Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Sajnálattal tapasztalom, hogy nem sokan hozzák a medicet, azért mert nincs túl nagy tűzereje (egy darab pisztoly). Emiatt sokszor én szoktam lenni a medic és basszus, mai nap sikerült is ölnöm vele egyszer. Körülbelül 30-40 méterre tartózkodott tőlem az ellenség, de sikerült kilőnöm. Úgyhogy közelre okés fegyó.

Meg amerikaiként majdnem bebuktuk a meccset már az elején attól, hogy az ellenség elfoglalta az egyik területet a bázisunk mellett. Vissza kellett mennünk a bázisra és visszaszereznünk. Mire ez sikerült, addigra a németek már nagyon beindultak és egymás után foglalták el a front menti területeket. Elkezdtünk a squaddal az északi részen nyugat felé masírozni és az észak-nyugati területig sikerült is visszafoglalni a területeket. Ez is volt vagy másfél órás meccs és habár veszítettünk, de nagyon élveztem. Volt kommunikáció is, mindig volt valami feladat hogy mit kellett csinálni, úgyhogy el voltam.
És habár néha úgy tűnik hogy panaszkodnék, de összességében szerintem ez egy nagyon élvezetes alfa. Sok játéknak még a bétája is rossz szokott lenni, sőt. Konkrétan sok játéknak az EA verziója is rossz évekig (khm...DayZ...khm).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs