- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tyler Durden #44803 üzenetére
ha nagyon kellett volna valami, akkor biztos én is bezúzom, de hát amilyen mennyiségű használható legend volt a TGT-ben, nem igazán volt rá szükség. ha meg nem kell a dust, akkor nem töröm be, mert minek?
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz zolka95 #44766 üzenetére
hát, ha eddig nem volt boomod, akkor most már ne csinálj szerintem. wildban még ennél is kevésbé lesz balanszban a meta, bohóckodás és luckfest lesz az egész.
a naxxban van 4 trash legend, ami soha nem volt jó, plusz két epic, amik csak nagyon korlátozottan voltak játékban eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #44682 üzenetére
ennek mi köze az én hozzászólásomhoz? teljesen örülök neki, hogy az időközben nyitott lapjaimból talán valami használható is lesz, de most azt latolgatni, hogy mi lesz a meta, mikor egyáltalán nem ismerjük a kieg lapjait, teljesen céltalan.
-
fogtunder
nagyúr
amúgy tök fölösleges azt boncolgatni, mi lesz jó és mi nem, mert jön egy új kieg is.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dantenero72 #44596 üzenetére
én szívesen megyek, a hozzászólásaid alapján nagyon szimpatikus embernek tűnsz
-
fogtunder
nagyúr
nekem is ez a bajom, konkrétan fárasztó tud lenni, ha nézem, annyira figyelni kell rá. idővel ez javul, mert rögzül, hogy mi micsoda, de szép nem lesz. ezzel viszont könnyebben barátkozok meg, mint a Blizzard hozzáállásával.
(#44474) vzarmo: a lore szintén kidolgozás alatt áll, most jönnek új animációk, szóval azért lesz ez még jobb, de a fókusz perpill egyértelműen a funkcionalitáson van. nekem igazán a Warcraft lore-hoz sincs semmi közöm, persze tudom, hogy sokan emiatt jöttek át WoW-ból HS-be, engem a gyors, könnyen elérhető és népszerű kártyajáték koncepciója vonzott.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #44460 üzenetére
mióta van Duelyst, egy fikarcnyi kedvem sincs belépni, csak telefonról játszottam pár aréna meccset, de igazából nem mondanám, hogy élveztem. amúgy is többet néztem már egy jó ideje, mint játszottam és inkább teher volt grindolni a napikat, szóval szerintem ennyi volt.
az account meg elég jó és kár érte, de gondoltam én is, hogy nem nagyon szabad ilyet csinálni.
-
fogtunder
nagyúr
végeztem az arénával, esett belőle egy malorne, csak minek.
ugye jól gondolom, hogy battle.net accountok adás-vétele nem éppen legális?
-
fogtunder
nagyúr
válasz voyager4.4 #44232 üzenetére
ok, kicsit sarkítottam, arra utaltam, hogy a Team 5 többször védekezett azzal, hogy ez amolyan garázsprojekt volt az elején, minimális fejlesztőgárdával és nagyon hamar kinőtte magát, ezért nincs voltak egy csomó dologra felkészülve. amúgy a csapat főnöke a Diablo III lead producere volt, szóval persze, van némi szakmai múlt a háttérben, de nincsenek sokan amúgy.
(#44235) Tyler Durden: driodos tableten fut böngészőből, de nem egy élmény, Z4 Tabon eléggé határeset volt, hogy mennyire játszható, touch controlra ugye egyáltalán nincs felkészítve. ez egyelőre sajnos nem is prioritás, először a PC verziót fejezik be.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz voyager4.4 #44226 üzenetére
a legnagyobb baj, hogy a potenciál ott volt benne, de aztán a Blizzard szorgos munkával, a power creepekkel, a rengeteg randommal, hulladék kiegészítőkkel, elvileg alap funkciók le nem fejlesztésével elég gyorsan elmocsarasította az egészet. lehet azzal magyarázkodni, hogy nem gondoltuk, hogy ekkora siker lesz, a duelyst egy board game-ként indult, amit pár srác talált ki magának.
ma beléptem, hogy megcsinálom a paladin questjeimet, de megint elment a kedvem az egésztől.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #44220 üzenetére
tényleg nem akarom sivatagosítani ezt a topikot, de ezek Duelyst a top fejlesztési pontjai, így v0.56-nál:
Profile V2 with Season History, Statistics, Ribbons, Faction Progress, and Match History with Replays
Spectate + Custom Broadcaster Mode (w/ Twitch integration)
Casual Queue - Unranked Ladder
S-Rank Elite Division (custom ranking system)
In-Game Tournament Modes + Moderator Toolskapásból 3 dolog van rajta, amiért a Team 5-nak évek óta sír a játékosközönség, és egy olyan, amit évekig tartott, hogy lefejlesszenek. itt meg amin dolgoznak, az pár hónap múlva lesz is. ja, és nem kell hozzá kliens, böngészőből játszható, végtelen deck slot van, minden hónapban új lapok, már most van ladder reward, a questek teljesítéséhez csak játszani kell, nem nyerni és még rengeteg más.
Brode meg kezd már Steve Jobs szindrómát kapni, minden áron meg akarja magyarázni, hogy miért jó az, amit csinálnak a helyett, amit kérünk. én elhiszem, hogy rohadtul dolgoznak odaát a srácok, csak a szexi animációk és használhatatlan epic/legend lapok helyett lehet, hogy feature-ökbe kellene rakni az energiát.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #44082 üzenetére
elsőre engem sem, nagyon koppintásnak tűnt, a grafika amúgy még mindig nem igazán tetszik. viszont minél többet játszok vele, annál inkább, egy csomó minden, amit a HS-ben nem szerettem, az jobban meg van csinálva, kevesebb az RNG (mondjuk most az e havi legend miatt sokan lázadoznak, mert az már tényleg Blizzard szintű). a prismata amúgy közel nem volt ilyen jó szerintem, bár sok időt arra se szántam.
nem feltétlenül kell HS szintű felhasználói bázisnak lenni, hogy egy játék sikeres legyen, kisebb táborral is bőven jó még, a várakozási idők már most bőven vállalható szinten vannak. a nagyobb kérdés az, hogy hogy fognak balanszolni, mennyire hallgatnak a felhasználói bázisra a fejlesztések során.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #44069 üzenetére
én nagyjából abba is hagytam, csak a duelystet nyomom. először HS koppintás érzésem volt, de igazából nem ez a helyzet, nagyon sok mindent átemeltek innen, de a sok részlet, amiben különbözik, teljesen mássá teszik a két játékot. a játék elején sokkal jobban segíti a kezdőket, több benne a taktikai lehetőség, van benne random, de sokkal kisebb a jelentősége, 4 új lap van minden hónapban, plusz olyan dolgokat fejlesztenek a bétában már most, amit a Team 5 talán 3 év múlva fog bejelenteni talán. balanszolni kell majd még, de hát v0.56, van még idő.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dantenero72 #43924 üzenetére
missplay után felesleges sírni, egyenrangú ellenfelek között is elúszik rajta a meccs többnyire, hacsak nincs iszonyatos nagy mákja az embernek.
-
fogtunder
nagyúr
a továbbiakban akkor a Duelyst témát át is vihetjük ide, hogy ne itt sivatagosítsuk a topikot.
amúgy a drop rate eddig sokkal jobbnak tűnik, mint HS-ben, gyakoribbak az epic/legend kártyák, viszont ugye cserébe több is kell belőlük a subredditre érdemes ránézni, a kezdő szekció elég jó, viszont mivel béta, rengeteg a balanszolás, úgyhogy mindenkit óva intek tőle, hogy bármit kraftoljon/szétszedjen.
-
fogtunder
nagyúr
ha valaki esetleg Csabi tegnapi streamje után kedvet kapott volna a Duelysthez, vagy csak szeretne egy HS-hez hasonló, de taktikusabb játékot kipróbálni, az vegyen fel, én már vagy két hete tolom és elég jó eddig, bár a lapok nagy része nincs meg / nem is láttam még őket.
nem nehéz amúgy átnyergelni, elég sok minden (in-game valuta és gazdasági rendszer, kártyák ritkasági szintjei) a HS-ből lett átemelve, de pont eléggé különbözik tőle, hogy egyedi legyen, és a karakterek mozgása miatt sokkal több lehetőség van benne (pl. ranged kite-olás, minionok teleportálása és backstab).
a user név nem meglepő módon FOGTUNDER
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #43823 üzenetére
nekem is ez a fő vonzereje, csak felkapom a tabletet és tolom. de azért a mobiltelefonos UI erős kompromisszumokkal jár minden téren, deck management, maga a játék, aréna pick, pack nyitások. nem mondom, hogy rosszul csinálták meg, de eleve nem lehet egyenértékű.
viszont lehet gittelés közben játszani
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chronos85 #43815 üzenetére
én is használok heartharena companiont, mert attól, hogy a pakli 75%-át kiveszem magamtól, a maradéknál jó, ha van valami támpont, ami alapján eldöntöm. ez sokat segít, de ahogy írod is, egy kezdő rohadtul nem fogja tudni, hogy neki most egy tempo deckje van és hogy ezt hogyan kell játszani, mire mulliganeljen, hogy trade-eljen, stb.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chronos85 #43808 üzenetére
hát az aréna tényleg play against a random paladin üzemmód lett, mikor 5-6 winnél néha látok egy-egy másik kasztot, már előre parázok, milyen OP paklival fognak elgyepálni. a paladinnál legalább nagyjából tudom, mire kell számítani.
én az utóbbi hónapokban egyszer nem tudtam a pala-mage-rugó szentháromságból pickelni, druidot szedtem, lett is egy jó 4 win, mert semmi AoE nem volt benne, de még egy szaros raven idol se, és mire jöttek a fák, meg a többi nagy dög, már olyan tempo hátrányban voltam többnyire, hogy nem lehetett visszajönni.
az új játékosoknak mondjuk constructedben sem könnyebb, szerintem ha most kezdtem volna játszani, simán abbahagyom egy-két hónapnyi szenvedés után. vagy rengeteg pénz, vagy akkora mennyiségű grind kell, amit nem vagyok hajlandó egy játékért sem végig csinálni. az aréna kifejezetten büntet, ismerni kell egy csomó egyébként nem játszott lapot is, tudni kell pickelni, tudni kell, hogyan játszd a paklit, amit összehoztál, és eleve az egész aréna játékstílus egy külön kalap.
-
fogtunder
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #43784 üzenetére
na, ez tetszik, eddig 4-1 ide, 3 renolockot aláztam meg vele egymás után. egyik sem számít 10+ burstre paptól és nem gyógyulnak fel
(#43806) whitezo88: ilyen draftok becsúsznak, ha nem arénázik sokat az ember, akkor lehet rosszabbnak tűnik, én azért mostanában majd mindennel tudtam menni legalább 6-7-et. mondjuk tény, hogy nagyon sok már a lap és egy csomószor van, hogy 3 hulladékból kell valamit kiszedni.
az új kieg meg lehet úgy fog jönni, mint a LoE, szerintem a blizzard rájött, hogy ha előre bejelentik, túl sokan farmolják ki az aranyat rá (mondjuk én így is ezt csinálom, tényleg csak a TGT pakkokra költött aranyat sajnálom, mert azt így classic pakkra is költhettem volna kb.)
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #43800 üzenetére
nekem ma renoval nagyon sikeres meccseim voltak. az előbb is full greed priest ellen utolsó 5 lapban healbot, BGH, reno, brann és earthen ring és tw drake, amit kétszer lopott el természetesen.
mondjuk utána kárpótolva lettem, mert az ellenfél rugó 4 körig nem bírta leszedni a ruszkit.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz voyager4.4 #43779 üzenetére
Édes istenem, ne adj neki ötleteket, így is elég rákos a chat.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dantenero72 #43772 üzenetére
semmi abszurd nincs benne, pont ugyanúgy próbálja megmondani egy totál fogalmatlan troll megmondani a frankót annak, aki évek óta űzi az ipart.
semmi értelme annak, amit mondasz, ha nem vagy képes érdemben hozzászólni a témához, légy szíves fáradj át egy másik topikot boldogítani, vagy menj vissza a hidad alá. köszönjük.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dantenero72 #43761 üzenetére
nem a stílussal van baj, hanem azzal, hogy olyan dolgokat próbálsz görcsösen bizonygatni, amik nem úgy vannak és nem hiszed el, hogy nincs igazad, mikor olyan emberek mondják, akik közül nem egy béta óta aktívan játszik. és olyan dolgokat dobsz be, mint a wintrade, ami kb. nevetséges, én nem is tudom láttam-e valaha olyan meccset, ami egyértelműen az volt.
olyan, mintha odamennél Michelisz Norbihoz friss jogsival és nekiállnál megmagyarázni neki, hogy a Hungaroringen a célegyenes utáni kanyar kiadja majd 4-es nyélgázon is, nem kell aggódni.
amíg nem fogod fel, hogy az RNG hosszú távon kiegyenlítődik és nem lényeges tényező, mert nagy mintát véve az ellenfeled kb. pont annyiszor lesz peches, mint te, addig nem leszel sikeres a játékban, hiába lesz full golden gyűjteményed. nehéz kezdőnek lenne, szar lapkészlettel, mert nem tudsz igazán versenyképes paklit építeni, de kezdőként valószínűleg full kollekcióval is elég gyakran elkennék a szádat, mert nem tudnád megfelelően játszani a komplikáltabb paklikat. nagyon jó példa erre a control warri, egy évig gyűjtöttem rá a lapokat, hogy ez mennyire OP és insta win, aztán jött a meglepetés, hogy simán 50% alatt vagyok vele, mert fogalmam sincs, mit csinálok. ez amúgy kb. a mai napig így is van, de nem okolok mást, én nem raktam bele elég energiát, hogy megtanuljam játszani.
egyféleképpen tudsz fejlődni a HS-ben, visszanézed (akár fejben, akár fizikailag) a meccset, átgondolod, mit csinálhattál volna te máshogy, és hogy az jobb lett-e volna. ha nem volt jobb play, akkor lépj tovább a következő meccsre.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dantenero72 #43756 üzenetére
az még fel sem merült benned, hogy ha lenyom az ember napi 100 meccset, akkor közben esetleg játszani is megtanul?
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dantenero72 #43645 üzenetére
ja, Kolento is azért lett megint top legend 7 nap alatt, mert szerencséje volt ebben a 7 napban, haggyukmár. az RNG rövid távon, pár meccs erejéig lehet meghatározó tényező, több száz meccses mintára vetítve nincs jelentősége. ezzel mindenki tisztában van, aki huzamosabb ideig játszott bármilyen skillt is igénylő kártyajátékot (a makaó nem ilyen).
-
fogtunder
nagyúr
válasz Dantenero72 #43614 üzenetére
ranked módban milyen MMR-t akarsz? ha nincsenek lapjaid, akkor ez van, rank 20 környéke az, amit reálisan el lehet érni, olyan ez is, mint minden F2P játék, grindolsz, vagy fizetsz. casualben mondjuk tényleg hányadék az MMR, de ott meg simán fel lehet adni, ha esélyed sincs, semmit nem vesztesz.
-
fogtunder
nagyúr
nagyjából semmilyet a többi, amit használnak, adventure legend
én tiriont csinálnék, amíg tart a paladin meta, vagy jaraxxust/mal'ganist és warlockoznék.
(#43591) F-ECT$: Elise hunter? barlangban élek, hogy nem is hallottam róla?
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz bepe79 #43583 üzenetére
nem akarom elvenni a kedvedet, de a hunter perpillanat nem túl erős, én nem kraftolnék snake trapet, mert 400 dust és nem fog sokat javítani a helyzeten. a dire wolf alpha szintén felejtős lap, nem érdemes arra játszani, hogy a kelgyók majd túlélnek egy kört.
fogalmam sincs, milyen lapjaid vannak, de valószínűleg érdemesebb lenne másik classt próbálni felhúzni. LoE előtt totál más volt a helyzet, és lehet változni fog, de most az aggro sámán hatékonyabb és simán legyorsul egy facehuntert is, a control paklik pedig iszonyatos mennyiségű gyógyulással operálnak.
pár hozzászólással fentebb linkeltem a meta snapshotot, azokat a paklikat nézegesd. de amit korábban linkeltél az is használható, szerintem olyat ne kraftolj, ami azon a listán nincs rajta, nem véletlenül maradtak ki onnan sem.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Kanczy #43580 üzenetére
nov-dec környékén nekem is volt 7 run, amiből mindegyik 6 fölött volt, 5 pedig 11-es. aztán azóta bejött 3 überfos draft, de azokkal is megvolt 5 win mindig.
(#43576) DaveNo1: hát nem én töltöm fel a paklikat a divine favor szerintem is jobb, control paklik ellen gusztustalan mennyiségű lapot lehet húzni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
tempo storm meta snapshot - tier 1 paklik
-
fogtunder
nagyúr
válasz JNashville #43544 üzenetére
a Warlock valahol a középmezőnyben van, elég sok hulladék lapot kapott mostanában, nehezebb jót pickelni belőle.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #43532 üzenetére
nem is a lapok lényegesek annyira szerintem, hanem a dust értéke mondjuk egy rank 5 rewardnak, ha nincs meg még egy csomó epic lapja, akkor elég nagy boost.
nekünk kábé mindegy, mert csak roleplay faktort tudsz vele növelni, vagy a következő kiegészítőhöz lesz dustod lecraftolni valami OP legendet, de mondjuk ha druidázni akar és nincs se FoN, se Lore, akkor azt max 4 hónap alatt ki lehet így farmolni, a gold meg mehet adventure-re.
-
fogtunder
nagyúr
válasz szilva01 #43526 üzenetére
azt nem csodálom, nekem kb. 1 hét kellett, hogy megunjam. bár az aggro sámán sem arról híres, hogy hosszú távon érdekes vele játszani, de az is haladós pakli, és ha jobb helyezésed van ladderen, hamarabb lesznek jobb lapjaid.
-
fogtunder
nagyúr
válasz h3lios #43516 üzenetére
csak az aggro játssza, midrange-nek jobb a shade, a raptor jobb esetben megül egy 4 dropot, a shade meg tutira, ha nem tudják első körben megoldani.
(#43519) saen: novemberben azzal toltam, amilyen ellenfeleket kapok, szerintem most bukó lenne. Kolento az Kolento, én meg én vagyok sajnos
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #43514 üzenetére
mióta az aggro játszhatatlanná tette a lassabb verziókat, semmi nem változott a pakliban. két éve (vagy mittudoménmár), mikor kezdtem, druidhoz volt a legtöbb lapom, a deck 80%-a azóta is ugyanaz, a rohadt gyenge 3-as sloton is naxx óta a shade van, meg a tech BGH, pedig ott aztán lenne ok cserélgetni. és tényleg igaza van gaara-nak, ha nem gyorsabb sokkal a decked és nem húz szarul, akkor mindent el tud verni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz DaveNo1 #43501 üzenetére
természetesen azzal próbálkoztam, de 6 meccsen át csak aggró sámán jött, ami simán kicsinál egy csomószor, mielőtt renot felhúzom/ki tudom játszani. aztán jött egy secret pala, aki ellen legalább 40 HP-t gyógyultam és elvert, ez után leálltam és elkezdtem aggró sámánozni, 5-ös win streak.
-
fogtunder
nagyúr
bocs a dupláért, de ezt most találtam. asszem valahol a harmadik és negyedik fázis határán lehetek
amúgy nem tudom, mi lesz, ha jövő hónapban megjelenik az XCOM 2, nem lesz időm goldot farmolni, költeni viszont nem kellene HS-re már, mert zérus értelme van, a TGT-re konkrétan a gold is kár volt.
-
fogtunder
nagyúr
tud valaki érvényesülni bármivel aggro sámánon és secret palán kívül? warlock questem lenne kettő is, de egyszerűen nem tudok haladni vele, mert megesz az ebola.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Kanczy #43475 üzenetére
nekem is jónak tűnt, aztán elkezdtem játszani a paklit és nem igazán adta ki. voltak felhasználási módjaik, pl. feugent fel lehetett tauntolni, stalagg jó volt shadowflame alapanyagnak, de túl sok meccsen nem esett ki belőlük a 11/11, vagy megoldották azonnal és akkor meg már nem olyan nagy szám 5 manáért egyik sem. ellenben mal'ganis megakadályozza, hogy megöljenek, a voidcallerhez pedig általában van démon a kezedben, hogy ki tudd használni, kb. az esetek 20%-ában van, hogy üresen rakom ki, mert kell valami a boardra.
(#43476) whitezo88: Forsen chatje így már tényleg olvasható, más kérdés, hogy így sincs értelme
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
a renolock az egyik legjobb dolog, ami az utóbbi évben történt a játékkal, nincs is annál szebb, mikor sorban veri az ember huntereket warlockkal a legszebb az, mikor 3-ról gyógyulok 30-ra, üres a keze és még kapál két körig, hogy hátha behúzza a legálist.
mondjuk a feugen stalagg verzió nem tudom, honnan jött bárkinek, nekem konkrétan egyszer sem volt value belőle, a malganis-voidcaller verzió sokkal jobban működik.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gyuri27 #43441 üzenetére
ebből a kényszeredett bulizásból nekem is elegem lett pár éve, más kérdés, hogy idén a gyerek miatt még úgyse mentünk volna sehova.
amúgy nekem is a szokásos szezon eleje van, egy előre, egy hátra, 10 meccsből talán 2 csillagot haladtam.
