- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanti
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #448 üzenetére
Hello!
Mindegyik látszatra tökéletesnek tűnt, de olvastam valahol, hogy egy kondinál nem csak a kapacitás érték számít, hanem van még egy sor egyéb tényező, ami egy kapcsolóüzemű tápban számíthat. Pedig látszólag a 24V is egyben volt, de még is sokkal jobb lett a táp a cserék után. Igyekeztem jó minőségű és nagyobb feszültségű kondikat választani az eredetik helyett, ahol elfért, de mindenképpen 105C°-at. Nem csak a puffer kondikat cseréltem, hanem mindent a primer körben is. Nekem bevált, de az LG-től többet vártam volna, ha már 240 ezeret legomboltak rólam 5 éve ezért a készülékért. (LG37LF65) Néhány egyszerűbb félvezetőt is cseréltem. (Diódák TO220 tok)Üdvözlettel,
Szanti -
Szanti
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #446 üzenetére
Hello!
Köszi a kimerítő választ! Igazából már túl jutottam a problémán. Valaki írta, hogy a TV tápja is okozhat gondot, + nekem még a bekapcsolással is voltak gondjaim. Olykor-olykor 8-10 bekapcsolás után jött csak meg a háttér világítás. Nosza kicseréltem a tápban az összes kondit és lássanak csodát minden probléma tovaszállt! egy 1000 Forintos HDMI kábellel megy most szuperul.
Azért köszi,
Szanti -
Szanti
csendes tag
Nem vagyok szaki, de néhány dolgot ellenőriznék a helyedben:
-Van-e az eszközkezelőben ismeretlen, driver nélküli eszköz. Ha igen, akkor az valószínűleg a videokártya HDMI hang eszköze lesz. Telepítsd a drivert a laptop driver lemezéről, úgy, hogy te válsztod ki mi az. Ezután folytasd a következő lépéssel.
- Ha nincs probléma és minden eszköz drivere rendben van, akkor csak a vezérlőpultból, a hangbeállítások alatt kell kiválasztanod alapértelmezettnek a HDMI hang eszközt.Ha ezek után sem működik, akkor még ellenőrizném a Laptop leírását, valamint a DVI-HDMI átalakítót.
Sok sikert és bocs, ha nem találtam el!
Szanti -
Szanti
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #382 üzenetére
Urak!
Tök jó, hogy van ez a fórum. Ugyan ezzel a hangyás kép problémával szembesültem. Én egy LG37LF65 TV-t kötöttem össze 1.4-es HDMI kábellel egy asztali PC-vel. Először egy Gigabyte HD5450 kártya volt a gépben és órákig tökéletesen működött, amikor jött ez a hangyás kép. Semmivel nem tudtam orvosolni a hibát, át kellett térnem a VGA kimenetre. Majd garba visszacseréltettem a kártyát és megpróbálkoztam egy Gigabyte HD6770 -el. 1 hétig probléma mentesen üzemelt, mikor is ismét jelentkezett ez a bosszantó hiba. Elolvastam az előző hozzászólásokat és én még a kábel hibán kívül hajlok az AMD chipset és driver hibájára is. Mi a véleményetek? Ezt a kártyát is cseréljem, vagy vegyek, inkább 8-10 ropiért egy tuti HDMI kábelt?
P5Q3 Deluxe lapot használok a legfrissebb BIOS -al. A VGA drivere is a legfrissebb AMD 12.1-es.Köszönet az előző hasznos tanácsokért!
Szanti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest