Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
össze vissza magyarázott, azt mondta próbálta már az ntfs-t és mikor mondtam, hogy csinálja újra akkor már megy... imádom mikor mindent mondanak a hozzá nem értők...
-
Egzee
őstag
Szisztok!
Egy barátom nem tud 32GB-nál nagyobb fájlokat helyezni külső merevlemezére és ezt a problémát szeretném megoldani neki. 4K filmet szeretne ráhelyezni, de túl nagy. Azt mondja NTFS-ben csak 8 volt a határ, most exfatban van, így 32GB a határ.
Megoldás?
-
Egzee
őstag
válasz
King Unique #43440 üzenetére
pendriveom nincs, 40gigás idés szarom rengeteg és külső házam is vagy kettő...
-
Egzee
őstag
Sziasztok!
Külső HDD-re akarok Windows Installereket rakni külön külön partíciókra. Lehetséges? Ha igen olyat is lehet, hogy az egyik partíció MBR egy másik meg GPT vagy az az egész meghajtóra vonatkozik?
-
Egzee
őstag
Thx azért. Megpróbálok egy BIOS frissítést és ha az sem akkor visszaviszem 3 napon belül...
-
-
Egzee
őstag
Sziasztok! Vettem egy 250GB-os WD Caviar-t és mikor beraktam a célgépbe jól le is formázza, de mikor a windows telepítés már grafikusan indulna, tehát egérrel, akkor kiírja, hogy vmilyen "hal" fájl a windows mappában sérült és nem megy tovább. Beraktam a saját winyómat a gépbe (samu) és ment tökéletesen vele, felállt a windows. hazahoztam a caviar-t és itthon könnyedén felkúszott rá a windows és visszavittem és akkor sem indult el a windows egyik fájljának hibájára hivatkozva. Segítsetek plz! Nem csípi az alaplap a winyót??? Minden más winyóval megy. SATA 1, A8N-SLI alaplap 939. PLZ HELP!
-
Egzee
őstag
Lekaparom magam! A 80gb-os biztos kuka? még nem volt semmi boot sector hiba meg semmi... Egyik pillanatról a másikra... Ha szétszedem az árt neki, ha nem kerül bele por akkor is?
-
Egzee
őstag
válasz
G.I.JOE #4727 üzenetére
Iyen sztem nincs... Nem kell rá csomót kötni... A kábel az kábel, ha nem tördeli izgalmában az ember, semmi baja nem lehet... De tuti, ha a 2 ilyen kábelem menne tönkre, akkor visszavinném a boltba, és megkérdezném, hogy ez most vicc??? Nekem a floppy kábelem kerek, minden más cuccom e-satás!
-
Egzee
őstag
Sziasztok! 2 problémám lenne:
1. Van egy 2 hete garanciamentes 80gb-os samsung HDD-m, ami ha bekapcsolom a gépet akkor kattog párat, és kiírja a gép, hogy nem tud miről bootolni...
Mi a teendő? Vagy kuksi?2. Van egy 320-as samum is amit 2 felé partícionáltam, hogy Vista+XP comboval a legjobban ki tudjam használni a DX10 örömeit! Megpartícionáltam, fel rá az angol vista, majd reboot xp lemez felrakom a másik partícióra megy az XP! Most konkrétan az a problémám, hogy nem ajánlja fel, hogy elindítsam a vista-t, csak beindul az XP és "ez van ezt kell szeretni" módjára fel sem ajánlja, hogy indítsam szegény pistát! Próbáltam biosban is turkálni, de ott nincs semmi, nyomtam F8-at is meg F12-is de mindha Pista nem is létezne! Lassan a falra mászok a winyóktól!
PLZ! HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest