Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Végre valami. Egyetlen reményem a Hell Let Loose maradt. Megvettem és kipróbáltam a Post Scriptum-ot, de egyszerűen nem adja a játék. Pedig én a Squad-ot nagyon élvezem, ez pedig egy Squad mod gyakorlatilag, valami mégis hiányzik belőle. Csapatjáték egyelőre nem nagyon van a játékban, többször játszottam már több szerveren és a kommunikáció kb. a nullával egyenlő. Szinte senki sem használ mikrofont. A pályákból meg van több is, de mindegyik ugyanúgy néz ki és maga a pálya felépítés sem tetszik nekem annyira.
Úgyhogy ha egy jó 2. világháborús játékkal akarok játszani, akkor ott a Red Orchestra 2 meg esetleg a Day of Infamy (mondjuk ez az Insurgency-s CQC sosem volt a szívem csücske). Úgyhogy nagyon kéne már egy jó WW2 játék amivel el lehetek.
Még ezt a Vanguard-ot is backeltem 10 fontért, annyira kétségbe vagyok már esve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Crimson Desert
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diablo IV
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Zidoo Z1000 Pro 4K HDR Dolby Vision médialejátszó újszerű, dobozos
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest