- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuNy3Z
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy Toshiba P300 3TB HDD-t. Néha csipog főként amikor megnyitom pl. a fájlkezelőt chrome közben, illetve néha kattog is egyet random. Ez rendben van?
S.M.A.R.T szerint minden ok.
-
MuNy3Z
csendes tag
válasz
King Unique #45639 üzenetére
Win 7, 8.1, 10 alatt ki lett próbálva külső házban és anélkül is USB-n, mindegyik gép felismeri, de mindenhol a fent említett módon mutatja. HDS szerint 100/100%, teljesen hibátlan. A rendszer számára fenntartott partíciót látja, és meg is nyitja. OS-t csak akkor keresnék ha van bármi értelme ezek után, lehet inkább jobban járok az adatmentéssel ha még lehet. Melyik programmal érdemes adatot menteni?
-
MuNy3Z
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám. Adott egy 4TB-os Seagate HDD, ami egy külső házba volt, tegnapig tökéletesen működött is, de ma ahogy bekapcsoltam, látta a bios, hdsentinel, a lemezkezelő is látja online módba, viszont nem aktívként, tehát fekete, és "nem lefoglaltnak" jelzi, és mintha nem lenne rajta semmi adat. Formázva nem volt, sőt majdnem tele van. Kiszedtem és betettem a gépbe, de ugyanaz. Eltűnhetett róla minden adat? És most "új egyszerű kötetet" kellene csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest