- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Scrake^;DD #34050 üzenetére
Nem tudom, esély van rá, de ahhoz nem kell legendet craftolni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #34046 üzenetére
Az ice block miatt nem kell közé sunfury. Alapból valóban a handlock tolt csak gianteket (bár volt próbálkozás druida és pala deckben is velük), de az echo miatt van rá használható mage pakli is, ami lazán nyeri a control meccseket, hacsak nem játsszák körbe, mint ahogy Trump is tette.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #34005 üzenetére
oda jutottam hogy ancient watcher és sunfury protector legyártásán gondolkodom
Classic HS szagot érzek, ezek a lapok még Naxx előtt elég több deckben elfértek (pl druida), mára az előbbit max Handlockban látom, és az utóbbi sem fordul elő azon kívül sok deckben.Ha már nem akarsz sok packot nyitni, akkor nyugodtan craftold le őket, csak aztán nehogy nagy csalódás legyen belőle.
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #34004 üzenetére
Igen, nem szabad az előzetes kártya erősségek alapján craftolni, illetve még az első hetek hype hullámait is érdemes elkerülni, mert csúnyán sok dustot lehet fölöslegesen elkölteni. GvG legnagyobb "bukásai": Vol'Jin, Troggzor. De voltak kisebbek is, amiket nem vártunk olyan nagyon, de úgy tűnt, hogy életképesebbek lesznek: Bolvar, Toshley, Sneed.
Sylvanas nekem se sok deckben van, de amíg lesz életképes control deck, addig lesz benne hely neki szerintem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Scrake^;DD #33998 üzenetére
Az előttem szólótól eltérően én azt mondom, hogy várj, és gyűjts goldot is. Ha valóban GvG szerű lesz az új kieg (amit várhatóan 22-én jelentenek majd be), akkor venni kell majd egy rakat packot, és a fontos legendarykat meg majd craftolni kell, ha nem esnek. Emellett a meta tuti fordul, így a mostani top legendary-k nem feltétlenül lesznek jók.
Amit én craftolnék, ha addig se akarok unatkozni:
Boom
Sylvanas
+ azok a class legendek, amikkel az elkövetkező 3 hétben tuti sokat fogsz játszani (leginkább Antonidas, Tirion, Grommash)Ha a fentieken túl még mindig craftolni van kedved, akkor lehet próbálkozni a tipikusan 1-2 deckhez használható legendekkel is, pl Malygos, Mal'Ganis, Ragnaros (igen, ide süllyedt) illetve a tech kártyákkal: TBK, Harrison.
-
F-ECT$
titán
válasz
#75376384 #33995 üzenetére
Control warival mentem mill rogue ellen. Tudtam, hogy mit fog csinálni, de semmi esélyem sem volt megakadályozni, ez ilyen. A combo deckeket egyébként le kell rusholni, hogy a) el kelljen égetnie a combo lapokat b) ne élje meg a combo kört. (Esetleg lehet próbálkozni taunt druidával, a lore-okat healre használva.) Akár már egy tempo mage is elég lehet, de ha mégse, akkor ott a face hunter, agro pala, classic zoo, T6-7 lethal bőven elég a jelenlegi combo deckek ellen.
Ha meg így se megy, akkor be kell állni a sorba, és tolni combo deckkel.
Ha meg ehhez nincs kedv, akkor keresni kell más játékmódot (haverokkal tolni, aréna) vagy pihentetni kell a játékot, vagy letenni örökre.
-
F-ECT$
titán
válasz
#75376384 #33967 üzenetére
a másik, tipped szerint melyik verzióval találkozik többször valaki, azzal amikor porig alázzák vagy a "kilépőssel"?
A kilépőssel. Ugyanis a rank 20-on maradáshoz legalább ugyanannyi vereség kell, mint győzelem, sőt ha win streaket nyom "véletlenül" a farmer, akkor több vereség kell, mint győzelem. -
F-ECT$
titán
válasz
NyxNyxNyx #33930 üzenetére
A Patron kombó akkor jó, ha van mivel aktiválni, azaz kézben vannak hozzá lapok, illetve a boardon vannak 3-nál kisebb attackkal rendelkező lények. Ezt a kettőt kell megakadályozni, közben agresszívan vinni le a wari hp-ját, és 7-10. kör körül kivégezni a FoN kombóval 14-20 hp-ról.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #33896 üzenetére
Passz, de elvileg kártyás jön az eddigi minta alapján.
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #33844 üzenetére
Közben találtam egy jó kis cikket, top 10 patron hiba.
hyperspace: dettó, de én már gvg óta (-brm) gyűjtögetek
-
F-ECT$
titán
Bazz, egy dragon mage(!) vert el rank 15-ön. Azt se tudtam, hogy mi van
Chuzzlee803: Van egy Samsung 8-asod? De kafa, kappa
-
F-ECT$
titán
válasz
EmptyParadox #33848 üzenetére
Ezek fordítások, nem lopások (bár gondolom nem fizettek értük), de legalább nem írnak hülyeségeket
Fr0z3n: én se vagyok jó Oil-lal, de ettől még jó deck. Esetleg próbálkozz valamilyen agro deckkel, nekem azzal 7-9 meccsből általában megvan a domi quest.
-
F-ECT$
titán
válasz
Fr0z3n #33837 üzenetére
Erőrangsor. Az Oil kb a 3-ik mindenkinél, biztos nagyon rossz lehet. Az már más kérdés, hogy 2-3 körrel előre kell számolni vele, szóval nem egy agyatlan lénykipakolós deck.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #33833 üzenetére
Én betettem Grommasht, mert egy 5-ik Threat, és kevesebb lap kell a combo-hoz, mint egy Patronnál.
Nálam egyelőre Armorsmith > Corsair, mert az előbbi szerintem min 5 hp, míg az utóbbi csak 3, igaz 1-2 manával olcsóbb, és kicsit jobban trade-el.
Aoe képtelen deck ellen én is kiteszem Warsong nélkül is a cuccokat, de láttam már Patron deckben Brawl-t, ami eléggé fájt
Egyelőre ennyi, ha lesz nálam is 1-2 hasznos dolog, akkor azt megosztom.
-
F-ECT$
titán
válasz
Chuzzlee803 #33814 üzenetére
Turn 4? Too slow
-
F-ECT$
titán
válasz
Chuzzlee803 #33812 üzenetére
A linkelt leírás kicsit hibás / idejét múlt, control deckben nem tudom, hogy mikor volt utoljára Ironfur Grizzly.
Szerintem a control deck az, amiben sok olcsó leszedés van, van aoe leszedés, ezekkel túléled az első köröket, aztán meg pakolod ki a legendeket / nagy lényeket, amire nincs válasza az ellenfélnek. Persze, kellhet bele 1-2 taunt is, de nem feltétlenül ettől lesz control. Tisztán kevés deck mondható controlnak, talán jelenleg a Control Warrior és Priest ilyen, illetve a nem Mech Shaman amiben van Hex, ES, Storm, stb.
-
F-ECT$
titán
válasz
Chuzzlee803 #33818 üzenetére
Az ebola az eboladin rövidítése ami az agro pala deck.
A cancer meg általában a face hunter, de néha a többi face decket is így hívják.
-
F-ECT$
titán
válasz
voyager4.4 #33803 üzenetére
Ahogy nézem van 350 lap, és 1 pack 2 dolcsi, de 15 lapot ad. A free módot nem kerestem meg, de gondolom itt is vagy időt vagy pénzt vagy mindkettőt kell rá szánni, ha komolyabban akarod tolni.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #33794 üzenetére
Elkezdtem tolni Patronnal, egyrészt, hogy kicsit fejlesszem a combo deckes képességeimet, másrészt hogy lássam, hogy mi fáj neki, milyen combokat érdemes kivédeni ellene. Nem meglepő módon 50% körüli csak a WR-em vele, míg ellenem 60-70%-ban sikeres, tehát biztosan van, amit nem tudok még. Pár kérdés (persze más is megválaszolhatja):
-Zoo ellen elvileg jó a patron, de mit csinálsz akkor, ha az első 4-5 körben folyamatosan pakolja ki a lényeket, te meg nem kapsz fegyvert? (Vagy csak 1-et, az meg semmire nem elég.)
-Mostanában 1 fiery-t tesznek be, ez eléggé megnehezíti a hunter és zoo elleni küzdelmet. Miért nem 2 van benn?
-Ugyanez a kérdés cruel taskmasterre is él.
-Dread corsair? 0 / 1 / 2 db?
-Sokszor kell önmagában combo lapokat "elégetni" combo nélkül, hogy életben maradjak 7-8 körig, viszont ekkor meg a combo nincs a kezemben ekkorra. Ennek van feloldása?
-Érdemes warsong nélkül kirakni patront (akár 2-3 aktivátorral) / frothingot?
-Mi az ideális T1-6 play? (Pl T3-ban megéri eltolni egy acolyte + inner rage-t?)
-Mire mulliganelsz általában, illetve konkrét classok ellen van ettől eltérés?
-Bármi egyéb tanács? -
F-ECT$
titán
Van itt valaki, aki komolyabban is tolta / tolja Patronnal? (20+ meccs / ladderen is halad vele.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Yodamest #33783 üzenetére
Értékelhető lapokat egyedül a pénzért vett 60-as pakkból kaptam.
Én kaptam arénából is meg sima goldos vásárlásból is meg watch & learn-ből is. Nem hiszem, hogy különbség lenne, annyira jól ki vannak találva a rare / epic / legend %-os arányok, hogy nem kell ezzel trükközni, így is dől a lé. -
F-ECT$
titán
válasz
MasterMark #33773 üzenetére
Első hetek ajánlott tevékenységei:
-Mind a 9 hőst lvl 10-re fejleszteni (normál és expert ai-kat végigverve kb meg is van).
-Minden hőshöz megcsinálni a basic decket.
-Rohadt sokat játszani play-en, akár ranked, akár casual.
-Megcsinálni az összes elérhető (rejtett) questet.
-Ha van idő, akkor stream nézés (főleg aréna: kártyaválasztás, alap trükkök megismerése).
-Napi questek folyamatos teljesítése.
-Ha már megvan az alap ismeret, akkor napi max 1-2 aréna, addig míg nem megy önfenntartóan.
-És persze majd idővel Naxx, BRM a sima bossokat és a class challenge-eket érdemes megcsinálni a lapokért (nem feltétlenül kell az összes szárny belőlük!)Érdemes minden hónapban elérni a rank 20-at, egy hátlap a jutalom.
Craftolásról lehetne írni 1 oldalt, a lényeg, hogy törni csak azokat a lapokat szabad eleinte, amikből 2-nél több van, lapot gyártani pedig nem éri meg eleinte, főleg amíg nem tudod, hogy akarsz-e pénzt szánni a játékra, illetve, hogy milyen stílusú paklik jönnek be.
-
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #33756 üzenetére
Ez anno tetszett a népnek, azért tehették be. Egyébként engem nem zavar, hogy újrahasznosítják az adventure dolgait (bossok, lapok, class challenge-k), mert azokat jórészt úgyis max 1-2 alkalommal láttad.
-
F-ECT$
titán
válasz
tomazin #33711 üzenetére
Mindig lesz sírás valamelyik deck miatt, de szerintem is eléggé változatos a meta, ha csak a népszerűbb deckeket nézem:
-Tempo, combo (freeze) és control (echo) mage
-Mid (demon) és combo lock (maly), sőt múlt hónapban találkoztam classic zoo-val is (DG volt a legnagyobb lap benne), és sima handlock-kal is
-Mid és face hunter
-Control és combo (patron) warrior
-Combo / control rogue (oil)
-Agro és mid pala
-Mid druid (combo-val)
-Mech shamanEz már 10+ deck és ezek csak a tier 1-2-esek. A priest valóban gyenge (bár a 10-15-ik hely körülre odaér, és bőven el lehet vele jutni legendig, mint pár streamer bizonyítja is minden hónapban) és a shaman sincs benne a metában túl sok deckkel, de a többi class esetén legalább 2 féle deckkel kell számolni ha szembe jön, szóval ha nem is teljesen egészséges, de ahhoz közeli a dolog. (A patron lóg ki kicsit felfelé, arra valami nerf ráférne.)
Ma toltam egyébként 10 meccset, jött 1 mid és 1 face hunter, 2 patron, 2 mech mage, 1 tempo mage, 1 oil rogue, 1 mid druid és 1 mech shaman. Bár még kicsi a minta, de messze nem csak face / patron van.
-
F-ECT$
titán
válasz
HuMarc #33698 üzenetére
A spellek nem attackok. Ha úgy működne a taunt, ahogy te akarod, akkor úgy működne minden taunt, mint a spellbender secret. Nem tudnál magadon spellel healelni, a saját minionjaidat buffolni, stb.
Ezt meg lehetne úgy is oldani, hogy támadó spellel nem lehet a hősödet / lényeidet targetelni, amíg van lenn taunt, de a többi spell ugyanúgy működne. Én max néhány ilyen lényt tudok elképzelni, a taunt működése tuti nem fog megváltozni ebbe az irányba. -
F-ECT$
titán
pay2win mech, sarkany, naxx stb lapok nelkul eselytelen vagy basic lapokkal
Ez egyrészt hülyeség (miért ne legyen egy régebbi játékos előnyben egy tök újjal szemben?), másrészt fölösleges várni rá. Persze idővel segíteni kell az újak felzárkózását, erre minimális lépések már történtek (Watch napi q, Brawl reward.)Boombot nerfel lehetne kezdeni.
Van rá esély, de csak a következő kieg után.Aztan lehetne folytatni Ysera nerfel
Azért kicsit tájékozódj, mielőtt butaságot írsz, Ysera nem OP, ha sikerül kiraknod úgy, hogy ne halj meg a következő körben, akkor igenis adjon jó lapokat és legyen nehéz leszedni.Es a legfontosabb a taunt fix kene hogy legyen hogy vegre azt csinalja amit ir. Enemy minden ami az ellenfeltol jon spelleket belertve is!
Teljesen borítana mindent és szerintem több kárt okozna, mint amennyit nyernél vele. (Olcsó taunt mögé bújtatott threat leszedése szinte lehetetlen lenne a board clearen kívül.) De az igaz, hogy több jó taunt lény nem ártana.Arrol nem beszelve mekkora esellyel van a kezedben a megfelelo mana koltsegu taunt minion ahhoz kepest hogy az ellenfelnek barmely azonos mana koltsegu tamado minionja a kezeben van.
Nem csak tauntos lényekkel lehet control paklit építeni, de az is tény, hogy jelenleg az agro / combo dominál a metában, utána a tempo és csak a végén jön a control. -
F-ECT$
titán
válasz
voyager4.4 #33673 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Samsung Galaxy promo lesz, de többet én se hallottam / olvastam.
-
F-ECT$
titán
válasz
#75376384 #33624 üzenetére
Ez kb semennyire. A CW meccs kb így néz ki:
-Turn 1-4: tisztán tartod a boradot fegyverekkel, húzol 1-2 lapot, próbálsz armort építeni
-Turn 5-7: brawl, vagy board átvétele lényekkel (Belcher, Shieldmaiden, Sylvanas, Geddon, Boom)
-Turn 9+: beállítod az ellenfél hp-ját 15-re, majd Grommash comboval kivégzedPersze az agro deckeket levered Grom nélkül is ha tudod stabilizálni a boardot, de azért ott is verseny folyik a túlélésért. Control ellen meg egyszerűen nincs elég dmg-d, hogy Grom nélkül nyerj.
Próbálkozni lehet pl Ragnával, de az messze nem ugyanaz.
Ennyi legenddel talán a ramp druid ajánlható, amíg nem lesz meg Grom.
-
F-ECT$
titán
válasz
h3lios #33619 üzenetére
Nekem a mid / tempo rogue volt az egyik kedvencem még a classic időben, aztán jött a miracle, ami még poénos volt (kivéve ha ellened tolták el a 20+ otk-t), majd a Leeroy nerf után jött az oil és kiszerettem a classból.
Néha előveszem ha napi q van, de sajnos utána ismét eltűnik a látóteremből napokra. -
F-ECT$
titán
válasz
Vasinger! #33579 üzenetére
Legendig olyan 100 meccs kell, ha nagyon jó vagy (azaz 80% körüli a win rate-ed végig). Egy átlagos játékosnak 200-300 körül lehet ez a szám. Egyébként a rank 5 viszonylag gyorsan megvan, a win streak miatt, utána kell tisztán +25 win. Ez azt jelenti, hogy 55% WR-rel 250 meccs kell a legendig, de 60%-kal már elég a fele is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Scrake^;DD #33560 üzenetére
Malygos eléggé top tier most, ha megvannak hozzá a kártyák, akkor egy próbát mindenképp megér.
A classic handlock se rossz, de 1-2 tierrel lentebb van. Folyamatos vita, hogy kell-e bele Jaraxxus / Alex, mostanában épp egyiket se használják sokan, de persze betehető.
-
F-ECT$
titán
Szerintem is drága a HS, de főleg annak, aki mindent akar gyorsan. Van egy csomó életképes olcsó pakli (régi zoo, face hunter, flamewaker mage, patron wari, oil rogue budget változata), amikkel lazán el lehet kezdeni ladderezni, és utána / mellette meg ott az aréna, ahol minimális idő és gyakorlás után a 3-4 win megvan, tehát már nem lesz mínuszos, és kellő számú aréna után az átlag 7 sem elképzelhetetlen.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cray Tyler #33450 üzenetére
Az Flamewaker agro változata akár legendig is elég, tehát a rank 17-19 inkább a tapasztalatlanságod mutatja, nem a legendek hiánya miatt vagy ott. (De 3 hét alatt senkiből se lett profi játékos, kell idő, mire az ember átlátja a játék mélyebb összefüggéseit is.)
Egyébként a kicsit mid range-esebb verzióba is max 2 legend (Boom, Antonidas) kell a naxx/brm-es legendek (Loatheb, Emperor) mellett, tehát még az sem egy drága pakli. -
F-ECT$
titán
Már majdnem toltam a KT, Trade, Hero Power-t.
-
F-ECT$
titán
Egyelőre felemásnak érzem a Brawl-t, ha lesznek izgalmas szabályok minden héten ÉS lennének hozzá hosszabb questek és rewardok, akkor jó lenne, így hamar uncsi lesz 2-3 győzelem után.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mister_X #32912 üzenetére
Mivel még nem tartasz ott, hogy a fun kedvéért gyárts csak legendary-kat, így nálam kb így nézne ki a prioritás:
-Tier 1: Harrison, Ysera - mivel ezek több pakliba is jók
-Tier 2: Geddon, Antonidas, Al'akir - ezek 1 pakliba jók, de oda nagyon
-Tier 3: Toshley, Jenkins, Velen - nem rossz lapok, de nem top egyik sem
-Tier 4: Onyxia - bár okozhat versenyen meglepetést a kijátszása, de erre nem építenék paklit -
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
h3lios #32768 üzenetére
Nálam is a 2 fő szempont az akksi és a sebesség - nem az abszolút, hanem a telefonhoz mért, azaz hogy egy RR3 pl ne szaggasson már be egy 22 fős cup esetén sem a telefon natív felbontásán. Ezután jön minden más (fényképező, belső tárhely, bővíthetőség, stb), és ebből a 2 fő szempontból a G2 iszonyat jó volt.
A mai top széria (S6, G4) sajnos nálam is elvérzik a fenti követelmények miatt, a Note meg ott, hogy 5-5.3 col még ok, de 5.5-6 már sok, azért a rövid gatyám zsebébe is férjen már el, ne csak a farmerébe.
iPhone-t meg nem veszek.
-
F-ECT$
titán
válasz
DjDanee87 #32763 üzenetére
Ez az akku kérdésen is javítana (QHD -> FHD váltás), mert a kijelző is kevesebbet enne, meg a gpu-nak is kevesebb képpontot kellene számolnia, sőt lehet, hogy a kijelző kisebb helyet is foglalna (vastagságban), így picit nagyobb akksi is beleférne a telefonba.
A G2 egyébként olyan 2-3 óra között bírja a HS-t ha folyamatosan tolom.
-
F-ECT$
titán
válasz
fogtunder #32753 üzenetére
Kicsit off, de ez a rohadt pixel háború oda vezetett, hogy hiába nő a telefonok teljesítménye, a nagyobb felbontás miatt szarabbul futnak az appok egy újabb, mint egy régebbi, de kisebb felbontású készüléken. Lassan 2 éves lesz a G2-m, de az az igazság, hogy még egy G4-re sem cserélném le.
Nekem bőven elég lenne a FHD felbontás, de az összes új high end telefon QHD-vel jön, pedig milyen bika lenne teljesítményben és üzemidőben, ha ezeknek lenne FHD verziójuk is ugyanazzal a belsővel.
-
F-ECT$
titán
Omg, az utóbbi idők egyik legjobb játékát toltam R13-on, én control wari, ellenfél control priest. Nálam már 4-es Fatigue dmg (kb 20 hp), lenn nálam egy 1/2-es Belcher után maradt Slime, plusz egy 5/4 Harrison, kézben egy Execute. Ellenfélnél 4 lap (szintén 20 hp körül), deckjében neki is 0 lap, board üres. Letett egy Wild Pyro-t, majd Shadow Madness, támadott a Slime-mal, majd Shadow Word: Shield a Pyro-ra -> Harrisonom ekkor 5/1, ezután eltolt egy Shadow Word: Pain-t a Pyro-jára, ami viszont már nem proccolt, így túlélte a Harrisonom. Kiderült, hogy az utolsó lapja egy Cleric volt, és ha arra nyomja el a Pain-t, akkor nyert volna, mert akkor meghal a Harrisonom, de szerintem azt gondolta, hogy a Pain még procolltatja a Pyro-t. Így viszont én nyertem 1 körrel a Fatigue halálom előtt
-
F-ECT$
titán
válasz
Scooby Dou #32646 üzenetére
Meta snapshot. Jelenleg a tempo és freeze mage megy jobban, de a mech mage is elég lehet rank 10 környékére.
-
F-ECT$
titán
válasz
Szeszkazán #32571 üzenetére
Twitter alapján igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest