- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az a gond, hogy 800x600-ban teszi be (sajnos nem). Hanem az a gond, hogy 800x600-ra méreteztem a képet, itt nálam a gépen egész pofás (tűrhető), majd feltöltöttem ide és itt meg hatalmas (ha rákattintasz a thumbnailre) valamiért, nagy ocsmány, szétnyújtott izé... Nem bírok rájönni, hogy miért van ez, pedig látom, hogy nálatok meg jó.
Lehet, hogy a 72DPI-re beállítást kellene hanyagolni. Rá fogok próbálni.Kritizálj csak nyugodtan, abból tanulok a legtöbbet. Utóbbi kép már egyébként polárral készült, szürkeszűrőm nincs (még) sajna. Engem továbbra is az életlenség zavar, de nagyon. Ha az eredeti kép valamennyire éles is, a HDR teljesen életlen, puha f...s lesz valamiért, pedig a ghost eltávolítást használom, kemény éleket állítok be és mégis...

Kb. elegem van az élesség kérdésből, úgyhogy amint megjön az M42 adapterem, letámadom a bolhapiacot és veszek min. egy normális obit, ahol talán még élesség is lesz. Manuális-manuális, de nem érdekel, HDR-nél úgyis a végtelen játszik csak legtöbbször azt jónapot, be lehet élezni. Ha meg lesz erre kicsit több pénzem, akkor majd veszek egy normális adaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- Futás, futópályák
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy a 72DPI-re beállítást kellene hanyagolni. Rá fogok próbálni.