Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Chronos85 #43808 üzenetére

    hát az aréna tényleg play against a random paladin üzemmód lett, mikor 5-6 winnél néha látok egy-egy másik kasztot, már előre parázok, milyen OP paklival fognak elgyepálni. a paladinnál legalább nagyjából tudom, mire kell számítani.

    én az utóbbi hónapokban egyszer nem tudtam a pala-mage-rugó szentháromságból pickelni, druidot szedtem, lett is egy jó 4 win, mert semmi AoE nem volt benne, de még egy szaros raven idol se, és mire jöttek a fák, meg a többi nagy dög, már olyan tempo hátrányban voltam többnyire, hogy nem lehetett visszajönni.

    az új játékosoknak mondjuk constructedben sem könnyebb, szerintem ha most kezdtem volna játszani, simán abbahagyom egy-két hónapnyi szenvedés után. vagy rengeteg pénz, vagy akkora mennyiségű grind kell, amit nem vagyok hajlandó egy játékért sem végig csinálni. az aréna kifejezetten büntet, ismerni kell egy csomó egyébként nem játszott lapot is, tudni kell pickelni, tudni kell, hogyan játszd a paklit, amit összehoztál, és eleve az egész aréna játékstílus egy külön kalap.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák