- TKL analóg billentyűzet jött Corsair logóval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Kész az első próbaváltozat. Mindjárt 2, mert az egyik (a legelső) nem sikerült valami fényesen. 22 cm hosszú lágy vörösréz csőből van. Sajnos miután megtapasztaltam, hogy semmivel se lehet forrasztani, ezért a brutális módszerhez folyamodtam: kalapáccsal laposra vertem a végét. Előtte megmértem hozzávetőlegesen a belső térfogatát, kb. 3 ml. Belenyomtam 1,5ml csapvizet. és gázlángon fenttről lefele elkezdtem forralni. Az elsőt lentről kezdtem melegíteni, de úgy nagyon köpködött, emiatt nem lett jó. Miután már elég sok gőz kijött belőle, hirtelen mozdulatokkal a másik, eddig szabad végét is elkalapáltam. Elvileg nem szabadna eresztenie, mert mindkét végealaposan össze van nyomva. Kipróbáltam forróvízzel, az üres csőnél sokkal jobban vezeti a hőt. Hogy őszinte legyek, ebben a formában nem szivesen bíznék rá egy procit, még fejleszteni kell. A cső belseje nem igazán volt rendesen megmaratva, úgyhogy a gravitációnak mindenképp segítenie kell neki. Olyan csúnyán sikerült ez a 2 példány, hogy képeket inkább nem tennék ki sehova. Ha majd lesz normális, forrasztott cső, arról esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest