- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konczi06
tag
Van már Open Beta?
-
Konczi06
tag
Mikor lesz már open béta?!!???
-
Konczi06
tag
válasz
Tyler Durden #3452 üzenetére
Köszönőm a választ, azt mostmár kibírom. Lehet tudni, mikor indul az Open Beta?
-
Konczi06
tag
Megprobálom feltenni újra a kérdést, hátha kapok rá végre választ. Megtetszett a game, szeretném kipróbálni. Kérdésem, hogy letudom tölteni nyugodtan vagy valahonnan szereznem kell egy béta kulcsot
Azért kérdezem, mert már Battle.net regisztráció megvolt, eljutottam odáig, hogy leszedtem a system check-et, az elküldte az adataimat a Battle.net-nek. Viszont utána elakadtam, én vagyok vak, vagy tényleg kell egy Game key ?
KöszönömÜdv.
-
Konczi06
tag
#3349 valaki tud választ adni?
-
Konczi06
tag
válasz
Wolverine #3323 üzenetére
Volt, igen, át másoltam, ez megoldotta a probléma ezen részét, végig vitte a check-et, majd kérte, hogy küldjem el az adatokat a Battle.net-nek, ez megtörtént, majd kiválaszthattam a játékot. Megtettem, de ezek után semmi, csak a support, semmi Download vagy vmi. Én szúrtam el valamit vagy tényleg várnom kell arra, hogy kapjak egy béta kulcsot?
)
-
Konczi06
tag
Sziasztok! Gondoltam kipróbálom a játékot, letöltöttem a system Checket egy regisztráció után és ez a hibaüzenet fogadott a Checken belül: "There was a problem retrieving your system information, please close all application and try again." Már bezártam minden futó programot, lelőttem az Avastot is, de semmi sem segít.
Valakinek van valami ötlete?
Előre is köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- E-roller topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged