- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Veriakilis
üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy én magam nem tudok normális mennyiségben rezet reszelni. Ami köszörű van, az nem alkalmas erre a célra, hiába lenne mit aprítani. Flexszel meg megintcsak nem hiszem, hogy sikerem lenne. Azért megpróbálom, mihelyt lesz időm.
Az ónozáshoz is egy kis technikai segítséget kérnék, mertvalószínűleg én rontok el valamit. van a hajlékony rézcső, amit egyszerűen semmilyen módon nem bírok forrasztóónnal bevonni. 60:40 ón:ólom arányúval próbálkoztam, ez is gyantás, talán ez nem való ehez (nyák forrasztására jó volt...). Nem szívesen mondanék le a hajlékony csőről, mert elég egyszerű alakítani. Viszont a forraszthatatlanság miatt maradtam az epoxigyantás ragasztásnál eddig.
Ha ez a 2 nélkülözhetetlen dolog meglesz, akkor van egy jó üvegtechnikus ismerősöm, akinek már említettem, hogy talán igénybe venném a kemencéjét, és/vagy a szakértelmét (bár az üveg és a réz hővezetése ''kissé'' eltérő). -
mh197
őstag
válasz
Veriakilis
üzenetére
Ez nagyon jól hangzik! Majd figyelem a topicot, és ha kész lesz a prototíőus, és műxik, akkor lehet róla szó. (Ennek a poózus dologgnak mindjárt utánna olvasok. Ez sokkal jobb mint a sima rézcsöves? MIndjárt visszaolvasom részletesen a topicot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi