Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz F-ECT$ #33796 üzenetére

    Hát, a kérdéseidnek csak egy részére tudok válaszolni, anélkül, hogy hasraütnék.

    Először is, én ezt az összeállítást használom jelenleg. Nekem van két axe, mert ahogy írod is, eléggé szükséges az early threat eltakarításában (és nyilván a kettő leginkább azért kell, hogy egyet behúzz az elején). Taskmaster is kettő van, így ki tudom tenni az elején body-nak az egyiket, később még jöhet a másik kombózni, vagy plusz dmg-et adni valaminek. Szeretem a 0 vagy max. 1 manás Dread Corsairt, úgyhogy abból is kettő van. Nálam nincs Armorsmith, valahogy sosem azon a néhány armoron múlott a meccs. Bár pala vagy zoo ellen jó lehet. Most úgyis kezd terjedni az ebola.

    Nem akkor gáz egyébként egy 2-3 darabos patron sereget építeni warsong nélkül. Mechmage, zoo, druidok ellen simán mehet. 4. kör death's bite, 5. patron, jön a deathrattle, esetleg még van egy inner rage is elfekvőben. Pláne, ha a kezedben a másik patron. Nem rossz az.
    Frothingot is néha beáldozom, ha nagyon kezd égni a lábam alatt a talaj, és muszáj valami body-t az asztalra tenni.
    A T3-as acolyte+IR egy szolid play, simán mehet.
    Ameddig én jutni szoktam a ranglistán, ritkák a control deckek (nem is tudok egyáltalán handlock vagy cw ellen játszani), ezért nem nagyon variálok mulligankor. Axe, acolyte, ghoul, taskmaster, slam, (amit gyakran el kell lőni húzás nélkül), hunter vagy pala ellen whirlwind, death's bite is maradhat, hunterek szeretik feláldozni az animalcompot a pallos élén.

    A kombó lapjainak idő előtti elégetése problémájának talán csak egy grommash berakása a deckbe a megoldása. Amit akár nagyobb threat eltakarítására is lehet használni. Nekem nincs, így tapasztalat sincs vele, viszont egy korrekt extra win condition.

    Még annyit így a végére, hogy felesleges görcsölni a frothing sebzés kiszámolásán lategame-ben, valami komplex boardnál. Üss, kombózz, aztán majd lesz valami. Persze ha csak nem vagy kimondottan jó fejszámoló.

Új hozzászólás Aktív témák