(#43459) JNashville: well played, pláne plébánossal, én nagyon rég nem mentem 5 fölé priest paklival.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
ja, hát aktuális paklit kell játszani. a totem sosem volt tier 1 pakli, talán 2-3 hétig volt jó. a mech állítólag jobb volt a maga idejében, én azt mindig utáltam, még kevesebb meccsem van vele, mint a mostani overloadossal. ami szintén elég yolo, mert ha csak burnt húzol az elején, akkor kikapsz, és van pár elég rossz matchupja, a mostani metában, de szerintem ez továbbra sem ranktól függ, hanem hogy mivel játszanak az emberek az adott rankon.
-
fogtunder
nagyúr
ettől függetlenül nem is tudom, mikor volt tier 1 sámán pakli, szóval ennél sokkal erősebb nem lesz. ha sok a pap és a reno lock, akkor nem érdemes vergődni vele, de nekem eddig hamar lepörögtek vele a questek a hónapban. mondjuk nem vagyok rank 5 alatt, de speciel nem hiszem, hogy ezen múlik.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #43364 üzenetére
volt most nekem is egy ilyen matchup, mechmage, ami behúzott mindent, amit kellett, annoyatron, chuggachugga, shredder, blastmage muszáj volt védeni a minionokat pár kisebb burnnel, aztán a végén 1 mana és 2 dmg off volt. mondjuk nem vagyok biztos benne, hogy közelebb lettem volna, ha nem ütök annyit, vissza kellene nézni.
ettől függetlenül 7 meccsből megvolt a dominance küldi, pedig nagyrészt tempo mage és pap ellenfelet adott, 2 secret pala volt, azokat el is vertem. az egyik pap ellen mondjuk feladtam 4. körben, a crackle 3-at sebzett a deathlordba és így nem halt meg, köv körben velen's + naruu, ott így vége volt.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz JNashville #43349 üzenetére
működik az, vagy nem jó lapokat kapsz mulliganre (mindenképpen kell pár lény kezdésnek, hogy jó legyen), vagy a matchupok rosszak.
-
fogtunder
nagyúr
válasz hyperspace #43141 üzenetére
Hogger kb. egyszer volt meta control warriorban 2 hétig, mert Forsen betechelte, azon kívül sose láttam.
-
fogtunder
nagyúr
válasz hyperspace #43137 üzenetére
ezek ilyen határérték lapok, én nem törném be őket, mert néha a meta furcsa dolgokat hoz játékba. yserat se játszott a kutya se, mielőtt visszajött.
-
fogtunder
nagyúr
esetleg ha van itt topik neki, ott kérdezd meg, hogy valaki próbálta-e már, mielőtt megveszed.
(#42907) hyperspace: az iPadnél tutira rosszabb lesz bármin, Note 4-en és S6-on is az, egyszerűen jobban van optimalizálva az iOS verzió. de egyébként egy Z4 tabon is sokkal jobb, mint a fenti két telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
hát a belső tárhelyet mindenképpen 3 Giga kell neki jelenleg és folyton hízik, ahogy jönnek ki az új cuccok, illetve a RAM-ot is zabálja eléggé, 2GB abból se árt. a pár évvel ezelőtti high-eneden azért elég jól fut még, többen használják LG G2-n pl, nekem LG G3s-en vállalhatatlan volt, azon kívül pedig csak durvább telókon próbáltam (Samsung Galaxy S5-S6, HTC M9)
(#42896) Gyuri27: van már WP kliens?
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Shadowguard #42884 üzenetére
full RNG, ha jókat húzol, megvan, ha nem akkor megégsz, mint egy kutya.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #42878 üzenetére
az utolsó 5-ből 4 11 win lett, igazból csak a 12-es kulcs kellene, mert még sosem volt, és így nem ágaskodik annyira az e-péniszem.
amúgy mint teljesítmény totál elégedett vagyok vele, plusz a nyeremények is egész jók voltak.
-
fogtunder
nagyúr
gondoltam megosztom, hogy ismét sikerült becsicskulni 11-2 után, az álom nem akar valóra válni
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #42859 üzenetére
nekem amúgy a purple féle malylock még mindig jobban tetszik, mint a reno, nehezebb annyira rosszul húzni, mint azzal, van benne rengeteg heal, leszedés és burst a végére. ha több lenne a hunter, akkor hanyagolnám, de így jobban kézre áll.
a LoE-vel kapcsolatban ugyanez a véleményem (meg szerintem bárkinek), a TGT-ben összesen nem volt annyi használható lap, mint ebben az egy kiegészítőben. ez nagyban köszönhető szerintem annak, hogy a discover egy jó mechanika, mert bár random, van fölötte kontroll, ellentétben a jousttal, az inspire meg ugye constructeden tempó hátrány. plusz brann és reno is olyan lap, ami önmagában új stratégiákat hozott létre. nagyon kellett már ez, gyakorlatilag naxx óta aggro központú meta van egyfolytában, amit csak a patron tudott megtörni kicsit, de így most rengeteg használható deck és stratégia van. aztán meglátjuk, hogy hosszú távon mi marad játékban, de legalább pár hétig tényleg élvezetes rankeden játszani.
(#42863) saen: szerintem nem mindegy, hogy legend CW, vagy rank 10-15 CW.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz JNashville #42856 üzenetére
azért nincsenek nagyon elájulva tőle, mert aggro ellen semmit nem ér, és ebben igazuk is van.
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #42854 üzenetére
ja, tirionra nagyon durva az entomb, olcsóbban leszeded, mint a lap maga, nem kap ashbringert és később ki is játszhatod.
nekem ma renolockkal volt egy vicces meccsem huntard ellen, 5-6 körben durván feltauntoltam, erre az idióta eltol minden burnt a kezéből, hogy levigyen 13-ról 1 HP-ra. aztán reno -> concede
-
fogtunder
nagyúr
megint 11-3, és megint csak a szar húzáson múlt, hátrányból játszottam végig rogue mirrorban, ez esküszöm egy átok.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Nordic #42786 üzenetére
60% winrate-je csak a nagyon jó játékosoknak van folyamatos ladderezés mellett, én nem vezetem, mert többynire mobilon tolom, de szerintem én azt se érem el, ha összevonunk egy szezont. ez a ladder felépítéséből adódik, ha te nyersz, valaki veszít és a pool így hosszú távon kiegyenlíti magát nagyjából. nekem az jött be, mint megoldás, hogy leszarom a helyezésemet, azóta nem szorongok, ha sok meccset bukok, kilépek a fenébe és kész.
(#42790) Nordic A: kamu B: rövid távon kihozott ennyit belőle, mert mákja volt
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #42769 üzenetére
de a boardokat mondjuk nyugodtan lehetne kukázni (1 azért legyen persze), telefonon annyira mindegy, néha örülök, hogy le tudom játszani a kört, nem hogy hülyeségeket nyomkodjak. lassan tényleg ott tartunk, hogy akinek nem high-end telefonja van, az felejtse is el a játékot teljesen.
más: totál nem értem az arénát néha, totál op paklikkal bírok menni ilyen 4-5 wineket, most van egy rugó, metálvilla mana curve-vel (rohadt sok 2 és 5 manás kártya, 3-3 3 és 4 manás), semmi AoE, elvileg 4-nél nem nagyon lenne benne több, erre 9-nél tartok. ami egyébként kb. az egy darab boneguard louteinantnek köszönhető, az a lep annyiszor volt 2 for 1, hogy meg se tudom számolni, de volt ellenfél, akinek 2 hero powerbe és két lapba került megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
én végül úgy döntöttem, hogy elengedem a heti Brawl classic paklit, egy random miatt elbukott meccs alatt 2-3 ranked meccset lejátszok, annak legalább van értelme. kérem vissza az egy órát az életemből, amit erre fordítottam.
(#42564) CarajoEsp: szerintem a CCG/TCG játékokban a legjobb rész, mikor boostereket nyitogatsz, megértem az érzést
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #42492 üzenetére
nekem is az egyik kedvenc classic lapom volt, kár, hogy eltűnt, elvileg még mindig benne van az érték, csak egyre kevesebb a nagy dög taunt és sok a silence, amivel egy körre el lehet ütni mellettük és ez többnyire elég is. plusz a belchert nem oldja meg teljesen, a kis vackot még mindig le kell ütni.
(#42493) CarajoEsp: azért számolj azzal is, hogy folyamatosan jönnek ki az új cuccok, tehát ami most van, azt kifarmolod x idő alatt, csak közben jön majd pár új kieg, amikre ugyanúgy költeni kell. én amúgy az elején vettem kb. 150 classic packot, és egy-egy 60-ast a másik kettőből, most már tutira nem költök rá igazi pénzt, megvan minden, ami kell és van egy valag dustom is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box