Hirdetés
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Sajnálattal tapasztalom, hogy nem sokan hozzák a medicet, azért mert nincs túl nagy tűzereje (egy darab pisztoly). Emiatt sokszor én szoktam lenni a medic és basszus, mai nap sikerült is ölnöm vele egyszer. Körülbelül 30-40 méterre tartózkodott tőlem az ellenség, de sikerült kilőnöm. Úgyhogy közelre okés fegyó.

Meg amerikaiként majdnem bebuktuk a meccset már az elején attól, hogy az ellenség elfoglalta az egyik területet a bázisunk mellett. Vissza kellett mennünk a bázisra és visszaszereznünk. Mire ez sikerült, addigra a németek már nagyon beindultak és egymás után foglalták el a front menti területeket. Elkezdtünk a squaddal az északi részen nyugat felé masírozni és az észak-nyugati területig sikerült is visszafoglalni a területeket. Ez is volt vagy másfél órás meccs és habár veszítettünk, de nagyon élveztem. Volt kommunikáció is, mindig volt valami feladat hogy mit kellett csinálni, úgyhogy el voltam.
És habár néha úgy tűnik hogy panaszkodnék, de összességében szerintem ez egy nagyon élvezetes alfa. Sok játéknak még a bétája is rossz szokott lenni, sőt. Konkrétan sok játéknak az EA verziója is rossz évekig (khm...DayZ...khm).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Napelem
- Jövedelem
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Befutott a Fractal Pop Air utódja, még több ráccsal az elején
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest