pedig pont jövő ilyenkorra van tájolva, ez mindenkit érinteni fog. Erre lehet legyinteni, a hardkór repszim gyártók is tették a War Thunder "valósághű" módjának terjeszkedésére, aztán a végén a szimek kazuárabb rétegét a Gaijin jól lefölözte, nekik meg maradt a két marék fanatikus mint 10 évvel előtte, az áremelés, és a Fort Niche visszazárkódzás.

-
Rony949
őstag
MINIMUM:
Processor: Intel i5 4th gen @ 3.4GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 960
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 20 GB available space
Additional Notes: System Requirements subject to change as development continuesJött azóta egy új előzetes is. Gyerekek, ez egy rohadt jó játék lesz. Én már a zárt alfát baromira élveztem, mi lesz akkor ennél?

-
Dave567
veterán
Sziasztok
Gépigényről lehet valamit tudni?
-
cskamacska
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Legközelebb Early Access idején lehet a játék közelébe kerülni, az valamikor jövő év közepe lesz, ha nem csúsznak meg, mert akkor egy év múlva újra itt.

Szerintem addig orientálódj Post Scriptum, Squad, Day of Infamy, Insurgency Sandstorm, Rising Storm 2, Arma 3 / Iron Front irányba. Arról nem is beszélve, hogy van ingyé Forgotten Hope 2 standalone, nem kell neki BF2, és egész jó a szerver népesség.

Rony949: "Igaz hogy itt van nekünk a Post Scriptum, de én hiába próbálkoztam vele, fele annyira sem szórakoztatott, mint a HLL alfája."
Akkor neked nagyon hiányzott már valami, mert a HLL alfája rettenet kezdetleges és bugos volt.
Inkább csúsztassák és legyen kész, mint utána bukjon a projekt.Anno Post Scriptum is úgy akart kijönni, hogy benne lesznek az amerikaiak a pályáikkal, benne lesz Arnhem, benne lesz több játékmód, meg a jármű sebzés rendes modellezése. Fejlesztők fejét megdumálták, hogy jó lesz a játék ezek nélkül is csak adják már ki. Lécci, lécci, lécci! Aztán majdnem bukott is ezek hiánya miatt.
Most már kezdik pótolni a tartalmat, írtani a maradék bugokat, erre jönnek vissza a népek, sokkal jobban értékelik a játékot, és persze többen is játszanak vele. Nahát, ki hitte volna..

Days of War, egy szebb reményű Day of Defeat folytatás, konkrétan bele is deglett a túl korai kiadásba.

-
-
Rony949
őstag
válasz
voodoo98
üzenetére
A legutóbbi hírek alapján decemberben indulni fog a zárt béta, hasonló lesz mint az alfa, tehát hétvégenként lesznek szerverek és az egész béta 2019 év elejéig fog tartani.
Egyelőre ez a menetrend. De előfordulhat hogy a béta startja átesik a kövi évre.
Én már alig várom, mert az alfát én kifejezetten szerettem. Igaz hogy itt van nekünk a Post Scriptum, de én hiába próbálkoztam vele, fele annyira sem szórakoztatott, mint a HLL alfája.
-
lofagi
addikt
The downside of this is that we will be delaying our Beta weekends until later this year (2018), with our Early Access launch taking place in Q2 of 2019.
Még lesznek béta hétvégék ebben az évben, de az EA megjelenés a második negyedévben lesz csak, jövőre. Ami ha őszinte akarok lenni szerintem inkább lesz Q3, mert nyáron ki a f... dolgozik a játékiparban?!

-
lofagi
addikt
-
cskamacska
addikt
A kétségbeesés jogos, mert a Traction Wars fejlesztői 10000 fontot kértek csak, és az is csak szőrén jön össze. Ebből talán a projekt végi nagyon mérsékelt bónuszok kijönnek, de érdemi fejlesztésre ebből nem futja.

Egyébként ez az összes szóban forgó nyavalyája(Insurgency / Day of Infamy / részben RO2 mivel azt meg a Killing Floor 1 bevételeiből rakták helyre / Verdun / Tannenberg / Squad / Post Scriptum, ugye a HLL, meg a War of Rights is), olyan borzasztó kicsi a költségvetés, hogy a DICE kokóra és prostikra költött egy évi pénzéből fényesre lehetne csiszolni mindegyik felsorolt játékot.
-
Rony949
őstag
Végre valami. Egyetlen reményem a Hell Let Loose maradt. Megvettem és kipróbáltam a Post Scriptum-ot, de egyszerűen nem adja a játék. Pedig én a Squad-ot nagyon élvezem, ez pedig egy Squad mod gyakorlatilag, valami mégis hiányzik belőle. Csapatjáték egyelőre nem nagyon van a játékban, többször játszottam már több szerveren és a kommunikáció kb. a nullával egyenlő. Szinte senki sem használ mikrofont. A pályákból meg van több is, de mindegyik ugyanúgy néz ki és maga a pálya felépítés sem tetszik nekem annyira.
Úgyhogy ha egy jó 2. világháborús játékkal akarok játszani, akkor ott a Red Orchestra 2 meg esetleg a Day of Infamy (mondjuk ez az Insurgency-s CQC sosem volt a szívem csücske). Úgyhogy nagyon kéne már egy jó WW2 játék amivel el lehetek.
Még ezt a Vanguard-ot is backeltem 10 fontért, annyira kétségbe vagyok már esve.
-
lofagi
addikt
Végre hallattak megint magukról a készítők:
Hi @everyone :smiley: - We are not far now from the much anticipated end of Q3, and we do have lots to share. We are very aware we have been holding back on official announcements and although this was a calculated decision, it has been excruciating for the team to keep an intentional lid on things. Thanks to everyone for the support and patience shown, we appreciate the hell out of it.
Over the next week we will begin to update all of our channels and forums to inform the entire community from our backers to our thousands and thousands of followers and supporters, of an impending #special_news_bulletin :loudspeaker: . Further and more frequent updates are to come in the very near future :smile: - We aim to be as open and transparent as ever, and can't wait to lift the curtains and let hell loose!
Cheers from the Black Matter team
Szóval remélhetőleg most már kapjuk az új híreket,hogy hogy is állnak, eléggé le voltunk ...
De talán, van remény. 
-
cskamacska
addikt
Szerintem nézz rá addig a Post Scriptum-ra. Hell Let Loose-hoz igen hasonló, mikor elkészülnek mindkettő Battlefield-el kevert világháborús milsim akar lenni végén. A fő különbség jelenleg, hogy a Post Scriptum már majdnem kész van, épp jó 20 perc múlva kezdődik a második nyilvános(de nem ingyenes) teszt hétvégéje, és nagyjából augusztus magasságában ki is szeretnék adni, Hell Let Loose kb még egy évre rá fog megjelenni.
-
Dave567
veterán
válasz
Highground
üzenetére
Akartad mondani minden téren jobb..

Mikor várható a megjelenés, van róla valami hír?
-
Bestspiler7
tag
Aki majd nem szeretné egyedül tolni, pm-ben irjon.

-
Rony949
őstag
Kijött az új meta. Csapassátok!

"@everyone Yes we are going live with an update! We will follow up in a few hours with the changes we are testing, plus patch notes etc. here and on the forums.
You will notice a significant change to the map orientation and sector capping system with this update, an area that we were most keen to test during this Alpha. We hope with this makes it is easier to understand what you have to do as a team to win the round. You will notice now that the frontline is far more recognizable and engagement with the enemy is likely to be far more intense!
There is also a flank mechanic so make sure you push your frontline as a team, or you may be cut off. Be careful where you put your garrisons and OPS!

I don't want to say much more but let you get in there and check it out for yourselves! Again bugs are present, but we believe the experience is enjoyable!
I will bring servers online one at a time, but please note that the browser is likely still not reporting server population accurately, so please take this into consideration. We will have a fix for this and other bugs as soon as we can.
Also note the toggle ADS and Key binding options are now in, as well as manual bolting for those who hadn't noticed it before."
-
lofagi
addikt
Hamarosan újabb update várható:
Busy week for the DEV team! We are not far away from our next client update, which will be somewhat significant. We are doing some testing currently and will let you know ASAP when we plan on releasing it. We still have lots of bugs we are working through, but have other aspects we would like to test and show you all. We will also aim to have suggested times on when you can come in and play, you don't want to miss this :wink:
-
Rony949
őstag
Sajnálattal tapasztalom, hogy nem sokan hozzák a medicet, azért mert nincs túl nagy tűzereje (egy darab pisztoly). Emiatt sokszor én szoktam lenni a medic és basszus, mai nap sikerült is ölnöm vele egyszer. Körülbelül 30-40 méterre tartózkodott tőlem az ellenség, de sikerült kilőnöm. Úgyhogy közelre okés fegyó.

Meg amerikaiként majdnem bebuktuk a meccset már az elején attól, hogy az ellenség elfoglalta az egyik területet a bázisunk mellett. Vissza kellett mennünk a bázisra és visszaszereznünk. Mire ez sikerült, addigra a németek már nagyon beindultak és egymás után foglalták el a front menti területeket. Elkezdtünk a squaddal az északi részen nyugat felé masírozni és az észak-nyugati területig sikerült is visszafoglalni a területeket. Ez is volt vagy másfél órás meccs és habár veszítettünk, de nagyon élveztem. Volt kommunikáció is, mindig volt valami feladat hogy mit kellett csinálni, úgyhogy el voltam.
És habár néha úgy tűnik hogy panaszkodnék, de összességében szerintem ez egy nagyon élvezetes alfa. Sok játéknak még a bétája is rossz szokott lenni, sőt. Konkrétan sok játéknak az EA verziója is rossz évekig (khm...DayZ...khm).
-
lofagi
addikt
Készítettem egy kis kedvcsinálót. Legalábbis remélem,hogy az.

Illetve közbe kaptunk egy emailt a készítőktől, amiből is kiderül,hogy megint lesz egy kis fix.
- javítják az egymásra állást
- meta-game javítás ami alatt a szektorok elfoglalását értik
- animációk javítása
- hangok javítása
- valószínűleg a Recon klassz is hamarosan bekerül illetve a füst gránát
- az Officerek jelölését is megpiszkálják -
Rony949
őstag
Megint élnek a szerverek. Mentem egy menetet és nagyon jól működik a VOIP. Már csak tényleg annyi baj van, hogy mikor meghalunk vagy öngyik leszünk, akkor az alatt a 10 másodperces feketeképernyőn teljesen elszakít minket a kommunikációtól. Se nem hallom a többieket, se nem tudok beszélni a többiekhez. Úgyhogy ezzel kezdeni kell még valamit, de amúgy nagyon jó.
A legutóbbi meneten kifogtam egy egész jól kommunikáló osztagot. A végére már röhögtünk, mert annyi hülyeséget összehordtak már.

-
Rony949
őstag
Mai nap pedig előrendelhető lesz a Post Scriptum is. Twitter
Nagyon gondolkodom hogy ezt is behúzom a HLL mellé. Érdekes hogy ez a két, hasonló játék egy időben készülget és jelenik meg. Reméljük hogy fognak egymással versenyezni és így mindkettő játék csak fejlődni fog. Ami ennél tetszik, azok a hangok. Azokat nagyon eltalálták és nagyon hangulatos. Na meg a játékmód nekem egy fokkal jobban bejön.
-
Xorith
tag
Mindenesetre elég sok játéknak lehetne ilyen apró hiányosságai mint ennek. Rengeteg early access játék több hónapnyi update után sem rak le ennyire jó "alapot".
-
lofagi
addikt
Miért szerinted csak azért mert 1 napi munka akkor benne kellene lennie? Szerintem tele van a játék csak ilyen egy napi munkákkal. Nyilván meg van a prioritás, melyiket tartják fontosabbnak.
Amíg vannak a játéknak olyan hibái, hogy mindenki hall mindenkit akkor nem az lesz az első,hogy azt bevezessék, hogy épp ki beszél. Vagy épp a kettő összefügg.
Amúgy nem csinálok bolhából elefántot. Csak nem értem az elégedetlenséget jelenleg. Azt mondom,hogy ha így adják ki a nagy közönségnek oké.
De ennek a résznek pont az a lényege,hogy megírjuk,hogy mi kellene, nem pedig szemrehányás, hogy miért nincs benne. Nem te vagy az egyetlen, csak nem értem,hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Tesla topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó 2db Intel Xeon Gold 6154 18mag/32szál 3.0GHz LGA3647
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Intel Core I5 10600K - 4.8Ghz Turbó Foxpost Az Árban
- Amd Wraith Prism Processzor Hűtő - AM4 Teljesen Új
- Iphone 14 Pro Független 128GB & 100%-os új gyári akksi HIBÁTLAN
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Update 01.14. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de mindennapos játékban szvsz nem lenne helye, legalábbis nem ilyen miniatűr közösségnél.
), nem elengedhetetlen hogy mindig mikrofon lógjon az ember feje előtt, ami így nyáron nagyon jól tud esni.(nem kell füles, és a ventillátor is fújhat az arcomba)