Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én e400-ról váltottam. Engem a mindössze 3 fókuszpont zavar, de az nagyon. Minden mással ki vagyok békülve, mert nem állok még olyan szinten fotózásilag, hogy bármi egyéb komoly gondot okozna és egyébként meg nem kis tudású gép szvsz.
Alig van élesnek mondható képem, ill. valahogy túl kicsinek találom a mélységélességet még a 14-42 Zuikoval is. Ez az, ami nem nagyon tetszik egyelőre.

Egyébként ellenék én egy fókuszponttal is, de valahogy az a módszer sem nagyon akar műxeni rendesen, hogy beállítok egyetlen fix fókuszpontot (jellemzően a középsőt), majd automatice élezek oda, ahová szeretném a képen az élességet, majd beállítom a kompozíciót és lövök (a már beállított élességgel). Valamiért állandóan újra akarja élezni amikor komponálok. Nem lock-olja le az élességet a gomb egyetlen megnyomására, hanem ő újra és újra élezgetne attól függetlenül is, hogy már egyszer megtette. Illetve ha nem is csinálja ezt, akkor meg egyszerűen nem hajlandó exponálni, csak akkor, hogyha az új beállításban újra élezek. Mintha ez a régebbi gépeimen nem így lett volna.
Persze lehet, hogy csak beállítás kérdése. Ja tényleg! Az is zavar, hogy állandóan újra be kell állítani mindent, ha egyszer kikapcsoltam a gépet, nem jegyzi meg a beállításokat. Roppant zavaró ez is, jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- 20 éve regisztráltam
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest